Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 14.04.2013 12:01

anakin napisał(a):Sorry, ale takie głupoty wypisujesz, że aż zęby bolą... :roll:

Gdyby Twoja teoria miała jakiekolwiek podstawy ( a nie ma żadnych) byłby to chyba pierwszy w historii przypadek skorumpowania sędziego bramkowego, który celowo nie zauważył, że piłka przekroczyła linię, wiedząc, że w konsekwencji tego padnie bramka. :roll:
Mówię o bramkowym, bo głowny nie miał prawa czegoś takiego widzieć...
Ale on odpowiada za całość niestety....
Asystent też nie lepszy.
Gdzie był w opisywanej sytuacji?
Pytam, bo nie oglądałem tego "meczu na szczycie"... :roll: , a sytuację widziałem bodajże raz w tiwi.
.

Moja teoria nie ma podstaw.,... hmmm
Podstawą zatem niech będą słowa Kiepury mówiące iż "....Bramkowy nie widział, liniowy nie widział, główny nie widział. Tylko dwadzieścia tysięcy ludzi na stadionie widziało :lol:...."

(znowu się powtórzę)
Jak widzę - ty jesteś pewien że wskazana powyżej sytuacja była tylko przypadkiem. Mam nadzieję, że jesteś w stanie zrozumieć i zaakceptować fakt, iż nie wszyscy są tego tak pewni i że są osoby, które w tej kwestii maja mniejsze lub większe wątpliwości.

Pozdrawiam

PS aaaa no i najważniejsze (mam nadzieję ze pomoże) :mrgreen: http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/art849.html
:papa:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2013 12:18

cronaturki napisał(a):(znowu się powtórzę)
Jak widzę - ty jesteś pewien że wskazana powyżej sytuacja była tylko przypadkiem. Mam nadzieję, że jesteś w stanie zrozumieć i zaakceptować fakt, iż nie wszyscy są tego tak pewni i że są osoby, które w tej kwestii maja mniejsze lub większe wątpliwości.

Nie ma przesłanek pozwalających stwierdzić, że nim nie była.
Dorobić teorię spiskową można do wszystkiego.
A to co powiedziałeś:

cronaturki napisał(a): ale nie jestem człowiekiem, który jak wielu potrafi przyjąć ze zobrazowana powyżej sytuacja była "ot zwyczajnym błędem" - tym bardziej, że to nie był mecz w grupie B piątej ligi.
A tym którzy wierzą ze to była zwyczajna pomyłka.. w pewien sposób zazdroszczę..

to jednak zarzut.
Nie poparty niczym innym jak tzw.widzimisie.

cronaturki napisał(a):Podstawą zatem niech będą słowa Kiepury
...Bramkowy nie widział, liniowy nie widział, główny nie widział. Tylko dwadzieścia tysięcy ludzi na stadionie widziało :lol:...."

Rozumiem, że ci pod przeciwną bramką też, tak?
Cieniutka ta Twoja podstawa.

To Twoje zdanie.
Masz do niego prawo.
Moje jest inne.

Tyle.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 14.04.2013 13:52

Wczoraj czarna mafia przekręciła Wisłę, jutro przekręci każdy inny klub. W naturze nic nie ginie. W tym sezonie Legię też pokarali panowie w czerni. Poziom sędziowania w naszej lidze dostosował się do poziomu kopaczy.
Ale babol był z gatunku nie do wiary. Powinni typa zawiesić do końca sezonu.
Dobry ten muzina z Wisły co wszedł na zmianę.
Oprawa kozacka (oczywiście nasza), piro też zacne.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 14.04.2013 16:45

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2013 18:13

anakin napisał(a):.............

ani...nawet nie dyskutuj z nim...przecież on jeszcze nigdy niczego sensownego nie napisał :lol: :oczko_usmiech:
cronaturki to jeden z tych, którzy na siłę wciskają się w każdy wątek, nie mając pojęcia o tym co pisze...wkleja tylko jakieś bezsensowne linki,których i tak nikt nie otwiera :D :lol:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 14.04.2013 18:14

Sven napisał(a):Oprawa kozacka (oczywiście nasza), piro też zacne.

