Ktoś zauważył też ciekawą rzecz - spowoduje to spore ograniczenie meczów z drużynami spoza Europy, dlatego przypuszcza się, że większość ekip starało się będzie rozgrywać mecze towarzyskie z rywalami z innych kontynentów.
.png)
.png)
razpol napisał(a):No ja zakładam, że to właśnie LN stanie się mimo wszystko miejscem na eksperymenty. Jeśli dobrze pamiętam, to w cyklu dwuletnim (!) reprezentacja będzie miała maksymalnie (najczęściej mniej) 9 oficjalnych terminów na mecze towarzyskie.
razpol napisał(a):Ktoś zauważył też ciekawą rzecz - spowoduje to spore ograniczenie meczów z drużynami spoza Europy, dlatego przypuszcza się, że większość ekip starało się będzie rozgrywać mecze towarzyskie z rywalami z innych kontynentów.
.png)
slapol napisał(a):Kiepura napisał(a):...
Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk 0 : 2....
Zgody zgodami, ale Ty mnie Kiepura chyba nie lubisz![]()
![]()
Sorry za OT
Kiepura napisał(a):..... Wy i tak nie spadniecie a oni jak wygrają to w ósemce będą...
walp napisał(a):Czyli, nikt więcej oprócz razpola, nie ma nic do powiedzenia w temacie Ligi Narodów?
.png)
Tak, to idzie w dobrym kierunku. Mecze towarzyskie traciły na znaczeniu, w efekcie spadała wartość reprezentacji narodowych. Oczywiście to nie jest tak, że dzisiaj piłkarska Europa ogłasza triumf, bo "wyskoczyła" z czymś rewolucyjnym. Pomysł zrodził się wcześniej, był już gotowy projekt. Braliśmy udział w różnych warsztatach i spotkaniach, każdy został odpowiednio poinformowany. Teraz pozostawała głównie kwestia tego, żeby poszczególne federacje przekazały swoje prawa do UEFA na następne cztery lata.
.png)
alechandro napisał(a):...Zagłębie nie jest rywalem Legii i Legia bez pomocy sędziego zapewne wygrałaby więc po co to ?
.png)
Kiepura napisał(a):A na koniec to te moje kalkulacje tyle warte, że z kolegami warszawskimi w naszej lidze typerów o utrzymanie walczę.
Heroicznie zresztą![]()
Więc pewnie wygracie.
walp napisał(a):A co Wy o tym myślicie
Sven napisał(a):Mistrzostwo zostaje w Warszawie
te kiero napisał(a):i Wisełka popłynęła u siebie z Podbeskidziem
.png)
alechandro napisał(a): jakiegoś warszawskiego ogórka...
.png)
dario7 napisał(a):przegrać z trzema ostatnimi dróżynami to rzeczywiscie kompromitacja.
.png)
dario7 napisał(a):alechandro napisał(a): jakiegoś warszawskiego ogórka...
nie umiesz inaczejmusisz obrażać ludzi
żenada
![]()