Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 30.05.2014 16:50

dario7 napisał(a):
Kiepura napisał(a):

Podziękujcie dziennikarzom, ze nie można Was traktować normalnie.

Kiepura,
tak z ciekwości, co miał autor na myśli :?: 8O

Chłopie,
jakbym ja wiedział o co mi chodzi to bym na tym forum nie pisał. :?
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 31.05.2014 01:24

Kiepura napisał(a):
dario7 napisał(a):
Kiepura napisał(a):

Kiepura,

Chłopie,

Zniszczyłeś system Kiepura 8O :D
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 01.06.2014 12:13

Kiepura napisał(a):
dario7 napisał(a):
Kiepura napisał(a):

Kiepura,

Chłopie,

Koleżko z okolic pradawnej stolicy Polski
próbujesz pokrętnie udziec w krzaki od odpowiedzialności za słowa. Nie chcesz mi odpowiedzieć na proste pytanie to nie, ale następnym razem zanim coś bąkniesz to pomyśl, albo miej odwagę z konsekwencją bronić swoich myśli.

Ja, i chyba inni inteligentni userzy także, już wcześniej dowiedzieliśmy się od Ciebie, że to dziennikarze byli sprawcami nagonki na Wisłę a w sukurs im poszli działacze. Rozumiem, że to dziennikarze, działacze i sędziowie oraz Smuda są wszystkiemu winni. Nie sądzisz, że to trochę ociera się o obsesję :?:

O kompleksie o którym pisałem wcześniej słowem nie wspomnę :wink:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 01.06.2014 19:17

Inteligentni userzy pewnie zrozumieli to co napisałem.
Inteligentni userzy zapewne chcieliby przeczytać jakieś argumenty a nie bezustanne opowiadanie o kompleksach.

---------------------------------------------------------------------------

Tak czy siak gratulacje dla mistrza, vice i zdobywcy trzeciego miejsca.
Gratulacje także dla tych co awansowali do ekstraklasy.
arb
Cromaniak

Postnapisał(a) arb » 01.06.2014 20:01

Od przyszłego sezonu PZPN doda punkt w regulaminie, że mecz z udziałem L zaczyna się nie od środka a od karnego dla L to przynajmniej tylu pretensji do arbitrów nie będzie. I to chyba najlepsze podsumowanie zakończonego właśnie sezonu. Osobiście liczę że wielki talent Kamiński odejdzie z Lecha, bo ani to talent, ani dobry obrońca. Może Legia chętna?
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 01.06.2014 21:25

To co wyżej napisałeś to już nie jest zwykły kompleks to już jest jego postać kliniczna. To się leczy, ale cóż, jaka drużyna tacy kibice. Małostkowość, zawiść i brak klasy. Jak dwa lata temu mistrzem został Śląsk byłem pierwszym który złożył gratulacje, no ale czego tu wymagać. Tak czy inaczej dostaliście po raz n-ty bęcki które należały się jak nikomu za tą wioskę którą uskuteczniacie.

PS. Kiepura to nie do Ciebie więc daruj sobie te dywagacjie o kompleksie, bo tu mamy jego postać książkową.
mums71
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mums71 » 01.06.2014 23:08

Wprawdzie nie w dziale cromaniak potrafi,ale zawsze...
Taka mała zagadka odnoście szpaleru:R.F.U.K.W.S.
Dla tych co byli na meczu nie powinna stanowić problemu.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 02.06.2014 06:22

Początkowo chciałem się odnieść do powyższych słów, które pośrednio mogą tyczyć się wielu osób, w tym mnie, ale stwierdziłem, że nie warto wchodzić w dyskusję (gim)bazującą na stwierdzeniach typu...

realista2 napisał(a):...ale cóż, jaka drużyna tacy kibice. Małostkowość, zawiść i brak klasy.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 02.06.2014 07:10

No to czekamy na kwalifikacje:
czy Legia polegnie w LM
czy Ruch zrobi jakiś ruch w LE
czy Zawisza rycersko przedrze się do LE
czy Lech będzie jedynym piwem przy meczach LE :mrgreen:
arb
Cromaniak

Postnapisał(a) arb » 02.06.2014 07:23

razpol napisał(a):Początkowo chciałem się odnieść do powyższych słów, które pośrednio mogą tyczyć się wielu osób, w tym mnie, ale stwierdziłem, że nie warto wchodzić w dyskusję (gim)bazującą na stwierdzeniach typu...

realista2 napisał(a):...ale cóż, jaka drużyna tacy kibice. Małostkowość, zawiść i brak klasy.

Zostaw go. Wystarczy przejrzeć gościa profil aby wiedzieć co mu w łepetynie gra (albo raczej nie gra). Dupy, piłka oraz narzekanie na życie, kraj i wszystko dookoła, no i wskazywanie kompleksiarzy. Chorwacji w tym mało (poza "śladowymi uszkodzeniami Dubrovnika" oraz "mistyfikacyjnymi filmami"), poważnej dyskusji o piłce jeszcze mniej.

@te kiero

Polegną wszystkie zespoły. Pierwszy padnie Ruch, Zawisza i Lech, Legia powinna na końcu. Mam jednak na ten temat trochę więcej przemyśleń....Chcę napisać że jestem pod wrażeniem jak mocno Legia odjechała całej reszcie ligi. Leśnodorski jest na dobrej drodze aby (L) na kilka lat poważnie zdominowala ekstraklasę. Obydwa zespoły zresztą (Lech i Legia) jako całość wyróżniają się w lidze (organizacyjnie, marketingowo, stadionowo, piłkarsko, transferowo), jednak trzeba uczciwie napisać - że Legia ucieka wszystkim szybciej, niż Lech. Może nie w tym roku, ale (L) na pewno jako pierwszy polski zespół od dawna wejdzie do LM. Dlaczego nie Lech, Zawisza, Lechia? To bardzo proste - ponieważ tylko Legia ma ten komfort, że może być nakierowana na sukces sportowy (czyt. awans do LM) a nie finansowy (czyt. promować i sprzedawać). Dopóki wroniecckie dziadki będą tylko liczyły kasę, osłabiały zespół, a potem dziwiły się że zakupione niedawno kaleki przegrywają rywalizację z Legią - ta nie będzie miała żadnego godnego sobie przeciwnika w tej lidze. Jednak trzeba też powiedzieć jasno - jeśli (L) nie wzmocni się to polegnie zanim zdąży powąchać LM i przyzwyczaić się do hymnu CL na Łazienkowskiej...
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 02.06.2014 07:54

Według mnie to pierwszy polegnie Zawisza jak tylko podtrzyma 'formę' z ostatnich meczów.. ;)

Osobiście byłbym zadowolony z dwóch drużyn w fazie grupowej LE. LM jakoś nie widzę z taką grą, choć wiadomo, że wszystko możliwe. Zresztą czysto sportowo chyba lepiej by było dla Legii zmazać plamę po ostatnich występach w Europie w LE niż przyjąć kolejną lekcję w LM. Choć wiadomo, że pod kątem finansowym jest zupełnie na odwrót.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 02.06.2014 11:09

LM w tym sezonie nie będzie...
jeszcze za wysokie progi...

Wszystko dzięki jasiowi i jego taktyce w pucharach w poprzednich sezonach
może za rok ale z założeniem że teraz dojdzie 3 dobrych grajków , nie odejdzie Duda i Żyro , Sa odpali ..
za to grupa w LE i jako takie wyniki już bardziej realne
Leśny wie co robi i mam nadzieję że będzie się trzymał swojej drogi...

szpaler sraler ;)
dajcie spokój - chcesz to robisz nie to nie i tyle
dobrze Kiepura napisał - przy tych emocjach miedzy L a L napinka w necie i ogólnie ... w obie strony czy to szpaler przez Lecha czy przez Legię

a melanż trwa ;)
arb
Cromaniak

Postnapisał(a) arb » 02.06.2014 11:13

Sven napisał(a):Leśny wie co robi i mam nadzieję że będzie się trzymał swojej drogi...

No właśnie tutaj jest największa zazdrość niestety :!:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 02.06.2014 11:44

Arb odp.. się od mojej osoby. W maju minęło 10 lat realisty2 na cro.pl + wcześniejsze 2 lata realisty pierwszego w sumie 12 lat. Ciężko tu znależć starszych stażem ode mnie. Jak ja pisałem lata temu na tym forum to ty dopiero uczyłeś się co to takiego Chorwacja, więc daj sobie spokój i nie pouczaj mnie.
Ostatnio edytowano 02.06.2014 11:49 przez realista2, łącznie edytowano 1 raz
arb
Cromaniak

Postnapisał(a) arb » 02.06.2014 11:47

realista2 napisał(a):Arb odp.. się od mojej osoby. W maju minęło 10 lat realisty2 na cro.pl + wcześniejsze 2 lata realisty pierwszego w sumie 12 lat. Jak ja pisałem lata temu na tym forum to ty dopiero uczyłeś się co to takiego Chorwacja, więc nie pouczaj mnie.

Za dużo netykiety przez te 12 lat to nie łyknąłeś... Nie chcesz oberwać po uszach... to sam nie zaczynaj, zwłaszcza że nie wiesz z kim. Żadnych prywatnych wrzutek proszę... To proste.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone