Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2012 07:42

Janusz Bajcer napisał(a):... Anglicy dzisiaj nic szczególnego nie pokazali.

..i tylko dlatego skończyło się na 1:1 :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.10.2012 08:54

lubelski napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):... Anglicy dzisiaj nic szczególnego nie pokazali.

..i tylko dlatego skończyło się na 1:1 :mrgreen:

Niech się Anglicy cieszą, że wywieżli jeden punkt :mrgreen:
rybolow
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybolow » 18.10.2012 08:58

Mnie męczą takie moralne zwycięstwa w zremisowanych meczach. Niestety liczą się punkty, a nie wrażenia :(
Żeby być na pierwszym miejscu w tabeli musimy Anglię pokonać, a nie remisować z nią, bo nie ma co liczyć na inne niespodziewane wyniki naszych rywali.
rybolow
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybolow » 18.10.2012 09:12

witpol napisał(a):
rybolow napisał(a):Powinni dostać honorarium, bo byli jedynymi, którzy dostarczyli jakiejś rozrywki :)

Dostaną, ale pewnie zakaz stadionowy 8O

Podobno dzisiaj staną przed sądem. Grozi im do 3 lat więzienia! Absurdów ciąg dalszy.
Mam nadzieję jednak, że skończy się na grzywnach.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.10.2012 09:23

rybolow napisał(a):Podobno dzisiaj staną przed sądem. Grozi im do 3 lat więzienia! Absurdów ciąg dalszy.
Mam nadzieję jednak, że skończy się na grzywnach.

O 10.30.
Też mam nadzieję, że najwyżej dostaną pracę społeczną do odpracowania,
albo w ogóle małą szkodliwość społeczną czynu, aczkolwiek ciekawi mnie, czemu absurdów ciąg dalszy?

Dura lex, sed lex.

Czy głupota jednych może usprawiedliwiać popełnianie wykroczeń przez drugich?
Zdaje się, że wypadałoby sporo wtedy wyroków zweryfikować ;)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 18.10.2012 09:28

weldon napisał(a):Dura lex, sed lex.

[/color]

Dura lex, let's sex.

Ukarać - tak. Surowo - nie.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.10.2012 09:30

MRK napisał(a):Dura lex, let's sex.

Świetne :mrgreen:

Z drugim - pełna zgoda :)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 18.10.2012 09:47

Odrobią sobie grzywny na gadżetach reklamowych, pamiątkach, koszulkach i... grach :D

Obrazek
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 18.10.2012 10:26

MRK napisał(a):
weldon napisał(a):Dura lex, sed lex.

[/color]

Dura lex, let's sex.

Ukarać - tak. Surowo - nie.

a tych co doprowadzili do kompromitacji i strat , nie ukarają ?

Cały świat się śmieje , ale dzięki temu ile mniej przyjedzie na następny mecz ? ile będzie strat ? kto za to zapłaci ?
rybolow
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybolow » 18.10.2012 10:32

Pisząc absurdy miałem na myśli to co już napisał auto_gt
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.10.2012 10:47

auto_gt napisał(a):a tych co doprowadzili do kompromitacji i strat , nie ukarają ?

Trzeba by jaką komisję zebrać ;)

Pewnie, że powinni ukarać. W pierwszej kolejności służby porządkowe, bo to obciach, jak na meczu międzypaństwowym jakiś gach po boisku lata (aż strach pomyśleć, co by było, jakby jakiś idiota z nożem na przykład pomiędzy zawodników wleciał :roll: ), po drugie służby i osoby odpowiedzialne za utrzymanie boiska, za to, że nawet nie podjęły próby osuszenia murawy, czy też za kompletny brak informacji dla zdezorganizowanych kibiców.

Natomiast obawiam się, że za pozostałe rzeczy to ciężko będzie kogoś ukarać - najwyżej za głupotę i brak kompetencji :/
Najważniejsze, żeby na przyszłość wnioski wyciągnąć, bo nie ma nic gorszego, niż nie uczyć się na błędach.
Najważniejsze - w sprawach stadionu nie radzić się FIFA i piłkarzy, bo to się kiepsko kończy ;)

Z tym całym światem śmiejącym się, to bym nie przesadzał. Serbowie, mz, zrobili gorszą rzecz.
Nas przynajmniej nikt nie chce wykluczyć z federacji.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 18.10.2012 11:00

Patrząc na to z drugiej strony - taki skandal to kapitalna reklama na cały świat ,zdjęcia obiegną ziemię i wiele więcej ludzi dowie się o istnieniu obiektu , a może nawet Polski ...

Ha ! Basen na balkonie był zaje..sty i kibice ze sprzętem do nurkowania :) takie atrakcje tylko u Nas ! :lol: :lol:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 18.10.2012 11:06

auto_gt napisał(a):i kibice ze sprzętem do nurkowania :) takie atrakcje tylko u Nas ! :lol: :lol:

Dobrze, że kibice potraktowali to w sposób humorystyczny, te koła ratunkowe, czepki, okulary, aż moja żona z tego się zaśmiewała :lol:
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 18.10.2012 11:07

Przede wszystkim to cały świat ma gdzieś ten przełożony mecz,a nie się śmieje.Jedynie ktoś kto ma problemy psychiczne będzie się wstydził za coś co nie jest jego winą.Zupełnie nie pojmuję jak można posiadać taką cierpiętniczą mentalność...kto zawinił ten zawinił(zapewne wszyscy po trochu) + naprawdę mocne opady i mecz przełożyli co nie jest niczym szczególnym.Dla mnie liczą się kwestie sportowe bo jestem kibice zespołu-cała reszta nie jest moją sprawą
Mecz naprawdę dobry w naszym wykonaniu i jestem zadowolony-widać,że wszystko idzie w dobrym kierunku.Anglia grała tak samo jak na ME czyli z kontry
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.10.2012 11:09

Nie tylko kibice:

reklama Vauxhalla, którą wymyślili i wstawili w ciągu jednego dnia przecież, była ... zajedwabista :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone