Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 23:06

Nie chodzi mi o wynik...oglądałem wspaniały mecz gigantów po dylemacie, które starcie mam oglądać...Francja - Hiszpania czy Polska - San Marino...oba pojedynki gigantów w tym samym czasie przyprawiały o ból głowy :wink:
A na poważnie - liczyłem na bramkę San Marino ale się nie udało :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2013 23:12

alessandro1977 napisał(a):Nie chodzi mi o wynik...oglądałem wspaniały mecz gigantów po dylemacie, które starcie mam oglądać...Francja - Hiszpania czy Polska - San Marino...oba pojedynki gigantów w tym samym czasie przyprawiały o ból głowy :wink:
A na poważnie - liczyłem na bramkę San Marino ale się nie udało :oczko_usmiech:

Bramki były - 5 to mało :?:
Skoro wiedziałeś co giganci potrafią, to po co oglądałeś. :oczko_usmiech: :?:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.03.2013 00:05

Janusz, z pełnym szacunkiem, ale mecz to 3 poziomy pod poziomem. Tym nie możemy się dowartyściowywać.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2013 00:45

Rysio napisał(a):Janusz, z pełnym szacunkiem, ale mecz to 3 poziomy pod poziomem. Tym nie możemy się dowartyściowywać.

No cóż - zagrali jak umieli, a że więcej nie unią, to pokazuje miejsce w tabeli.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.03.2013 07:29

Pomimo wygranej jak ulał pasuje tu hymn: Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało.
Dlaczego.
Bo dalej nie mamy drużyny.
:/
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.03.2013 07:38

A ja słyszałem, że wygraliśmy bo w drużynie San Marino był jakiś ... Fryzjer? :roll:

;)

Trochę obciach, jak trener drużyny przeciwnej realizuje założony plan porażki maksimum 5 bramkami.
No ale trzeba przyznać, że chłopaki się starali i sporo serca włożyli w osiągnięcie takiego rezultatu.

Brawo San Marino :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.03.2013 10:38

Komentatorzy często powtarzali, że na boisku jest drużyna amatorów, ja widziałem dwie drużyny amatorów, z czego goście walczyli a nasi sobie pokopali.

Prawda jest też taka, że na kolejny mecz znowu kupię piwo i znowu będę się cieszyć ze dobytych bramek, jeśli takie będą.

Mam też wrażenie, że nasi potrafią mimo wszystko grać nieżenująco z rywalem z wyższych półek.

Takie poranne przemyślenia.
:hut:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.03.2013 11:11

alessandro1977 napisał(a):A na poważnie - liczyłem na bramkę San Marino ale się nie udało :oczko_usmiech:

To co zrobił z naszymi obrońcami w 90 min napastnik San Marino, który pewnie na co dzień zapieprza w jakiejś robocie od 8 do 16 woła o pomstę do nieba. :roll:
I już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z tych naszych grojków... :roll:

Bardzo żałuję, że Boruc to obronił, bo ta bramka pokazałaby dobitnie, gdzie teraz jesteśmy, jeśli chodzi o europejską piłkę.
A jesteśmy w totalnej doopie.
I chwilę tam pozostaniemy.

Lewy też pokozoł przy pierwszym karnym. :roll:
Gość, który strzela np. Neuerowi gdzie chce i jak chce, nie wytrzymał nerwowo :roll: ( jak nam raczył objaśnić komentator).
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 27.03.2013 11:16

Ciekaw jestem jak wypadłaby konfrontacja tej przypadkowej zbieraniny przepłaconych profi z niby lepszych lig, z taką Legią panie na ten przykład ? Po mojemu Legia złoiłaby ich równo. Pięć do koła.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 11:49

realista2 napisał(a):Ciekaw jestem jak wypadłaby konfrontacja tej przypadkowej zbieraniny przepłaconych profi z niby lepszych lig, z taką Legią panie na ten przykład ? Po mojemu Legia złoiłaby ich równo. Pięć do koła.

Chyba w bobsleje...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 11:59

anakin napisał(a):To co zrobił z naszymi obrońcami w 90 min napastnik San Marino, który pewnie na co dzień zapieprza w jakiejś robocie od 8 do 16 woła o pomstę do nieba. :roll:

Zrobił lepszą sytuację niż nasi pseudokopacze w całych eliminacjach :lol:
anakin napisał(a):I już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z tych naszych grojków... :roll:

Traktujmy to jak komedię dla całej rodziny :wink:
anakin napisał(a):Bardzo żałuję, że Boruc to obronił, bo ta bramka pokazałaby dobitnie, gdzie teraz jesteśmy, jeśli chodzi o europejską piłkę

Dokładnie...z drugiej strony zobaczyć radość zawodników San Marino z powodu bramki strzelonej Polakom - bezcenne :!:
anakin napisał(a):A jesteśmy w totalnej doopie.
I chwilę tam pozostaniemy

Dla dobra zdrowia polskich kibiców - pozostańmy tam :oczko_usmiech:

A na marginesie - szkoda mi San Marino - grają dla zabawy, dostają baty i, że chce im się to robić...podziwiam ich bo za taką postawę, należy im się szacunek...i pomyśleć, że jeden z tych zawodników - na co dzień adwokat, już jutro stanie przed obliczem Sądu aby reprezentować jakiegoś swojego klienta 8O
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.03.2013 13:06

weldon napisał(a):A ja słyszałem, że wygraliśmy bo w drużynie San Marino był jakiś ... Fryzjer? :roll:
;)

Czy był fryzjer to nie wiem ale to wyczytałem w Onecie
...... W większości stanowią personel miejscowego szpitala, od sanitariuszy po lekarzy - urologów. W ten scenariusz wpisuje się Simone Bacciocchi.

Bramkarz Federico Valentini jest przykładowo bankierem, a Alessandro Della Valle księgowym w firmie farmaceutycznej. Podczas meczów muszą współpracować z szefem salonu handlującego telefonami, którym jest Matteo Bugli czy Michele Maranim, zawodowo naprawiającym telewizory. Z kadry ostatnio wypisał się Damiano Vannucci, właściciel salonu fitness.
:D
Urolog jak najbardziej może być przydatny na boisku i to nie tylko do gry w piłkę ale i udzielenia pierwszej pomocy :D
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 27.03.2013 13:39

moim rostomili :) a kto strzelił wczoraj piątą bramkę? Tez z karnego ?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.03.2013 13:43

Kosecki. Nie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 14:42

Hejt albo lolowanie z reprezentacji,że zagrali z reprezentacja państwa,które jest kilkakrotnie mniejsze od osiedla mieszkaniowego w Łodzi,faktycznie śmieszne.Z tym samym San Marino Anglia też wygrała tylko 5-0 u siebie.
Ta sama potężna Anglia zremisowała z Czarnogórą ,,z Rooneyem wartym tyle co wszyscy nasi piłkarze razem wzięci.
Wyśmiewajmy naszych ,kiedy na to zasługują,jak w meczu z Ukrainą,kiedy dali(pokazali) dupy(ę)
Tiki -taki nie zagramy nigdy,nawet z b-klasowym zespołem,bo nie potrafimy.
Raz w historii ,w 74-tym,cos pokazalismy swiatu.Reszta ,to ambicja i walka.
A jak tego zabraknie to jest tak samo od 996 roku.Czyli dupa blada. ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone