raffiu napisał(a): Zdarzyło się coś takiego kiedykolwiek ?![]()
tak......swego czasu ....nie tak dawno ....w Bydgoszczy.
.png)
MRK napisał(a):Sven napisał(a):jedno zdanie i kończę
Jeżeli nie widzicie różnicy w traktowaniu "zwykłych" kibiców i medialnych gwiazd to poza kłopotami z oczami macie też coś z głowami.
To jeszcze ja... dwa zdania i kończę. Szkoda, że w cudzysłów wziąłeś "zwykłych", a nie "kibiców" - to taka ironia, ale pewno wiesz, o co chodzi, boś mądrzejszy - to raz, a dwa - słyszałeś o motywie, pobudkach? Takie terminy coś Ci mówią?
.png)
Miecia napisał(a):raffiu napisał(a): Zdarzyło się coś takiego kiedykolwiek ?![]()
tak......swego czasu ....nie tak dawno ....w Bydgoszczy.
.png)
Sven napisał(a):nasi kibice tego doświadczyli, angole którzy zostali będą mieli zwracane hajsy za dodatkowe noclegi, dojazdy itd
Miecia co z tą Bydgoszczą ?
.png)
arkona napisał(a):MRK napisał(a):Sven napisał(a):jedno zdanie i kończę
Jeżeli nie widzicie różnicy w traktowaniu "zwykłych" kibiców i medialnych gwiazd to poza kłopotami z oczami macie też coś z głowami.
To jeszcze ja... dwa zdania i kończę. Szkoda, że w cudzysłów wziąłeś "zwykłych", a nie "kibiców" - to taka ironia, ale pewno wiesz, o co chodzi, boś mądrzejszy - to raz, a dwa - słyszałeś o motywie, pobudkach? Takie terminy coś Ci mówią?
Pobudki. To znaczy, że jak ktoś ukradnie mi pieniądze i przepije dostanie większy wyrok, niż gdyby kupił rowerek dziecku? Zależy od motywów jakimi się kierował. Nie przypadkowo mówi się, że dobrymi chęciami to piekło jest wybrukowane.
raffiu napisał(a):MRK napisał(a): Nie przypominam sobie totalnej dewastacji stadionu.
Również nie odnajduję w pamięci takiego wydarzenia.Zdarzyło się coś takiego kiedykolwiek ?
![]()
.png)
.png)
.png)
Sven napisał(a):jedno zdanie i kończę
weldon napisał(a):
Ja to czekam, aż ktoś się do nowego przystanku wukadki przyczepi, bo tam na nim też Stadion jest napisane

MRK napisał(a):Czemu edit? To było trafne i cięte:).
.png)
weldon napisał(a):Ja to czekam, aż ktoś się do nowego przystanku wukadki przyczepi, bo tam na nim też Stadion jest napisane