weldon napisał(a):A co to jest ten "uefabuspas w Warszawie... "?
Plattini będzie jeździć swoim pasem z eskortą po trasie z lotniska do stadionu i innych.
Taki Bóg
Nawet jego furę zaprezentowano, jakiś wypasiony Hyundai chyba.
.png)
weldon napisał(a):A co to jest ten "uefabuspas w Warszawie... "?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a):A co to jest ten "uefabuspas w Warszawie... "?
Plattini będzie jeździć swoim pasem z eskortą po trasie z lotniska do stadionu i innych.
Taki Bóg![]()
Nawet jego furę zaprezentowano, jakiś wypasiony Hyundai chyba.
.png)
weldon napisał(a):Nie wiem, jak jest gdzie indziej, ale takie rozwiązanie z buspasami sprawdza się w Warszawie w wielu miejscach, więc w czym problem?
.png)
weldon napisał(a): u was nie ma buspasów?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a): u was nie ma buspasów?
Są, są, ale po naszych buspasach jeżdżą autobusy![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Nie wiem, jak jest gdzie indziej, ale takie rozwiązanie z buspasami sprawdza się w Warszawie w wielu miejscach, więc w czym problem?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ależ ja nie mam nic przeciwko buspasom, są potrzebne jak najbardziej.
Razi mnie tylko, że elity chcą się wozić. Armia policji będzie eskortować jakiegoś byłego piłkarza a do stłuczki radiowóz jedzie 3 godziny.
.png)
sviva napisał(a):W tym czasie widziałem ich w ... pobliskim barze na obiedzie...
.png)
Kiepura napisał(a): dobudowuje się
Kiepura napisał(a): Zabranie ludziom jednego pasa jezdni ...
Kiepura napisał(a):Widzisz różnice ?
.png)
sviva napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Ależ ja nie mam nic przeciwko buspasom, są potrzebne jak najbardziej.
Razi mnie tylko, że elity chcą się wozić. Armia policji będzie eskortować jakiegoś byłego piłkarza a do stłuczki radiowóz jedzie 3 godziny.
to się ciesz, że dojedzie... Moja mama usłyszała w słuchawce telefonu, że ma się dogadać z facetem, który jej auto skasował bo oni nie mają radiowozu, żeby przyjechać. W tym czasie widziałem ich w ... pobliskim barze na obiedzie...
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.