Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2013 20:19

Piękny wiosenny ,ciepły wieczór.
800 tysięczny Kraków.
Pustki na stadionie.
To tak a propos kibicowaniu klubom,na dobre i na złe ;)

A wojewoda Miller sie pochlastał z żalu słysząc ciszę na stadionie ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2013 09:53

hepik napisał(a):800 tysięczny Kraków.
Pustki na stadionie.

Na temat ogórków jest odrębny wątek :D :mrgreen:
hepik napisał(a):Tuttomercatoweb nie należy do najbardziej wiarygodnych serwisów

Ten serwis akurat jest w miarę wiarygodny bo wiele ich pogłosek się sprawdza...Serie A interesuję się nie od dziś...Ty jednak należysz do jednych z tych znafców, którzy znają się na wszystkim i nawet nie ma co dyskutować z tak obcykanym na wszystkie tematy zuchem :oczko_usmiech:
Zasada moja pozostaje niezmienna - nie masz o czymś pojęcia to nie wypowiadaj się :mrgreen:
W każdej plotce jest ziarno prawdy ale plotką nie jest to, że Conte rzeczywiście obserwował na Narodowym właśnie Lewandowskiego :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 27.04.2013 12:58

hepik napisał(a):Piękny wiosenny ,ciepły wieczór.
800 tysięczny Kraków.
Pustki na stadionie.
To tak a propos kibicowaniu klubom,na dobre i na złe ;)

A wojewoda Miller sie pochlastał z żalu słysząc ciszę na stadionie ;)

:lool:

A to Wisła w LM wczoraj grała. Zawsze mówiłem, że tam nudne spotkania są :lol:

Widze, że kolega hepik jak zwykle w złośliwostkach w formie.
I jak zwykle kulą w płot. :lol:

Widzów było tyle co zawsze ostatnio, dziesięć tysięcy na stadionie + te dwa co z kaprysu wojewody przed stadionem stały. Jak na standardy polskie średnio dobrze. W porównaniu z sezonem mistrzowskim gdzie było 15 do 20 tysięcy ubytku wielkiego nie ma. Frekwencja może i mogłaby by być wyższa, ale zawirowania wokół kaprysu w wojewody, mecz o pietruszke a także to, że był to czwarty mecz u siebie + dwa mecze wyjazdowe do zaprzyjażnionych klubów wpłynęły na nią negatywnie. Zdaje sobie sprawę, że na forum gdzie wydaje się dziesięć tysięcy na wakacje moze to budzić zdziwenie ale dla niektórych wydanie 25 zł na bilet po raz czwarty w miesiącu jest problemem (sam wydałem w tym miesiącu na ten cel 700 zł).

Tak więc

tak a propos kibicowaniu klubom,na dobre i na złe

to jak Ty, czy chociażby jedna osoba z tych, która tak teraz zaciekle kibicuje Lewandowskiemu, za pięć siedem lat gdy ten będzie dogrywał ogony w jakimś Lechu czy Zagłębiu wyda owe 25 zł by go wspomóc to pogadamy.
Pewnie będzie już jakiś innny hero. Lud czeka. Show must go on.

Więcej się nie rozpisuje, bo to nie ten temat. Modów uprzejmie proszę o przeniesienie złośliwostki hepika i mojej godnej i kulturalnej odpowiedzi :mrgreen: do Piłki Nożnej.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 28.04.2013 15:20

Średnia frekwencja w naszej najwyższej klasie rozgrywkowej to niecałe 9000 widzów...dla porównania w Ukraińskie mniej więcej 12500,Rosyjskiej niemal identycznie,Portugalskiej 9500,Greckiej niespełna 5000,Chorwackiej 2500,Serbskiej nieco ponad 3000,Holenderskiej niemal 20 000 itd

Najwyższą od lat ma jak wiadomo Niemiecka,potem Angielska,Hiszpańska,a dalej Włoska,Holenderska,Francuska i tak czołówka wygląda niemal co roku
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2013 16:26

Widok upokorzonego Śląska - bezcenny :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 28.04.2013 21:26

Wybrałeś się na szlagier? ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2013 21:46

razpol napisał(a):Wybrałeś się na szlagier? ;)

Nie, oglądałem derby Turynu :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2013 08:19

alessandro1977 napisał(a):Widok upokorzonego Śląska - bezcenny :lol:

Nie widzę podobnego postu po meczu w Lubinie z poprzedniego sezonu :wink: :lol:
P.S.
1:5 :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2013 18:50

slapol napisał(a):1:5 :!:

Bo nie było co komentować - rewanż natomiast udany... :D
Czy to ten wielki "miszcz" ? :mrgreen: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2013 14:03

alessandro1977 napisał(a):...Czy to ten wielki "miszcz" ? :mrgreen: :oczko_usmiech:

No a nie :?: :wink: ....po prostu Barcelona...65 % czasu posiadania gały :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.04.2013 14:34

Szczerze przyznam, że jestem mocno zdziwiony faktem ile drużyna Śląska osiągnęła w ostatnich paru latach, jednak zdziwienie bierze się z porównania wyników i gry, czy też potencjału.. Spora grupa mocno przeciętnych kopaczy zapisała sobie w CV niezłe osiągi w tym czasie.. No, ale chwała im za to skoro nikt nie potrafił ich przegonić. :)

Swoją drogą ciekaw jestem czy stołeczna część wątku nadal jest tak pewna siebie jak kilka tygodni/miesięcy temu gdzie tytuł za obecny sezon już właściwie przyznawała..? Bo obecnie sytuacja staje się całkiem ciekawa.. :)
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 30.04.2013 16:09

Ciekawe gdzie ty widziałeś tą pewność tytułu oO
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.04.2013 17:36

Szczerze..? Nie chce mi się szperać na tych kilku(nastu?) stronach wstecz, ale pojawiło się tu nieco napinki. ;)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 30.04.2013 17:40

GSM napisał(a):Ciekawe gdzie ty widziałeś tą pewność tytułu oO

Wszyscy widzieli :wink: Choćby to, post kilka stron wcześniej:

Sven napisał(a):Legia puka każdego i w sobotę wyjątków nie będzie

Było tego więcej ale nie chce mi się szukać. Z dwojga złego niech miszcza zdobędzie Legia. :?
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.04.2013 17:53

Mi też się nie chce właśnie szukać, ale ktoś się o flachę zakładał z resztą forum, itd. ;) Nie twierdzę, że jej nie wygra bo całkiem możliwe, że tak, jedynie jestem ciekaw czy nadal jest tak samo pewny siebie? :)
Pozdro.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone