Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 08.05.2014 20:18

Co do typowania to ja się zastanawiam jakie przesłanki kierują osobami obstawiającymi np., że Lech nie wygra? Wnikliwa analiza statystyk to nie jest.. Może chęć pójścia pod prąd? Może życzenia? ;)

Nie mówię, że na 100% wygrają, ale jednak obiektywnie to na Górnika nic nie wskazuje... :/
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 08.05.2014 20:30

Razpol nie udawaj, że nie wiesz. Przecież sędziowie przekupieni. Legia musi być górą.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 09.05.2014 05:54

realista2 napisał(a):Przecież sędziowie przekupieni.

Nigdy tak nie napisałem.

Tym bardziej nie pisałem w powyższym poście nic o Legii, a o Lechu i o Górniku..

Skąd taka odpowiedź?
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 09.05.2014 07:17

Razpol nie bierz tak wszystkiego na serio. Po każdej kolejce czytam o sędziowaniu dla Legii to sobie zażartowałem. Idąc dalej tą drogą, za moich szkolnych lat wypowiadało się taka formułkę : „ skuś baba na dziada......”
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 09.05.2014 08:04

Spoko, spoko, czasem można się ponapinać dla sportu. ;)

Aczkolwiek, mi nie zdarzyło się raczej pisanie o sędziowaniu, choć często bym mógł, jak choćby po ostatnim meczu Zawisza - Lech, gdzie sędzia pokazał absurdalną czerwoną kartkę i dał karnego, którego według mnie być nie powinno. :)

Słyszałem też, że w meczu Legii było sporo błędów, ale nawet nie chciało mi się sprawdzać i nie widziałem tych sytuacji. Także jakiejś obsesji z tego powodu chyba nie mam. ;)

Co do skuszania, to chciałbym aby się tak ułożyło, że ostatni mecz sezonu byłby o mistrzostwo. :)
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 09.05.2014 10:54

W formie nie w formie mecze z Wisłą mają to coś co sprawia, że oglądamy kawałek prawdziwej piłki w naszej lidze.
Wreszcie przy pełnych trybunach.
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 09.05.2014 11:43

Obrazek
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 09.05.2014 20:30

Taka oprawa 8)

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2014 21:15

5:0 Saganowski - komentarz w Canal+ cyt. ..." no raczej był minimalny spalony ,ale to jest właśnie ten duch piłki ofensywnej, widowiskowej..."...ja pie....ę, ręce opadają :roll: :lool:
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 09.05.2014 21:45

Hehe, nie gadaj, bo się narazisz.. :P ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2014 21:52

razpol napisał(a):Hehe, nie gadaj, bo się narazisz.. :P ;)

Powiem więcej, wg mnie Legii w tym sezonie należy się mistrzostwo i tyle....tylko po ch....wspierać to takimi tekstami.... :roll:
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 09.05.2014 22:22

Pozamiatane i ogarnięte.

Jakiś miesiąc temu polemizowałem z Kiepurą o zajechaniu przez Smudę zawodników Wisły. Wówczas napisałem, że tego w Warszawie nie było widać. Po dzisiejszym meczu znów powtórzę: to nie Smuda zajeździł piłkarzy tylko brak jest jego zawodnikom jakości i serca. Nie ma takiej mozliwości, aby zawodnikom starczyło sił tylko na 15 minut meczu. Gdyby to były ostatnie minuty to przyznałbym rację.

Spisku sędziowskiego nie stwierdziłem.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2014 22:57

Nie spisku Dario, tylko niepotrzebnych, debilnych komentarzy. Legia była lepsza i zasłużenie wygrała, po prostu przez otoczkę dupowłazicieli jest postrzegana tak jak jest i tyle w temacie. :lol:
W innych meczach jest SPALONY (chociażby minimalny), w meczu Legii jest cytowany przeze mnie "minimalny spalony akceptowalny ze względu na ducha rywalizacji i granie do przodu"...no scyzoryk w kieszeni się otwiera :wink: ...i wcale nie pomaga to Legii w postrzeganiu tej drużyny w kraju :!:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 10.05.2014 07:47

slapol napisał(a):Nie spisku Dario, tylko niepotrzebnych, debilnych komentarzy. Legia była lepsza i zasłużenie wygrała, po prostu przez otoczkę dupowłazicieli jest postrzegana tak jak jest i tyle w temacie. :lol:
W innych meczach jest SPALONY (chociażby minimalny), w meczu Legii jest cytowany przeze mnie "minimalny spalony akceptowalny ze względu na ducha rywalizacji i granie do przodu"...no scyzoryk w kieszeni się otwiera :wink: ...i wcale nie pomaga to Legii w postrzeganiu tej drużyny w kraju :!:

czyżby Legia to taka nasza ligowa Barca? dla niej wszystko?
a przy, której bramce ten spalony, bo niestety nie oglądałem? jeśli przy 4 czy 5tej to ma jakieś znaczenie? jeżeli tak, to minimalny nie minimalny i tak już byli rozjechani

najbardziej martwi, że w PL lidze drużyna, która jeszcze kilka dni temu rozjeżdża inną ze strefy miszczowskiej, sama dostaje kilka dni później 0:5 :roll: , a na Legię mobilizacja zawsze przecież była
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 10.05.2014 07:52

slapol napisał(a): ...i wcale nie pomaga to Legii w postrzeganiu tej drużyny w kraju :!:

ogólnie nasza Stolyca jest tak postrzegana, a klub skoro warsiawski to przy okazji...
...w Zagłębiu Dąbrowskim to się Legię szanuje

BTW: jak widzę to oprawa standardowo była niezła
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone