Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 19.10.2012 14:03

proszę Weldon tak na szybko

a tu już koniec świata MC w tym roku

i Niemcy w tym roku

http://legionisci.com/news/48266_NSS_W_ ... urawie.htm

MRK jestem niereformowalny ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.10.2012 14:23

Sven i to ma być dowód, że kibice mogą biegać po boisku kiedy chcą?

Potraktuj mnie, z łaski swojej, poważnie :?

Acha, FIFA wydała oświadczenie, że nie widzi, w warszawskim meczu, nic zdrożnego.
Ot, niesprzyjający splot wydarzeń.

I tyle w temacie.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 19.10.2012 14:29

Sven napisał(a):
MRK jestem niereformowalny ;)

I chyba tutaj sabaka zaryta :D .
rybolow
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybolow » 19.10.2012 14:37

dla rozładowania emocji, proponuję wpisać na popularnym serwisie aukcyjnym "KUBEK KIBICA !!! (WIELKA DOLEWKA NARODOWA)" - ludzie są bardzo pomysłowi :)
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 19.10.2012 15:01

weldon napisał(a):Sven i to ma być dowód, że kibice mogą biegać po boisku kiedy chcą?

Potraktuj mnie, z łaski swojej, poważnie :?

Acha, FIFA wydała oświadczenie, że nie widzi, w warszawskim meczu, nic zdrożnego.
Ot, niesprzyjający splot wydarzeń.

I tyle w temacie.

Traktuję Cię bardzo poważnie.
Nie byłeś w stanie sobie wyobrazić takich scen w Anglii. Więc dałem przykłady, że w Anglii też potrafią.

Dobra luzik bo przecież w ten weekend mecz przyjaźni w Szczecinie.
Pozdrawiam kibolstwo będące z nami w komitywie.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.10.2012 15:12

Że potrafią, to wiem, tylko czy im wolno to dalej nie wiem. U nas jest regulamin :)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 19.10.2012 16:46

weldon napisał(a):.... wybacz, ale kompletnie nie wiem, do czego się ustosunkować....

najlepiej do niczego bo nie masz argumentów.

Sven w Szczeciie też bez SKLW, w meczu przyjażni ?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.10.2012 19:21

realista2 napisał(a):najlepiej do niczego bo nie masz argumentów.

Mam. Siły ;)

Jakby was tak posłuchać, to w imię realizacji wyższych celów z domu byście nie wyszli, a wyniki meczów byście sobie tam tamami przekazywali, bo środki, zamiast na budowę autostrad czy rozwój informatyczny szłyby na "ważniejsze cele" :D

Cypr jest oszczędny, tylko czemu, jak nasi pojechali tam grać, to wszyscy płakali, że goowniane boiska tam są?

Naszym problemem nie jest murawa, stadiony czy dachy.
Naszym problemem jest brak wyników i ciągły marazm w piłce, od kilkudziesięciu lat.
Jakby były wyniki to nikt by nie musiał wyładowywać swojej frustracji na stadionach, czy na ich obsłudze, tylko, widząc, jak wygląda to u sąsiada, sam by żądał budowania u siebie podobnych obiektów, żeby obciachu nie było, jak goście przyjadą.

I dlatego to, że Narodowy nie jest związany z żadną drużyną i jest mocno uniwersalnym kompleksem, jest najlepszym rozwiązaniem, bo gwarantuje, że będzie działał bez względu na rezultaty drużyn piłkarskich, czy to warszawskich, czy reprezentacji.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 19.10.2012 19:38

weldon napisał(a):
Naszym problemem nie jest murawa, stadiony czy dachy.

Z tym twierdzeniem w żaden sposób nie można się zgodzić- vide ostatnia heca w meczu z Anglikami w Warszawie...
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 19.10.2012 19:57

realista2 napisał(a):
weldon napisał(a):.... wybacz, ale kompletnie nie wiem, do czego się ustosunkować....

najlepiej do niczego bo nie masz argumentów.

Sven w Szczeciie też bez SKLW, w meczu przyjażni ?

W dużej mierze dzięki SKLW będą otwarte 2 kasy tylko dla Legii. Klub wysłał pisemko,że nic nie organizuje więc sektor gości oficjalnie pusty. Ale to najmniejszy problem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.10.2012 10:05

A to co? Znowu władze Legii zabroniły handlu narkotykami na stadionie, a Ci z Żylety się obrazili?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 20.10.2012 10:14

ebolec napisał(a):... vide ostatnia heca w meczu z Anglikami w Warszawie...

... która będzie roztrząsana na wszystkich imieninach w kraju przez następne ... dwa dni ;)

Wystarczyło, że zremisowaliśmy z kiepsko grającymi Angolami, żeby na czołówki gazet wrócili piłkarze i trener i przesłonili poprzedni dzień.

I chwała im za to i życzę im właśnie takich dni jak najwięcej, bo, jak widzę, łatwiej przyzwyczaić się do tego, że jesteśmy w kompletnym ogonie piłkarskim, niż przyjąć do wiadomości to, że nagle, pechowo i niespodziewanie, spadła w Warszawie ulewa jakiej dawno nie widzieliśmy i zaskoczyła nawet przedstawiciela FIFA.

Ciekawe, że nikt nie zwrócił na to uwagi, że, tak na prawdę, cała heca właśnie od niego się zaczęła i, wg FIFA, nic się nie stało?
W statystykach, w przyszłości, nie będzie nawet wzmianki o pogodzie, tylko będzie wpisany wynik i kto strzelił ;)
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 20.10.2012 10:20

Serce w pasy napisał(a):A to co? Znowu władze Legii zabroniły handlu narkotykami na stadionie, a Ci z Żylety się obrazili?

Tym razem poszło o punkty na stadionie gdzie sprzedajemy kradzione dzieła sztuki a także o jedną toaletę gdzie jest miejsce przerzutu nielegalnych emigrantów.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 20.10.2012 10:41

weldon napisał(a):I chwała im za to i życzę im właśnie takich dni jak najwięcej, bo, jak widzę, łatwiej przyzwyczaić się do tego, że jesteśmy w kompletnym ogonie piłkarskim, niż przyjąć do wiadomości to, że nagle, pechowo i niespodziewanie, spadła w Warszawie ulewa jakiej dawno nie widzieliśmy i zaskoczyła nawet przedstawiciela FIFA.

Ty rzeczywiście w to wierzysz? Czy może ktoś za Ciebie napisał ten fragment zaznaczony przeze mnie na czerwono?
Mamy wiek XXI czy XIX i brak prognozy pogody? Odpowiedz sobie proszę na teoretyczne pytanie-czy wynajmując salę na wesele Ty odpowiadasz jako organizator za to, że komuś spadnie żyrandol na głowę czy właściciel (zarządca) obiektu, który odpowiada za stan techniczny? Odpowiedzialny właściciel obiektu nie zgodzi się na idiotyczne żądania wynajmującego, a jeżeli już to powinien mieć to "na papierze". I tyle w temacie. A ten gościu ze stadionu w Warszawie popisał się niefrasobliwością.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 20.10.2012 11:41

No proszę,a wczoraj kolejna sytuacja jaka nigdy by się w UK nie zdarzyła miała miejsce w...Anglii heh ;)

Oburęczny nokaut Kirklanda
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone