reszta goniących dostała sporego bonusa...
niewątpliwy plus to koniec człapania i grania u buków przez graczy drużyn ze środka tabeli..
Wisła ... krótka ławka i Franz ... trudno
Końcówka tego sezonu w Anglii - epicko
.png)
.png)
Sven napisał(a):Reforma jest najgorsza dla drużyny która jest pierwsza ze znaczną przewagą ( akurat w tym sezonie padłona nas)
reszta goniących dostała sporego bonusa...
niewątpliwy plus to koniec człapania i grania u buków przez graczy drużyn ze środka tabeli..
Wisła ... krótka ławka i Franz ... trudno
Końcówka tego sezonu w Anglii - epicko
.png)
Sven napisał(a):Arkona ja nie płaczę.
Taki jest fakt. Drużyna z dużą przewagą po rundzie traci najwięcej. Dzisiaj Legia za rok Legia i za dwa też
Siatkówka i ręczna mnie nie interesują. Nawet nie wiem jak to wygląda.
.png)
arkona napisał(a):..... piłki ręcznej, gdzie lider po sezonie zasadniczym ma jeszcze gorzej niż w eklapie.
.png)
realista2 napisał(a):arkona napisał(a):..... piłki ręcznej, gdzie lider po sezonie zasadniczym ma jeszcze gorzej niż w eklapie.
Jakie to ma znaczenie? Przecież jakby co, to pomogą sędziowie. Od kiedy przeniesiono stolicę do Warszawy wiadomo, że wszyscy bez wyjątku sędziowie, w każdym meczu pomagają Legii. Gdyby nie ta bratnia pomoc tułalibyśmy się gdzieś na zapleczu II ligii.
.png)

.png)
Vjetar napisał(a):Polska nie zorganizuje Euro 2020
... najpóźniej za pół roku ujawnimy nowy projekt, jaki PZPN będzie organizował. To będzie rzeczywiście wielka impreza, przewyższająca finał Ligi Europejskiej w 2015 roku w Warszawie
.png)
Vjetar napisał(a):razpol napisał(a):Mistrzostwa Europy U-21
Kobiet.
.png)
weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):razpol napisał(a):Mistrzostwa Europy U-21
Kobiet.
Ale jak już, to Mistrzostwa Świata)