Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2013 21:55

Kiepura napisał(a):A propos, a Pan popiera zakazane w Chorwacji picie alkoholu na plaży ?

Pan :wink: nie odpowiada na moje pytania, więc nie czuję się w obowiązku odpowiedzieć na Pana :wink: pytania. :papa: :papa:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 14.04.2013 22:31

Janusz Bajcer napisał(a):
Kiepura napisał(a):A propos, a Pan popiera zakazane w Chorwacji picie alkoholu na plaży ?

Pan :wink: nie odpowiada na moje pytania, więc nie czuję się w obowiązku odpowiedzieć na Pana :wink: pytania. :papa: :papa:

Na które ? Na to :

Janusz Bajcer napisał(a):
Kiepura napisał(a):Panie Januszu, kibicem się jest 24h/24h 365 dni w roku. Stadion nie ma tu nic do rzeczy.

Pełna zgoda :lol: ale czasem po meczu poza stadionem "kibice" nie tylko śpiewają, czasem demolują.
Chyba nie popierasz takiej formy "kibicowania" :?:

To już odpowiadam.

Nie, nie popieram.
Nie popieram też demolowania miasta przez Anglików oraz rodzimych biznesmenów i polityków, przekraczania prędkości jazdy w drodze do Chorwacji, korupcji wśród urzędników oraz picia alkoholu na plaży i wklejania zdjęć z tegoż na cro.pl. A także wielu innych rzeczy.

Popieram za to trzeżwe myślenie i własny pogląd na świat i widzenie rzeczy w odpowiednichj proporcjach.

Czy po tej deklaracji możemy już wrócić do dyskusji na temat piłki i meczów ?
Dobranoc.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2013 22:35

Kiepura napisał(a):To już odpowiadam.

Nie, nie popieram.

Dobranoc.

Takiej odpowiedzi oczekiwałem, dziękuję. :lol:

Dobranoc. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2013 10:56

Kiepura napisał(a):nie przypominam sobie jakiś większych demolacji na mieście.

Demolacji miasta nie było,kilka ofiar śmiertelnych od maczet i nożowników (ale co z tego?)sam Kraków jak zbudowano to stoi ;)
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 15.04.2013 13:09

Może nie wszystkich to zainteresuję ale jeden z weteranów polskiej ligi zakończył właśnie karierę, to już drugi po Żewłakowie zawodnik, który rozwiązał kontrakt w trakcie sezonu.

http://www.90minut.pl/news/209/news2093 ... riere.html
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 15.04.2013 19:50

Janusz Bajcer napisał(a):Takiej odpowiedzi oczekiwałem, dziękuję. :lol:

Jestem ogromnie szczęśliwy, że spełniłem Pana oczekiwania.
Nie spodziewam się rewanżu. :D

-----------------------------------------------

Wczoraj i dziś dalszy ciąg kabaretowych wypowiedzi po sobotnim wałku. Szczególnie zabawne wpisy Bońka.

Z tego wszystkiego padł jeden konkret. Utrzymanie sędziów ekstraklasy kosztuje ponad cztery miliony rocznie. Coś tam idzie na szkolenia itd. Czyli wychodzi na mecz około 18 tysięcy.

Czyli trzy na ryj. Odliczyć hotel i przejazd. Za połowe tego mogę stać za linią. Gorzej na pewno nie będzie. :sm:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.04.2013 20:10

Kiepura napisał(a):Wczoraj i dziś dalszy ciąg kabaretowych wypowiedzi po sobotnim wałku. Szczególnie zabawne wpisy Bońka.

Ale ten o kopaniu się zawodników po czołach, jak najbardziej trafny niestety. :mrgreen:

Kiepura napisał(a):Czyli trzy na ryj. Odliczyć hotel i przejazd. Za połowe tego mogę stać za linią. Gorzej na pewno nie będzie. :sm:

Pesel Cię niestety nie puszcza. :mrgreen:
Tak na marginesie, to mnie też. :roll:
W młodziez się od dłuższego czasu inwestuje (jak widać często są to inwestycje chybione). :roll:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 15.04.2013 21:04

anakin napisał(a):Ale ten o kopaniu się zawodników po czołach, jak najbardziej trafny niestety. :mrgreen:

Trafny, nietrafny...
Akurat w tym meczu nieszczególnie się po czołach kopali.

No, ale czy Prezesowi wypada tak mówić :roll:
W końcu suma sumarum taką wypowiedzią ocenia działalność instytucji, której szefuje.

anakin napisał(a):Pesel Cię niestety nie puszcza. :mrgreen:

Musiałeś tak przy poniedziałku z tym peselem wyjeżdzać.
Żeby człowiek człowiekowi takie rzeczy...
Ekhm, idę się napić :mrgreen:
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 16.04.2013 07:30

Wykładnią poziomu polskiego kolegium sędziowskiego jest liczba sędziów, którzy byli obecni na Ojro 2012 czyli 0. Którą to kolejkę z rzędu Przesmycki świeci oczami za swoich podopiecznych. W tej kolejce nie widzieli piłki metr za linią, ręki czy karnego. W poprzednich inne drużyny były skrzywdzone, a kibice na trybunach dostają białej gorączki, która nawraca w domu po obejrzeniu powtórek w TV. Ech..... niby taka licha ta nasza liga kopana ale za to ile emocji. :boss:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2013 22:06

Kiepura napisał(a):...

Poczekaj człowieku :lol: ..co tam na jutro przewidujesz :?: Jakiś remisik :?: :wink: :lol:
Pozdrav bajtloku ( a się nauczyłem języka obcego co :?: :lol: )
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 17.04.2013 05:36

slapol napisał(a):

Poczekaj człowieku :lol: ..co tam na jutro przewidujesz :?: Jakiś remisik :?: :wink: :lol:
Pozdrav bajtloku ( a się nauczyłem języka obcego co :?: :lol: )

Na dzisiaj jestem przygotowany na każdy obrót spraw. :D

Mam słodkie wino mołdawskie, ale raczej przewiduje, ze zostanie nietknięte.
Mam też śliwowicę łącką dla dobrego zalania robaka z żałości. Szkoda mi jej, ale chyba to ta butelczyna bedzie napoczęta. :(

Długi dzień się szykuje...

Pozdrav
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 17.04.2013 14:20

Życzę wygranej ze Śląskiem i spotkania w finale. Oby bez sędziowskich pomyłek. Lepiej przegrać niż wygrać z pomocą sędziów.

Do tej pory szlag mnie tafia i spokojnie pisać nie mogę o meczu Wisła-Legia, a tak liczyłem na wielki mecz.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 17.04.2013 15:09

realista2 napisał(a):Życzę wygranej ze Śląskiem i spotkania w finale.

Przyjmuję, dzięki :wink: Dla nas to "być albo nie być", chociaż z taką grą to lepiej nie robić wstydu w Europie. Choć z drugiej strony jak nie odpadniemy to Cupiał stwierdzi że ma skład mniamniuśny, nie trzeba wzmocnień, podpisze 5-letni kontrakt z Sikorskim z opcją przedłużenia, itp, itd. W naszym klubie potrzebna jest rewolucja. Idę prasować barwy na mecz :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2013 19:51

Mam też śliwowicę łącką dla dobrego zalania robaka z żałości. Szkoda mi jej, ale chyba to ta butelczyna bedzie napoczęta. :(

Pozdrav

No cóż, przewidziałeś...wal łącką dla zapomnienia, ale fajny mecz walki był (i przynajmniej nie wydrukowany przez sędziów).
Jako stary piknik idę zarezerwować bilety na finał.
Pozdrav
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 17.04.2013 20:19

slapol napisał(a):

Pozdrav

No cóż, przewidziałeś...wal łącką dla zapomnienia, ale fajny mecz walki był (i przynajmniej nie wydrukowany przez sędziów).
Jako stary piknik idę zarezerwować bilety na finał.
Pozdrav

No i jak myśłałem łącka...
już odbita :lol:

Gratulacje dla Śląska.

Dobranoc
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone