Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 11.04.2013 22:32

no no no
wracajmy na ziemię ;)
to Legia puka każdego i w sobotę wyjątków nie będzie
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 12.04.2013 06:52

Obchody trzydziestolecia powstania Funcuti Šibenik

http://www.youtube.com/watch?v=EG5-u3BxWbA

Tak gdzieś od 1.25.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 12.04.2013 07:10

Też tym razem bym chciał, żeby to Wisła puknęła, ale zdecydowanie się na to nie zanosi niestety.. ;)
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 12.04.2013 07:31

Sven napisał(a):no no no
wracajmy na ziemię ;)

zwróć jednakże uwagę że TSW to nie "każdy" :)
poczekajmy do soboty mniej więcej do godź 20ej :)
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Postnapisał(a) DCK » 12.04.2013 07:47

wracajmy na ziemię ;)

Wyjątek to chyba już był ;) 23 lutego. Wydaje mi się, że jak Urban się nie nie ugnie pod presją Ljuboi i zagra Gruzin z Saganem w napadzie to może być sporo bramek na Reymonta.

Jak Legia wygra w Krakowie to w poniedziałek Kolejorz będzie pod dużą presją, chociaż na wyjazdach chłopaki Rumaka rzondzom :mrgreen:

Ciekawie się może zapowiadać walka o 3 miejsce, w sumie to jeszcze 6 zespołów ma realne szanse na załapanie się na wycieczki do Azerów albo innych Estończyków. ;)
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 12.04.2013 07:50

Coś mam przeczucie, że Legia się w Krakowie przeczołga po Wiśle, a właśnie w poniedziałek zakończy się świetna wyjazdowa passa Lecha..
Choć w obu przypadkach chciałbym się mylić. ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.04.2013 07:51

DCK napisał(a):Ciekawie się może zapowiadać walka o 3 miejsce, w sumie to jeszcze 6 zespołów ma realne szanse na załapanie się na wycieczki do Azerów albo innych Estończyków. ;)

A Legia też na wschód :wink: do Litwinów lub innych Kazachów :oczko_usmiech:
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 12.04.2013 07:57

Taki nasz marny los.. :D

Ale od czasu do czasu uda się odwiedzić i jakieś zachodnioeuropejskie miasta jak jedni czy drudzy za daleko zabrną. ;)
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 12.04.2013 09:14

DCK napisał(a):Wyjątek to chyba już był ;) 23 lutego. Wydaje mi się, że jak Urban się nie nie ugnie pod presją Ljuboi i zagra Gruzin z Saganem w napadzie to może być sporo bramek na Reymonta.

bramki z pewnością będą...
nie wiem kogo ma Legia na bramce bo jakoś mnie to nie interesuje, ale mam nadzieję że osoba ta nie przeżyje załamania jak będzie musiala często wyciągac piłkę z siatki :) żal by było człowieka :)

Obrazek
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 12.04.2013 09:59

wracajmy na ziemię ;)

Deżawi jak kuchenni grali w pucharach i zdobywali miszcza :D :wink: Pażyjom, uwidim. Ruchu nie puknęliście, na naszym gorącym terenie też może być różnie.

cronaturki napisał(a):Obrazek

Też bym się napił :wink:
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 12.04.2013 10:14

milicjanci obecnie dają się pukać każdemu kto tylko zechce więc na zbyt wiele w sobotę bym nie liczył.. ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 12.04.2013 14:30

razpol napisał(a):milicjanci obecnie dają się pukać każdemu kto tylko zechce

Jak chodzi o milicjantów to w tym temacie ktoś tam się chwalił epizodem w ZOMO.
Może tam sie dowiesz kto i dlaczego puka milicjantów :D

cronaturki napisał(a):
bramki z pewnością będą...
nie wiem kogo ma Legia na bramce bo jakoś mnie to nie interesuje, ale mam nadzieję że osoba ta nie przeżyje załamania jak będzie musiala często wyciągac piłkę z siatki :) żal by było człowieka :)

Obrazek

Godna podziwu wiara i optymizm.
Kurcze jakoś nie mogę takiego optymizmu w sobie wzbudzić. Stary juz chyba jestem :roll: :(

Ale wierzyć trzeba :D
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 12.04.2013 14:38

Nie stary, tylko trudno wzbudzić jakikolwiek optymizm przy obecnej postawie sportowej tegoż zespołu i jego otoczki. ;) Wiara to co innego.. :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.04.2013 14:53

Wylosowali pary na półfinał LM

Bayern - Barcelona
Borussia - Real
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.04.2013 14:59

razpol napisał(a):Nie stary, tylko trudno wzbudzić jakikolwiek optymizm przy obecnej postawie sportowej tegoż zespołu i jego otoczki. ;) Wiara to co innego.. :)

Jednak Wisła to Wisła - mimo gorszego niewątpliwie okresu każdemu może zepsuć mistrzowskie plany... :wink: :lol: ...czego im na weekend serdecznie życzę :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone