.png)
.png)
.png)
IsaVita napisał(a):kacper1920 napisał(a):Nie kontaktowałem się w tej sprawie, ale to dobry pomysł jest. Dzięki.
Ja też napiszę do "mojej"kobiety w tej sprawie i jak się dowiem czegoś sensownego to dam Ci znać...
.png)
.png)
kacper1920 napisał(a):Niestety nie.Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
.png)
Smokofilomidanek napisał(a):kacper1920 napisał(a):Niestety nie.Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Super! Czekam z niecierpliwością tylko na dobre informacje na temat hot-spotów. My jedziemy 11 sierpnia więc jestem żywotnie zainteresowany.
.png)
.png)
Smokofilomidanek napisał(a):kacper1920 napisał(a):Niestety nie.Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Super! Czekam z niecierpliwością tylko na dobre informacje na temat hot-spotów. My jedziemy 11 sierpnia więc jestem żywotnie zainteresowany.
.png)
Geralt74 napisał(a):Smokofilomidanek napisał(a):kacper1920 napisał(a):Niestety nie.Właścicielka domu, do którego się wybieram nie interesowała się tematem sieci bezprzewodowych w Pisaku. Jadę tam 19 lipca, a po powrocie napiszę o tym jakieś info. Jeżeli jakaś będzie - na pewno znajdę. Jestem zdesperowany.
Jaką trasą jedziecie z Tychów do Pisaka?My również wyjeżdżamy tam 11 sierpnia:)
.png)
.png)
hej powiedzcie mi proszę czy pobyt w Pisaku bez samochodu jest możliwy?
.png)
Oraz czy sa one tam tak naprawdę potrzebne, sprawdza je ktoś? Nie mam zamiaru łowić ich kilogramami, raz na jakiś czas usiądę sobie przy brzegu z jedną wędką....
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne