loverosa napisał(a):Agapi zdradzisz swój znak zodiaku?
babiczka napisał(a):AGAPI jesteś wspaniała!Tak trzymać!!!!
.png)
agapi napisał(a):Mam do siebie dystans i co jak co ...ale nie bede sie TUTAJ ''upiekszac''...
Jestem jaka jestem!
Czasem ''postrzelona'' do przesady..czasem beksulinska..ot zwykly czlowiek z wadami.
Nie kazdemu moze sie moj ekshibicjonizm podobac...ale ja nie chce grac kogos kim nie jestem.
Gdziekolwiek, czy to na forum czy tez w zyciu prywatnym, zawsze bylam ,jestem i bede tylko SOBA.
.png)
agapi napisał(a):..czy moglabym poprosic Zjawiskowego DJ a jakas piosneczke na ...pobudzenie...![]()
bo mi sie piasek pod powieki jakims dziwnym trafem dostal...![]()

.png)
agapi napisał(a):
a niby dlaczego nie...![]()
![]()
..bo ''strace'' na forum twarz...bo ktos pomysli:''glupiutka agapi''..a nawet gdyby,to co z tego..?!
Smieje sie z tego zdarzenia i co sobie przypomne ....usmiecham sie od ucha do ucha...
Mam do siebie dystans i co jak co ...ale nie bede sie TUTAJ ''upiekszac''...
Jestem jaka jestem!
Czasem ''postrzelona'' do przesady..czasem beksulinska..ot zwykly czlowiek z wadami.
Nie kazdemu moze sie moj ekshibicjonizm podobac...ale ja nie chce grac kogos kim nie jestem.
Gdziekolwiek, czy to na forum czy tez w zyciu prywatnym, zawsze bylam ,jestem i bede tylko SOBA.
A jezeli kogos soba rozczarowalam...coz to juz nie moj problem..![]()
Moglabym zrobic z siebie Gwiazde gdybym chciala..tylko czemu to mialoby niby sluzyc...
.png)
.png)
nlock napisał(a):
Z ciekawości kliknąłem, spodziewając się jakiejś przeróbki "Schodów do nieba" Zeppelinów, a tu niespodzianka![]()
No to teraz się zacznie... szukanie tego nagrania do mojej samochodowej playlisty (a wyjazd już za 184 dni)![]()
.png)
kemilia napisał(a):marze_na napisał(a):Jacek S napisał(a):Stawiam na Bliźniaka.
A ja na raka.
panna ?
Powrót do Nasze relacje z podróży