wiola2012 napisał(a):PS. To teraz czekamy do lipca na wakacyjny kierunek
dobry żart
Dawaj ten południowy kierunek..png)
wiola2012 napisał(a):PS. To teraz czekamy do lipca na wakacyjny kierunek
dobry żart
Dawaj ten południowy kierunek..png)
wiola2012 napisał(a):
To była świetna wycieczka. Jeśli ktoś się zastanawia, czy Edynburg to dobry kierunek, to zdecydowanie tak.![]()
PS. To teraz czekamy do lipca na wakacyjny kierunek![]()
Już koniec? Bardzo fajny kierunek

.png)
majkik75 napisał(a):Czej, moment, bo to było takie anekspektedJuż koniec? Bardzo fajny kierunek
![]()
majkik75 napisał(a):Jedziemy z kolejną historią![]()
piekara114 napisał(a):wiola2012 napisał(a):PS. To teraz czekamy do lipca na wakacyjny kierunek![]()
![]()
dobry żart
![]()
![]()
Dawaj ten południowy kierunek.

.png)

.png)
.png)
wiola2012 napisał(a):Trochę mnie nie było, ponieważ zrobiliśmy sobie wakacje zimą. Udało nam się wrócić i słowo udało dobrze odzwierciedla obecną sytuację. Myślę sobie teraz co dalej, kontynuować kolejne kierunki czy zacząć kolory i smaki na gorąco. Pomóżcie

.png)
wiola2012 napisał(a):Trochę mnie nie było, ponieważ zrobiliśmy sobie wakacje zimą. Udało nam się wrócić i słowo udało dobrze odzwierciedla obecną sytuację. Myślę sobie teraz co dalej, kontynuować kolejne kierunki czy zacząć kolory i smaki na gorąco. Pomóżcie

.png)
.png)
majkik75 napisał(a):Jak pytasz, to ja poproszę "kierunki" do końca![]()
piekara114 napisał(a):Spróbuj obie na raz i zobaczysz co Ci się lepiej pisze. Z większą przyjemność popatrzę na Tajlandię, która mocno mnie ciągnie...
.png)
piekara114 napisał(a):Spróbuj obie na raz i zobaczysz co Ci się lepiej pisze. Z większą przyjemność popatrzę na Tajlandię, która mocno mnie ciągnie...
.png)
Mam ten sam dylemat. Kontynuować Paryż, czy rozpocząć Rzym. W kolejce czekają również inne odwiedzone przez nas w międzyczasie miejsca. Klęska urodzaju. Dawniej jeździliśmy tylko jeden raz w roku i był czas na spokojne pisanie relacji. Teraz w ciągu roku latamy po kilka razy i robi się spiętrzenie. Może wyjściem z sytuacji byłoby ograniczenie podczas pisania przewodnikowych informacji, których opracowywanie jest bardzo czasochłonne, a skupienie się na informacjach praktycznych, które są chyba bardziej pożądane przez osoby czytające relacje. Sama szukam w relacjach z miejsc, do których się wybieram, informacji praktycznych, np. gdzie znajduje się kasa i wejście do jakiegoś obiektu, czy są długie kolejki itp.wiola2012 napisał(a):Trochę mnie nie było, ponieważ zrobiliśmy sobie wakacje zimą. Udało nam się wrócić i słowo udało dobrze odzwierciedla obecną sytuację. Myślę sobie teraz co dalej, kontynuować kolejne kierunki czy zacząć kolory i smaki na gorąco. Pomóżcie
Ja też jestem za tym, abyś pisała dwie relacje naraz.Kapitańska Baba napisał(a):wiola2012 napisał(a):Hmmm... pisz dwie na razpiekara114 napisał(a):Spróbuj obie na raz i zobaczysz co Ci się lepiej pisze.te kiero napisał(a):Podbijam2 wątki na raz jak jest przestrzeń.
.png)
.png)
megidh napisał(a):Może wyjściem z sytuacji byłoby ograniczenie podczas pisania przewodnikowych informacji, których opracowywanie jest bardzo czasochłonne, a skupienie się na informacjach praktycznych, które są chyba bardziej pożądane przez osoby czytające relacje. Sama szukam w relacjach z miejsc, do których się wybieram, informacji praktycznych, np. gdzie znajduje się kasa i wejście do jakiegoś obiektu, czy są długie kolejki itp.
Z całym szacunkiem (do wszystkich), (osobiście) nie muszę w relacji mieć informacji wyciągniętych z wiki. Wystarczy mi lokalizacja, informacje praktyczne (np. parking, dojazd, cena) i ewentualnie krótkie zdanie, że to dotyczy jakiejś osoby, czy zdarzenia, czy czegoś tam. Reszta jest w internecie (dla chcących). No chyba, że to jakaś nowość, albo coś bardzo niszowego o czym mało kto wie, to jakiś opis wtedy tak. Sam nie piszę w relacjach opisów, ewentualnie tylko krótkie informacje.

.png)
megidh napisał(a): Mam ten sam dylemat. Kontynuować Paryż, czy rozpocząć Rzym.
. . .
Ja też jestem za tym, abyś pisała dwie relacje naraz.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Hmmm... pisz dwie na raz
megidh napisał(a):Dawniej jeździliśmy tylko jeden raz w roku i był czas na spokojne pisanie relacji. Teraz w ciągu roku latamy po kilka razy i robi się spiętrzenie.
piotrf napisał(a):megidh napisał(a): Mam ten sam dylemat. Kontynuować Paryż, czy rozpocząć Rzym.
...
Ja też jestem za tym, abyś pisała dwie relacje naraz.
Gosiu , dziś pytanie . . . dziś odpowiedź![]()
![]()
Postaramy się, prawda Gosiu?majkik75 napisał(a):.. Z całym szacunkiem (do wszystkich), (osobiście) nie muszę w relacji mieć informacji wyciągniętych z wiki. Wystarczy mi lokalizacja, informacje praktyczne (np. parking, dojazd, cena) i ewentualnie krótkie zdanie, że to dotyczy jakiejś osoby, czy zdarzenia, czy czegoś tam. Reszta jest w internecie (dla chcących).