Kiepura napisał(a):A propos, a Pan popiera zakazane w Chorwacji picie alkoholu na plaży ?
Pan

.png)
Kiepura napisał(a):A propos, a Pan popiera zakazane w Chorwacji picie alkoholu na plaży ?

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):A propos, a Pan popiera zakazane w Chorwacji picie alkoholu na plaży ?
Pannie odpowiada na moje pytania, więc nie czuję się w obowiązku odpowiedzieć na Pana
pytania.
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):Panie Januszu, kibicem się jest 24h/24h 365 dni w roku. Stadion nie ma tu nic do rzeczy.
Pełna zgodaale czasem po meczu poza stadionem "kibice" nie tylko śpiewają, czasem demolują.
Chyba nie popierasz takiej formy "kibicowania"
.png)
Kiepura napisał(a):To już odpowiadam.
Nie, nie popieram.
Dobranoc.

Kiepura napisał(a):nie przypominam sobie jakiś większych demolacji na mieście.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Takiej odpowiedzi oczekiwałem, dziękuję.![]()

Kiepura napisał(a):Wczoraj i dziś dalszy ciąg kabaretowych wypowiedzi po sobotnim wałku. Szczególnie zabawne wpisy Bońka.
Kiepura napisał(a):Czyli trzy na ryj. Odliczyć hotel i przejazd. Za połowe tego mogę stać za linią. Gorzej na pewno nie będzie.
.png)
anakin napisał(a):Ale ten o kopaniu się zawodników po czołach, jak najbardziej trafny niestety.![]()
anakin napisał(a):Pesel Cię niestety nie puszcza.![]()
.png)

Kiepura napisał(a):...
Ekhm, idę się napić
.png)
slapol napisał(a):Kiepura napisał(a):...
Ekhm, idę się napić
Poczekaj człowieku..co tam na jutro przewidujesz
Jakiś remisik
![]()
![]()
![]()
Pozdrav bajtloku ( a się nauczyłem języka obcego co![]()
)
.png)
realista2 napisał(a):Życzę wygranej ze Śląskiem i spotkania w finale.
Kiepura napisał(a):...
Mam też śliwowicę łącką dla dobrego zalania robaka z żałości. Szkoda mi jej, ale chyba to ta butelczyna bedzie napoczęta.![]()
Długi dzień się szykuje...
Pozdrav
.png)
slapol napisał(a):Kiepura napisał(a):...
Mam też śliwowicę łącką dla dobrego zalania robaka z żałości. Szkoda mi jej, ale chyba to ta butelczyna bedzie napoczęta.![]()
Długi dzień się szykuje...
Pozdrav
No cóż, przewidziałeś...wal łącką dla zapomnienia, ale fajny mecz walki był (i przynajmniej nie wydrukowany przez sędziów).
Jako stary piknik idę zarezerwować bilety na finał.
Pozdrav