Wasza oprawa wyszła rzeczywiście bardzo dobrze choreograficznie.
Taka bym powiedział koreańska :D
Nasza świetna plastycznie, taka malarska, z dobrym hasłem.

Cóż specyfika miast.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 14.04.2013 18:50

alessandro1977

ale żeś się klasowo wcisnął w ten wątek i w rozmowę o ostatniej kolejce TE :) rozumiem że kosztowało cie to wiele wysiłku :)
Przysłowie mówi, iż swój swego zawsze pozna :)
Mam podobne zdanie o twoich tekstach. Tym bardziej że są one synonimami słowa "brednia".

A co do linków- wyobraź sobie że ZNOWU jesteś w błędzie.. ZNOWU...
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 14.04.2013 19:04

Kiepura

ciekawe czy będą szukać tych którzy odpalali petardy i race... Zapowiedzi z głośników grzmiały "złowieszczo" :)
Moze Ty wiesz co znaczył ten symbol utworzony z kartek na początku meczu w sektorze ABG?
Pozdro
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2013 19:18

Nie wierzę w to co piszę. Wisła została skandalicznie skrzywdzona. Won z takim sędziowaniem, to zabija piękno piłki nożnej !!!
Ewidentny karny za rękę, wygarnięcie piłki pół metra za linią końcową - na minus dla Wisły czerwień dla Parejki za faul na Koseckim. Nie mówiąc o spalonym na trzech zawodnikach w tej akcji.
Skandal.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.04.2013 19:25

cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 14.04.2013 19:33

Serce w pasy
Twoje słowa brzmią w pewien sposób głośniej, gdyż pisze je kibic drużyny z drugiej strony Błoń.

Bocian
dzięki za link :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2013 20:30

cronaturki napisał(a):........

Sorry gregory, ale alessandro ma tu trochę racji.
Nie próbowałeś udowodnić swojej tezy, wklejając w odpowiedzi linka, który nic nie wnosi.
Wszyscy wiemy, że był błąd, ale nie o tym rozmawialiśmy.
:papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2013 20:34

Bocian napisał(a):http://www.policja.pl/portal/pol/1/85941/Zatrzymania_po_meczu_Ekstraklasy.html

A propos
Miałem nie wątpliwą przyjemność wczorajszy wieczór(noc) spędzić na Krakowskim Rynku.
Widziałem Kibiców Wisły cieszących się z dobrego meczu, ale widziałem również oszołomów chcących wszcząć awanturę.
Przykład:
Szło czterech kolesi. Dopingowali Wisłę - super.
Jeden z nich (najmniejszy i najbardziej agresywny) nagle zaczął najeżdżać na Cracovię bez żadnego powodu.
Zareagowałem, grzecznie zwróciłem mu uwagę. Mina Gościa bezcenna, bo widać było, że koleś był okolicznościowym kibicem, a trzej jego kompani byli kibicami naprawdę. Na moją reakcję "koledzy" nie zareagowali, a pseudo sympatyk stał się taki malutki, (gdyż nie miał już poparcia swoich kolegów), że nie wiedział gdzie się schować.
Matka Ziemia ma różnych obywateli.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2013 20:40

Serce w pasy napisał(a):
Bocian napisał(a):http://www.policja.pl/portal/pol/1/85941/Zatrzymania_po_meczu_Ekstraklasy.html

A propos
Miałem nie wątpliwą przyjemność wczorajszy wieczór(noc) spędzić na Krakowskim Rynku.
Widziałem Kibiców Wisły cieszących się z dobrego meczu, ale widziałem również oszołomów chcących wszcząć awanturę.
Przykład:
Szło czterech kolesi. Dopingowali Wisłę - super.

Na Rynku w Krakowie był jakiś mecz :?: :oczko_usmiech: Stadion tam wybudowali :?: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2013 20:49

Ze stadionu Wisły jak i Cracovii na Rynek jest 10 minut spacerkiem!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone