Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plaża w Igrane

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 06.02.2007 13:55

W zeszłym roku byłem w Igrane i miałem apartman w domu przy samej plaży. Z jej uroków miałem okazję skorzystać dosłownie raz w ramach poobiedniej siesty. Chcąc poplazować troszkę z dala od hałasu można przejsć dosłownie kilkaset metrów za hotel idąc w stronę makarskiej. Moim zdaniem to idelane miejsce na rodzinne plazowanie z dziećmi. Idąc jeszcze dalej (ale wtedy to już sie robi faktycznie wycieczka) można dojść do dzikiej zatoczki. My ponieważ lubimy plażowac w 100% zgodzie z naturą z reguły własnie na nią się udawaliśmy. 2 lata temu (dwa razy w Igrane) chodziliśmy twardo na piechotę. W zeszłym wsiadalismy w autko i dojeżadzlaiśmy na górę aby po paru minutach zejscia być na miejscu. Wiem że ktoś moze pomysleć co za sens jechac na plazę samochodem a potem jeszcze schodzić po stromym urwisku? Może i tak, ale nie ma to jak po plazowaniu wsiąść do klimatyzowanej furki ;)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 06.02.2007 16:38

Tomek O. napisał(a): Może i tak, ale nie ma to jak po plazowaniu wsiąść do klimatyzowanej furki ;)

ja tam wolę na plaży w Zivogosce napić się klimatyzowanego Karlovacko a furę zostawić pod domem i mieć 150 m do ładnej plaży :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone