Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 04.05.2013 12:14

Na razie mu to nie grozi.. ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 04.05.2013 12:49

razpol napisał(a):Jakoś jestem spokojny i czekam z niecierpliwością na dobry mecz.. ;)

Ja również jestem spokojny pomimo kuriozalnej obsady.

Dla większej spokojności przyjęcia spodziewanego wyniku meczu kupiłem sobie cztery piwka. :sm:
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 04.05.2013 13:28

I słusznie.. ;) Ja ze szwagrem wybieram się do knajpy, ale w Koninie, bo tam majówkowo spędzam czas.. Biletów już ponoć brak więc będzie komplet (na tyle, na ile to możliwe..), pogoda dopisuje.. zapowiada się miły wieczór.. ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 04.05.2013 20:30

razpol napisał(a):Mi też się nie chce właśnie szukać, ale ktoś się o flachę zakładał z resztą forum, itd. ;) Nie twierdzę, że jej nie wygra bo całkiem możliwe, że tak, jedynie jestem ciekaw czy nadal jest tak samo pewny siebie? :)
Pozdro.

dalej na pewniaka
nie ma cudów, taką kartoflaną ligę trzeba wygrać

już pojawiły się symulacje dalszych zabaw w pucharach, i tak np :
http://www.90minut.pl/news/210/news2104 ... lacja.html

będzie dobrze ;)
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 05.05.2013 09:37

Pierwsze rundy zapowiadają się jak zwykle egzotycznie. ;)
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 05.05.2013 11:56

Spoko !
Nasze kluby zakończą na drugiej. :P
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 05.05.2013 12:20

Myślę, że Legia i Lech dadzą radę się przedostać dalej, ale losowo dobrane dwa pozostałe zespoły to mają z góry zapewniony 'w ryj' z wszelakimi 'kaukazami' w pierwszych rundach.. ;)
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 05.05.2013 18:13

Mnie denerwuje ta mega nie efektywna "tiki taka" której Urban nie chce modyfikować.Mimo iż czasami dostaje przykłady,że grając inaczej,bardziej klasycznie zespół jest lepszy,wydajniejszy(czego przykładem PP ze Śląskiem) to i tak zaraz wraca do męczenia miliona podań i większego posiadania piłki z którego niewiele wynika jak dzisiaj ze słabą przecież Lechią czy wcześniej z Piastem.Oby się wszystko dobrze ułożyło (L) :)

Przy okazji ostatnich derbów Splitu ,Torcida się z policją tłukła http://www.ultras-tifo.net/news/1616-ri ... 52013.html ,a jeszcze wcześniej też było gorąco http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... 42013.html
Wszystko spowodowane zamordowanie w areszcie młodego kibica Hajduka(Marko Azapowicia),więc to zapewne dopiero początek różnych zdarzeń
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.05.2013 20:16

Kibolskie kretyny wszędzie sa czynni ,nawet w Cro >To pocieszające dla naszych rodzimych ;)
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 05.05.2013 20:57

To smutne jest raczej :(
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 07.05.2013 09:33

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.05.2013 20:43

weldon napisał(a):Mecz. Dla Turiny.

Kto by pomyślał.. 32 lata i w pełni gazu...smutna sprawa :cry:
Kondolencje dla rodziny....
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 07.05.2013 21:00

Kawał chłopa był.. W większości klubów szybko zjednywał sobie wielka sympatię kibiców. W Poznaniu był raptem rok, zagrał paręnaście meczów, a i tak został bardzo miło zapamiętany, choć w sumie bramkarzem wybitnym nie był.. Ale za to do kibiców zawsze pierwszy. W Poznaniu chyba najbardziej pamiętany chyba za radość po meczu w Rotterdamie. Szkoda człowieka..

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.05.2013 21:13

razpol napisał(a):Kawał chłopa był.. W większości klubów szybko zjednywał sobie wielka sympatię kibiców. W Poznaniu był raptem rok, zagrał paręnaście meczów, a i tak został bardzo miło zapamiętany, choć w sumie bramkarzem wybitnym nie był.. Ale za to do kibiców zawsze pierwszy. W Poznaniu chyba najbardziej pamiętany chyba za radość po meczu w Rotterdamie. Szkoda człowieka..

Obrazek

Dla mnie mniamniuśna sprawa.... :!:
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 09.05.2013 07:11

Słaby w tym sezonie Śląsk zagrał fajny mecz i obnażył słabość ligowego potentata. Nawet Panu Urbanowi strach w oczy zaglądać zaczął i nerwy puszczać poczęły. a Maryla Rodowicz ze smutkiem na murawę spoglądała :wink: Eh ....ta nasza piłka słabiuteńka jest :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone