Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 19.05.2014 21:23

Zakładam, że te wszystkie wypisywane pierdoły to z powodu świętowania obrony MP? :mrgreen:
Się nie dziwie - też bym fetował. :lol: 8)
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 24.05.2014 16:54

ile można fetować ;)
tak co roku ....;)
a jeszcze wiadomo, że za rok to samo ... :)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 24.05.2014 17:05

No teraz już w pełni oficjalnie można.. ;) Gratulacje! :mrgreen:
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 24.05.2014 17:38

Zajebiaszczy mecz w Krakowie , bardzo fajnie się oglądało.:)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 26.05.2014 11:51

Sędzia nie podyktował ewidentego karnego dla Legii ? Widocznie liczył na grubszą kopertę, nieprawdaż zwolenicy spiskowej teorii dziejów ?
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 27.05.2014 16:53

realista2 napisał(a):Sędzia nie podyktował ewidentego karnego dla Legii ? Widocznie liczył na grubszą kopertę, nieprawdaż zwolenicy spiskowej teorii dziejów ?

Po co miał dyktować? Co zostało podyktowane, uznane lub nieuznane i wykartkowane/niewykartkowane wcześniej ... wystarczyło.Pisałem o tym i jakoś na długo umilkłeś wcześniej pisząc jakieś bzdury o pucharach i terminach...

I zupełnie przypadkiem przy okazji:
Obrazek

Ten po lewej to sędzia środowego spotkania ligowego .... Polonii Warszawa. Niedoszły na szczęście... ;)

ps. Gratulacje za Mistrza. Zasłużony.

ps2. coś źle liczycie te 11 mistrzostw. Mi wychodzi 10.
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 27.05.2014 20:27

Mecz w Łodzi przerwany z powodu ulewy

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... a-material
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 28.05.2014 00:17

Zbyszko666 napisał(a):Mecz w Łodzi przerwany z powodu ulewy

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... a-material

mam to nieszczęście mieszkać całkiem niedaleko tego stadionu...faktycznie, w porze meczu lało niemiłosiernie :). Już chyba nawet niebiosa nie maja ochoty patrzeć na tę żenadę, którą serwują piłkarze tego klubu :D
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 28.05.2014 04:27

A na Jagiellonii to "hipnotyzer" sędzia pozwolił od 65 minuty rozwiązać worek z bramkami :D. Prowadzić 3:0 zremisować 4:4 bez cenne.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 29.05.2014 09:51

Że nasi sędziowie pomagają Lechowi to wiadomo od dawna :wink: ,ale żeby Azjaci także :?: :lol: W takim razie Legia musi sięgnąć na drugą półkulę.Koniec świata.

Teraz poważnie. Apel - Panowie z Poznania
(po ostatnich plotkach na temat braku szpaleru na ostatnim meczu kolejki na Ł3) postarajcie się zadziałać aby jednak ten szpaler Wasi piłkarze wykonali. Brak takiego szpaleru będzie podsycaniem antypatii regionalnej, małostkowości i kompleksów antywarszawskich. Niech piłkarze z Poznania nie robią wstydu całej Wielkopolsce, niech spojrzą jak zachowały się inne kluby. Jak oni potrafili docenić trud, pot i umiejętności zwycięzców ligi. Szpaler taki jest gestem szacunku jednego sportowca w stosunku do drugiego.

Chyba, że to tylko plotka :?:
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 29.05.2014 10:08

Szpaleru nie będzie. Wczoraj zostało to potwierdzone na konferencji prasowej. Ból dupy Legii oraz warszawskich dziennikarzy, ilość poświęconych tej pierdole publikacji jest zatrważający. Lech postara się podziękować grając jak Ruch, a nawet pewnie lepiej.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 29.05.2014 10:23

Czyli to jednak prawda :roll: :mrgreen:
Szkoda.

Jeśli szacunek, pokłon dla rywala jest pierdołą to .......
jakoś inni to inaczej rozumieją.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 29.05.2014 10:28

Pomijając warszawskie ironiczne pitolenie w ostatnich iluś postach uważam, że ten szpaler mogliby zrobić. Jeśli czują, że zrobili wszystko co mogli, aby zdobyć tytuł, to nie powinno być to jakimś wielkim problemem. Według mnie większy wstyd to nie fakt, że mieliby zrobić szpaler, a to, że kolejny raz wyjdą na Ł3 z pełnymi gaciami i zbiorą 1-0 w plecy lub więcej..

Z drugiej strony wszyscy trąbią o oddaniu w ten sposób szacunku itp. bla bla bla.. Pytanie czy piłkarze (i kibice) sami przeciwnika szanują..?

I jeszcze tak z ciekawości.. Ruch ponoć ten szpaler zrobił. Pogoń wczoraj zrobiła (pytam, bo nie wiem)? Słyszałem również, że parę lat temu Legia grała z świeżo wyłonionym mistrzem i szpaleru nie było? Nie wiem czy to prawda, ale może jesteście w stanie to zweryfikować? :)

Tak czy siak problem jest faktycznie wielki.. :mrgreen: Może by trzeba przeprowadzić referendum w sprawie szpaleru? :D
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 29.05.2014 10:33

dario7 napisał(a):Czyli to jednak prawda :roll: :mrgreen:
Szkoda.

Jeśli szacunek, pokłon dla rywala jest pierdołą to .......
jakoś inni to inaczej rozumieją.

To jest Polska a nie 'elegancja francja'. Tutaj przecież zwycięzcom zrywa się medale z szyi i napierdziela w nich kamorami i kopie. Na szacunek pracuje się latami...

Legia żadnych szpalerów nie robiła kiedy przegrywała ligę. To jest ciekawe że dwóch, trzech dziennikarzy prowadzi i nagłaśnia cały temat, a cała Polska ma to w pompie. Dawać to referendum.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 29.05.2014 10:37

arb napisał(a):Tutaj przecież zwycięzcom zrywa się medale z szyi i napierdziela w nich kamorami i kopie.

To był szpaler po warszawsku. :D

Sprawdziłem. 25 maja 2011 (raptem 3 lata temu) przyjechała do Warszawy Wisła z tytułem. Pytanie czy był szpaler (tego nie sprawdziłem..)? :) Słyszałem gdzieś, że nie, ale zaznaczam, że to niezweryfikowane info..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone