Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 09.05.2013 07:34

Dla mnie wygląda to, jakby powoli Legia dostawała zadyszki i na chwile obecną Lech jest wstanie wygrać wszystko do końca i wygrać ligę.
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 09.05.2013 07:36

Tak to wygląda :)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2013 07:46

To zbyt piękne, aby było prawdziwe.. ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2013 08:05

Do dogrywki zabrakło niewiele :? ...ale brawo dla naszych chłopaków za walkę :!:
Gratulacje dla Legii.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 09.05.2013 08:42

DCK napisał(a): i na chwile obecną Lech jest wstanie wygrać wszystko do końca i wygrać ligę.

Wypluj te słowa, człowieku ;) Gratulacje dla odwiecznego rywala.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2013 10:28

Piękny widok,nadzieja polskiej piłki Furman,który sie wkulał zza linii końcowej na pole karne by urwać kilkanaście sekund i ocalić Puchar Polski dla Legii ;)
Piekne memy z tego powinny powstać ;)
Z czym do ludzi w Europie? ;)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 09.05.2013 10:29

Liga wcale nie jest taka słaba, ale Legia faktycznie przechodzi kryzys i na wiosnę gra mniej pewnie.
Mam nadzieję, że jakoś dowiezie przewagę do końca, wzmocni się kadrowo i wreszcie obejrzymy już nie tylko trzech polaków w zagranicznej drużynie, ale nasz polski zespół grający w fazie grupowej LM. Spójrzmy obiektywnie i bez partykularnej niechęci do warszawki. Czy nie jest tak, że na dziś taką szansę może niezbyt dużą, ale jednak ma tylko Legia?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2013 10:37

Furman turlający się zza linii końcowej na srodek pola karnego ma szane powalczyć z tym:

http://www.pawelki.com/add/8aa3be3e58c9 ... 508565.gif
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2013 11:15

Krótki opis sytuacji,bo w necie jeszcze nie znalazłem filmiku...
Gdzieś ok 90 min meczu...Furman wchodzi w pole karne,holuje piłkę do linii końcowej i próbuje dorodkować,naciskany przez obrońcę Śląska.
Wypada poza boisko,turla się.Sędzia nakazuje rozpoczęcie gry z piatki przez bramkarza.
Bramkarz wznawia grę z piątki a Furman po chwili,zza linii koncowej,gdzie umierał,naraz turla się w kierunku środka pola karnego,by wymusić interwencję służb medycznych i urwania kilkudziesięciu sekund z doliczonego czasu.
Szczyt żenady i bezsilnosci Legii w tym meczu. ;)

Za takich reprezentantów Polski w najblizszej przyszłości to ja z góry dziękuję ;)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2013 11:53

realista2 napisał(a):Czy nie jest tak, że na dziś taką szansę może niezbyt dużą, ale jednak ma tylko Legia?

Mimo wszystko myślę, że nie dużo mniejszą szansę (jeśli nie taką samą lub większą) na to ma też Lech (żeby się sensownie pokazać i może gdzieś tam awansować). I w sumie na tych dwóch drużynach niestety powinny zakończyć się puchary dla polskich drużyn.. ;)
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 09.05.2013 11:59

Przecież to zachowanie Furmana było jak najbardziej sensowne i spełniło swoje zadanie
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2013 12:05

Pewnie, nic tylko pochwalić i wpajać w krew reszcie młodzieży... ;)
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 09.05.2013 12:18

Tego nie napisałem,ale symulacja to przecież nie była.Tym bardziej,że Furman naprawdę doznał urazu(bodaj barku)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 09.05.2013 12:19

Prawda, ale to nie tak nasi kopacze powinni zdobywać trofea w naszym kraju.. Niestety jest inaczej..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2013 12:47

GSM napisał(a):Tego nie napisałem,ale symulacja to przecież nie była.Tym bardziej,że Furman naprawdę doznał urazu(bodaj barku)

Z urazem barku to powinien leżeć w bezruchu czekając na słuzby medyczne ,tam gdzie sie doturlał,nie ryzykujac pogłębienia urazu.
A gościu po kilkunastu sekundach,poturłał sie kilka metrów w kierunku przeciwnym,w stronę środka pola karnego.
Błazen i tyle.
Fety juz nie ogladalem,bo przełączyłem na ligę angielską a potem hiszpańską.
Mam nadzieję ,że nie dźwigał ,dbając o swój uszkodzony bark,cięzkiego przeciez pucharu ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone