Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.05.2014 16:50

Już dajmy spokój, dosłownie nie było tam nic o PL-u, chociaż tak określiłem przekaz autora cyt. "Czegoś takiego chyba jeszcze w Polsce nie widzieliśmy" tj. reklamy podwieszonej do sufitu...
Wycofuję z się ze stwierdzeń o PL-u byleby zakończyć ten temat :wink: :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 11.05.2014 17:04

slapol napisał(a):Wycofuję z się ze stwierdzeń o PL-u byleby zakończyć ten temat :wink: :lol:

W duchu ekumenizmu również przyznaje.
Czegoś takiego Polska jeszcze nie widziała :lool:

I tyle w temacie.

Piękne sceny na Etihad Stadium :D

Ps.
hepik napisał(a):Oprawa w Bradford -29 lat temu(56 ofiar)

hepik a gdzie tam jaka oprawa jest ?

http://stadiony.net/publikacje/wydarzenia_historyczne/wielka_tragedia_valley_parade
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 11.05.2014 17:27

Kiepura, nie wiem jak Ty, ale ja wyraźnie widzę u Ciebie kompleks stolicy. Gdybyś urodził się w XV czy XVI w. to puszyłbyś się jak paw, a nosem byś pewnie rysował dach karety (jeśli by Cię było na nią stać). Żeby Ci trochę osłodzić piątkową kompromitację napiszę, że Kraków był pierwszy i ma najlepszą oprawę na trybunach :mrgreen: .

W związku z tym że w Warszawie mają siedzbę wszystkie urzędy centralne, stacje tv jak Polsat, Canal +, TVP to znaczy(według Ciebie), że wszyscy dziennikarze są na usługach Legii.
Nirstety Twoją koncepcję burzy Węgrzyn ... z Canalu +. Chyba, że Węgrzyn jest jedynym sprawiedliwym i nie dał się przerobić Leśnodorskiemu :lol: .

I ostatnia sprawa. Proszę nie szukaj przyczyn takiej a nie innej formy swoich kopaczy w tym, że macie któryś tam garnitur zawodników, że dziennikarze ponoć sprzyjają Legii. Przyjmij stan obecny z honorem. Może w przyszłym roku :roll: ......
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 11.05.2014 17:42

dario7 napisał(a):Kiepura, nie wiem jak Ty, ale ja wyraźnie widzę u Ciebie kompleks stolicy.

Kompleks czego ?
:lool: :lool: :lool:

Zejdź na ziemie i rozejrzyj się dokoła. Temu miedzy innymi służą moje posty. :papa:

Edit. Węgrzyn jest z Biłgoraja. Blisko mu do Cracovii. Jeżeli uważasz, że jest prowiślacki i antylegijny to :lol: Jeden z najbardziej stronniczych i irytujących komentatorów w canalplus.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 11.05.2014 19:54

W Hiszpanii czołowa trójka w iście mistrzowskiej formie w ostatnich meczach... ;)
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 11.05.2014 20:49

Kiepura napisał(a): Edit. Węgrzyn jest z Biłgoraja. Blisko mu do Cracovii. Jeżeli uważasz, że jest prowiślacki i antylegijny to :lol: Jeden z najbardziej stronniczych i irytujących komentatorów w canalplus.

Ja tam jego opowieści o sile jeszcze mogę posłuchać, ot czasem dla zabawy bąka sobie w studiu puści:
http://www.youtube.com/watch?v=HGYhREJyP1I
czasem rozśmieszy do łez
http://www.youtube.com/watch?v=qok7JYlGq5I
Swój chłop i nie dlatego, że miał epizod i w Pogoni, natomiast mnie najbardziej wk...a słowotok Murawskiego.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 12.05.2014 11:28

Co do Murawskiego to czytałem wywiad z Michałem Żewłakowem w którym wspominał o tym słowotoku Murawskiego w kontekście dekoncentrowania rywali

dziennikarz: Są napastnicy – zagadywacze?

Żewłakow: Są. Ale ja znam mistrza tej sztuki z obrony – to Maciej Murawski, który mówi ciągle. Zaczyna od narodzin Chrystusa.

http://wywiadowcy.pl/michal-zewlakow/

Takie geny ;)
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 16.05.2014 21:41

No i pozamiatane...
Zakładziki na przyszły sezonik ? ;)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 16.05.2014 21:48

Sędzia był z Warszawy i wszystko jasne.
Co do zakładów, nie chwaliłbym dnia przed zachodem słońca.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2014 21:51

Nie ma innych opcji...gratulacje dla Łorsoł :lol: ...oczywiście przy "pomocy sędziów i mediów" :wink: :lol:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 16.05.2014 21:59

realista
jak to powiedział Leśny

Rumak jeszcze nigdy nie wygrał ważnego meczu....
i jeszcze
Rumak to najlepsza inwestycja Lecha ;)

a już zupełnie na serio Lech ma naprawdę mocną pakę i tylko od trenera zależy jak będzie wyglądał przyszły sezon....
no chyba, że będzie ostry handel w okienku...
ale to już nie moje zmartwienie ;)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 17.05.2014 08:15

Handel będzie, Gergo i Teodorczyk na bank mają (muszą) odejść (plus ktoś jeszcze) więc przód się znów rozsypie, ale osobiście jestem przyzwyczajony, bo w sumie regularnie odchodzą najlepsi kopacze w najlepszym wieku (Lewy, Rudnevs, Tonew, itd.). Teraz znów odejdą Ci co się rozkręcili na dobre. Trochę szkoda, że jednak Rutki wolą w każdym przypadku te bańki ojro niż się wstrzymać, zaryzykować i faktycznie powalczyć silnym składem. Dwa razy mniejszy budżet mimo wszystko robi różnicę.. Dla Legii to dobrze, bo w następnym sezonie pewnie na półmetku może być pozamiatane, ale dla ligi wg mnie szkoda.

Tym bardziej, że kolejny już rok nikt nie będzie chciał się założyć ze Svenem. ;)

Tak czy siak gratuluję obronionego tytułu.. :) Jak dla mnie to się nie zapowiada, żeby w najbliższych latach ktoś mógł go odebrać..
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 17.05.2014 08:35

A w ogóle to dobry mecz wczoraj, Lechia mogła się podobać. :)

Co do Roumaka ;) to za jego kadencji Lech wywalczył dwa wicemistrzostwa - jedyne w historii klubu. Do tego dochodzi 6 mistrzostw, czyli jak widać 1 czy 2 miejsce na podium biorąc pod uwagę ponad 90-letnią historię jest czymś dość rzadkim (statystycznie zdarza się co ponad 10 lat) i tak naprawdę w obecnych realiach maksimum jakie można było wycisnąć. Osobiście to ciesze się, że drugi sezon z rzędu Lech walczył przez większość sezonu i jednak napędzał trochę ciśnienie w lidze. Legia może żałować, że w lidze ma tak fatalną konkurencję (w sumie od dawna pozamiatane w kwestii mistrzostwa), przez co uważam, że m. in. dlatego w pucharach ostatnio nie błysnęła, że tak to ładnie ujmę..
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 18.05.2014 19:12

Górnik -Legia
Sędzia wziął kasę od Legii i od Górnika bo powinny być dwa ewidentne karne. Najpierw dla Legii po faulu na Radovicu, później dla Górnika za rękę Jodłowca.
To uwaga dla zwolenników spiskowej teorii dziejów.
Druga sprawa w krótkich żołnierskich słowach.
Jeśli ktoś uważa, że komentarz stronniczy to znaczy, że jest idiotą.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 19.05.2014 21:13

W zasadzie zgadzam sie z Realistą.....jeśli chodzi o żołnierskie słowa :lol:

Jednak prawda jest zgoła inna :roll:
Sędzia Frankowski jest z Torunia. Z tego samego miasta pochodzi pan.... Rydzyk, ten sam który nie lubi się z panem Tuskiem. Wiadomo, że premier pochodzi z Gdańska, ale większość czasu spędza w stolicy. Z tego samego miasta jest.....LEGIA !!!! W związku z tą prostą zależnością sędzia nie podyktował karnego dla gospodarzy. Proste!

Jeśli chodzi o rękę u Jodły to sędzia w momencie gdy miał gwizdnąć dostał od sędziego technicznego sygnał, że "góra spiskowa" domaga się zwycięstwa gospodarzy. I sedzia nie gwizdnął bo jest jeszcze młody i chce jeszcze trochę posędziować. Proste! :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone