Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 27.03.2013 20:46

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2013 08:18

bluesman napisał(a):ciekawe podejście :) http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/el ... omosc.html

Ciekawe..kibiców ma za wieśniaków a pogardliwie wypowiada się o przeciwniku...cóż - bankowcy, prawnicy i kelnerzy też sami do drużyny narodowej się nie wstawili...do tego nie gwiazdorzą, znając swoje miejsce w szeregu i nie udzielają buńczucznych wywiadów...
Nie mamy innej reprezentacji ? Ok - przegrajmy po walce to nikt nie będzie miał pretensji ale brak ambicji, przechodzenie koło meczu i wieczne narzekanie to już standard w przypadku naszych "gwiazd reklamowych"...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.03.2013 08:25

Wczoraj trochę oglądałem mecz Walia - Chorwacja...ehhhhh...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.03.2013 08:56

bluesman napisał(a):ciekawe podejście :) http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/el ... omosc.html

bronię szacunku do reprezentacji
W sumie, to o to wszystkim chodzi :/
Ale nie zgadzam się z tym, żeby szydzić i gnoić reprezentację Polski.
Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało ... :lol:
Szacuneczek ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.03.2013 13:36

Efekt kopania się po głowie... :D :lol:

Obrazek
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 09.04.2013 15:05

Czy koledzy z Wawy ogarnęli już bileciki na sobotnie spotkanie? :)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 09.04.2013 18:24

podszywacz napisał(a):Czy koledzy z Wawy ogarnęli już bileciki na sobotnie spotkanie? :)

TV musi wystarczyć. Ciekawe jak tam z mobilizacją ? Dacie radę ? Stary przeciwnik ściągnie parę osób na stadion?
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.04.2013 19:00

Czy to przeciwnik powinien ściągać ludzi na stadion czy miejscowa drużyna? ;)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 09.04.2013 19:23

podszywacz napisał(a):Czy koledzy z Wawy ogarnęli już bileciki na sobotnie spotkanie? :)

One dopiero jutro kupują.
Ale słyszałem, że kolejka zakręca już na Wisłostrade i mija Starówke i kończy się gdzieś koło Konwiktorskiej. :D

Lepiej było tematu tego meczu nie wywoływać. :?

realista2 napisał(a): Ciekawe jak tam z mobilizacją ?

Nie ma.
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 09.04.2013 20:23

Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 09.04.2013 20:39

Kiepura napisał(a):

One dopiero jutro kupują.
Ale słyszałem, że kolejka zakręca już na Wisłostrade i mija Starówke i kończy się gdzieś koło Konwiktorskiej. :D

Lepiej było tematu tego meczu nie wywoływać. :?

realista2 napisał(a): Ciekawe jak tam z mobilizacją ?

Nie ma.

kupione już dzisiaj ;)
ale kolejki jutro będą pewnikiem spore
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 09.04.2013 21:04

czyżby koledzy ze stolycy wybierali się na Reymonta? :)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 09.04.2013 21:58

Kiepura napisał(a):Lepiej było tematu tego meczu nie wywoływać. :?

a dlaczego ? Mecze z Wisłą to zawsze było coś. Może i tym razem coś z tego wyjdzie. Sto razy wolę ten mecz od plastikowego w LM i niech sobie strzelają nawet 10 bramek w ostatnich sekundach . To są tylko obcy.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 10.04.2013 08:15

Kiepura napisał(a):Ale słyszałem, że kolejka zakręca już na Wisłostrade i mija Starówke i kończy się gdzieś koło Konwiktorskiej. :D

No to dla wszystkich nie starczy :wink: Jak w kolejce do "Ostatniej paróweczki hrabiego Barry Kenta". :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 10.04.2013 08:25

Piłką się nie interesuję w ogóle, ale wczorajszy mecz odczułam na własnej skórze.

Śpię sobie, faza REM trwa w najlepsze, a tu nagle wrzaski, krzyki, ryki i inne dźwięki, które ciężko nazwać w jakikolwiek sposób- sąsiad z góry oglądał mecz (w pracy mi wytłumaczyli, skąd te wrzaski), a ja zostałam wyrwana z krainy snów i mało co zawału nie dostałam :!:

:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone