Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 08.05.2014 20:18

Co do typowania to ja się zastanawiam jakie przesłanki kierują osobami obstawiającymi np., że Lech nie wygra? Wnikliwa analiza statystyk to nie jest.. Może chęć pójścia pod prąd? Może życzenia? ;)

Nie mówię, że na 100% wygrają, ale jednak obiektywnie to na Górnika nic nie wskazuje... :/
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 08.05.2014 20:30

Razpol nie udawaj, że nie wiesz. Przecież sędziowie przekupieni. Legia musi być górą.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2014 05:54

realista2 napisał(a):Przecież sędziowie przekupieni.

Nigdy tak nie napisałem.

Tym bardziej nie pisałem w powyższym poście nic o Legii, a o Lechu i o Górniku..

Skąd taka odpowiedź?
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 09.05.2014 07:17

Razpol nie bierz tak wszystkiego na serio. Po każdej kolejce czytam o sędziowaniu dla Legii to sobie zażartowałem. Idąc dalej tą drogą, za moich szkolnych lat wypowiadało się taka formułkę : „ skuś baba na dziada......”
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2014 08:04

Spoko, spoko, czasem można się ponapinać dla sportu. ;)

Aczkolwiek, mi nie zdarzyło się raczej pisanie o sędziowaniu, choć często bym mógł, jak choćby po ostatnim meczu Zawisza - Lech, gdzie sędzia pokazał absurdalną czerwoną kartkę i dał karnego, którego według mnie być nie powinno. :)

Słyszałem też, że w meczu Legii było sporo błędów, ale nawet nie chciało mi się sprawdzać i nie widziałem tych sytuacji. Także jakiejś obsesji z tego powodu chyba nie mam. ;)

Co do skuszania, to chciałbym aby się tak ułożyło, że ostatni mecz sezonu byłby o mistrzostwo. :)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 09.05.2014 10:54

W formie nie w formie mecze z Wisłą mają to coś co sprawia, że oglądamy kawałek prawdziwej piłki w naszej lidze.
Wreszcie przy pełnych trybunach.
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 09.05.2014 11:43

Obrazek
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 09.05.2014 20:30

Taka oprawa 8)

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2014 21:15

5:0 Saganowski - komentarz w Canal+ cyt. ..." no raczej był minimalny spalony ,ale to jest właśnie ten duch piłki ofensywnej, widowiskowej..."...ja pie....ę, ręce opadają :roll: :lool:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2014 21:45

Hehe, nie gadaj, bo się narazisz.. :P ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2014 21:52

razpol napisał(a):Hehe, nie gadaj, bo się narazisz.. :P ;)

Powiem więcej, wg mnie Legii w tym sezonie należy się mistrzostwo i tyle....tylko po ch....wspierać to takimi tekstami.... :roll:
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 09.05.2014 22:22

Pozamiatane i ogarnięte.

Jakiś miesiąc temu polemizowałem z Kiepurą o zajechaniu przez Smudę zawodników Wisły. Wówczas napisałem, że tego w Warszawie nie było widać. Po dzisiejszym meczu znów powtórzę: to nie Smuda zajeździł piłkarzy tylko brak jest jego zawodnikom jakości i serca. Nie ma takiej mozliwości, aby zawodnikom starczyło sił tylko na 15 minut meczu. Gdyby to były ostatnie minuty to przyznałbym rację.

Spisku sędziowskiego nie stwierdziłem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2014 22:57

Nie spisku Dario, tylko niepotrzebnych, debilnych komentarzy. Legia była lepsza i zasłużenie wygrała, po prostu przez otoczkę dupowłazicieli jest postrzegana tak jak jest i tyle w temacie. :lol:
W innych meczach jest SPALONY (chociażby minimalny), w meczu Legii jest cytowany przeze mnie "minimalny spalony akceptowalny ze względu na ducha rywalizacji i granie do przodu"...no scyzoryk w kieszeni się otwiera :wink: ...i wcale nie pomaga to Legii w postrzeganiu tej drużyny w kraju :!:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 10.05.2014 07:47

slapol napisał(a):Nie spisku Dario, tylko niepotrzebnych, debilnych komentarzy. Legia była lepsza i zasłużenie wygrała, po prostu przez otoczkę dupowłazicieli jest postrzegana tak jak jest i tyle w temacie. :lol:
W innych meczach jest SPALONY (chociażby minimalny), w meczu Legii jest cytowany przeze mnie "minimalny spalony akceptowalny ze względu na ducha rywalizacji i granie do przodu"...no scyzoryk w kieszeni się otwiera :wink: ...i wcale nie pomaga to Legii w postrzeganiu tej drużyny w kraju :!:

czyżby Legia to taka nasza ligowa Barca? dla niej wszystko?
a przy, której bramce ten spalony, bo niestety nie oglądałem? jeśli przy 4 czy 5tej to ma jakieś znaczenie? jeżeli tak, to minimalny nie minimalny i tak już byli rozjechani

najbardziej martwi, że w PL lidze drużyna, która jeszcze kilka dni temu rozjeżdża inną ze strefy miszczowskiej, sama dostaje kilka dni później 0:5 :roll: , a na Legię mobilizacja zawsze przecież była
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 10.05.2014 07:52

slapol napisał(a): ...i wcale nie pomaga to Legii w postrzeganiu tej drużyny w kraju :!:

ogólnie nasza Stolyca jest tak postrzegana, a klub skoro warsiawski to przy okazji...
...w Zagłębiu Dąbrowskim to się Legię szanuje

BTW: jak widzę to oprawa standardowo była niezła
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone