weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):razpol napisał(a):Mistrzostwa Europy U-21
Kobiet.
Ale jak już, to Mistrzostwa Świata)
jest walka...
.png)
weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):razpol napisał(a):Mistrzostwa Europy U-21
Kobiet.
.png)
Vjetar napisał(a):weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):razpol napisał(a):Mistrzostwa Europy U-21
Kobiet.
jest walka...

.png)
walp napisał(a):Zawisza Bydgoszcz awansował do finału Pucharu Polski![]()
.png)
Nefer napisał(a):Kiepura napisał(a):Lech Poznań - Wisła Kraków 6 : 0
Aż tak źle oceniasz Wisłę, czy też wierzysz w arcyskuteczność Teodorczyka do spółki z Hamalainenem, Lovrencicsem i Kownackim![]()
.png)
Arek napisał(a):walp napisał(a):Zawisza Bydgoszcz awansował do finału Pucharu Polski![]()
Wybieramy się cała rodziną na finał. Mam nadzieję, że kibole którzy zbojkotowali mecz nie zmienią zdania
.png)
Kiepura napisał(a):Nefer napisał(a):Kiepura napisał(a):Lech Poznań - Wisła Kraków 6 : 0
Aż tak źle oceniasz Wisłę, czy też wierzysz w arcyskuteczność Teodorczyka do spółki z Hamalainenem, Lovrencicsem i Kownackim![]()
.png)
slapol napisał(a):Kiepura, a chyba nie zamieniłbyś się w tym sezonie z nami. U nas kopacze za awans do ósemki zażądali dodatkowych premiiJak ich nie dostali (co oczywiste) to grali jak grali...
![]()
Mam nadzieję nie spadniemy, choć pewne to nie jest...
walp napisał(a):Też mam nadzieję, że nie zmienią zdania i mecz odbędzie sie w normalnej sportowej atmosferze.
razpol napisał(a): raczej to tak na przekór..
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Cracovia u siebie "bęcki"![]()
![]()
.png)
krakuscity napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Cracovia u siebie "bęcki"![]()
![]()
To wcale nie jest śmieszne
.png)
Nefer napisał(a):Lech-Wisła 3:0, byłeś jednak Kiepura zbyt dużym pesymistą, jeśli chodzi o Wisłę.![]()
Choć pierwsze 10 minut rzeczywiście zwiastowało, że może być dużo gorzej.
Janusz Bajcer napisał(a):Cracovia u siebie "bęcki"![]()
![]()
Wisła na wyjeździe jeszcze większe "bęcki"![]()
.png)