Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane-ul.K.Domagoja czy K.Stepinca?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 09:10

Witam :) Mam kilka pytań do bywalców Pakoštane:
Co wybrać? Czy apartament u pana Slavko w zielonym domu na ul. Kneza Domagoja 11 czy także u pani Maksan ale chyba jakiejś innej, w domu "Luka" na ul. K.Stepinca 49 (tu bez klimy tylko z wiatrakiem na parterze). Ważne dla mnie, jak i pewnie dla każdego: dom, plaża, klimacik i odległości ;)
Jadę tylko z mężem. Nie lubimy tłoku, wolałabym aby na plaży nie było piasku, tylko żwir i kamienie albo skałki ale by było trochę cienia, drzewka. Oczywiście, jeśli wiecie coś na temat klimatu w domu, też bym chętnie przeczytała. Czy jest jakiś zielony zacieniony kawałek ogrodu, może taras? Orientowałam się według mapy odnośnie położenia i wydaje mi się, że do plaży jest blisko z obydwu miejsc. Nie wiem natomiast jak sprawa wygląda ze spożywczakiem, jakąś przytulną kafejką czy restauracją. Czy nie ma problemu z płatnościami kartą w sklepach?
Pozdrawiam wszystkich ciepło i proszę o pomoc :)
Ostatnio edytowano 13.03.2013 11:39 przez Asiar, łącznie edytowano 1 raz
lukasz22i
Cromaniak
Re: Pakostane-ul.K.Domagoja czy K.Stepnica?

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 13.03.2013 09:44

Wątek zaraz poleci do innego o Pakostane, jak mój ;)

pozdrawiam
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.03.2013 09:50

Asiar napisał(a):Nie wiem natomiast jak sprawa wygląda ze spożywczakiem, jakąś przytulną kafejką czy restauracją. Czy nie ma problemu z płatnościami kartą w sklepach?

lukasz22i napisał(a):Wątek zaraz poleci do innego o Pakostane, jak mój ;)

pozdrawiam

Może warto podpowiedzieć o jaki wątek chodzi?
Może ktoś tam odpowie.
pakostane-t36911.html

:wink:
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 13.03.2013 09:53

Jacek S napisał(a):
Asiar napisał(a):Nie wiem natomiast jak sprawa wygląda ze spożywczakiem, jakąś przytulną kafejką czy restauracją. Czy nie ma problemu z płatnościami kartą w sklepach?

lukasz22i napisał(a):Wątek zaraz poleci do innego o Pakostane, jak mój ;)

pozdrawiam

Może warto podpowiedzieć o jaki wątek chodzi?
Może ktoś tam odpowie.
pakostane-t36911.html

:wink:

Mój poleciał ale zainteresowanie zerowe :lol: może do lipca ktoś odpowie.
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 09:55

lukasz22i...dlaczego? Wczoraj się naraziłam jednemu guru ;) i usunął mojego posta, a ja tylko chciałam zapytać o apartament. Teraz też pytam o apartamenty więc umieściłam w "apartamentach". Już sama nie wiem jak mam pisać...może alfabetem Morse'a? :P
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 13.03.2013 10:31

Asiar napisał(a):lukasz22i...dlaczego? Wczoraj się naraziłam jednemu guru ;) i usunął mojego posta, a ja tylko chciałam zapytać o apartament. Teraz też pytam o apartamenty więc umieściłam w "apartamentach". Już sama nie wiem jak mam pisać...może alfabetem Morse'a? :P

ooo, "morsem" będzie bezpiecznie ;) a potem na morsa do wody w Pakostane :hut:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.03.2013 10:43

Asiar napisał(a):lukasz22i...dlaczego? Wczoraj się naraziłam jednemu guru ;) i usunął mojego posta, a ja tylko chciałam zapytać o apartament. Teraz też pytam o apartamenty więc umieściłam w "apartamentach". Już sama nie wiem jak mam pisać...może alfabetem Morse'a? :P

Przedwczoraj.
Został usunięty bo zawierał treści zabronione regulaminem działu. :!:
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 10:56

Guru nad wszystkim czuwa...wydawało mi się jakby to było wczoraj:D ...ale ok ok Panie Jacku :D Buziaczki :*
A może ktoś mi coś podpowie w kwestii tych dwóch miejscówek, o których nieśmiało wspomniałam?
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 13.03.2013 11:41

Ja osobiście polecam apartament przy ul .ul. K.Stepnica ta część Pakostane bardziej mi odpowiada.Na pewno jest bardziej spokojniejsza do plaży jest blisko i są 2 możliwości albo iść na plażę główną zaraz przy boisku do siatki ale tam jest zawsze dużo ludzi i mi ta plaża osobiście nie odpowiada my zawsze chodzimy na plażę przez autocamp NORDSEE dużo mniej ludzi więcej cienia i lepsze zejście do wody przynajmniej dla dzieci.
Do centrum Pakostane też nie jest daleko. Ale wybór należy do Ciebie pozdrawiam :papa:
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 11:45

Wiki2001...dzięki :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2013 11:48

Asiar napisał(a):Guru nad wszystkim czuwa...wydawało mi się jakby to było wczoraj:D ...ale ok ok Panie Jacku :D Buziaczki :*
A może ktoś mi coś podpowie w kwestii tych dwóch miejscówek, o których nieśmiało wspomniałam?

To może ja odpowiem.
Wg mnie lepsza pierwsza lokalizacja.
W większych sklepach można płacić kartą.

PS Temat usunąłem ja, ale wcześnie prosiłem o usunięcie linku - bez odzewu.
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 11:51

Wiem Panie Januszu, nie mam pretensji...cały czas się uśmiecham :)
Proszę mi powiedzieć, dlaczego pierwsza jest lepsza?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2013 11:54

Asiar napisał(a):Wiem Panie Januszu, nie mam pretensji...cały czas się uśmiecham :)
Proszę i powiedzieć, dlaczego pierwsza jest lepsza?

Mnie w Pakoštane odpowiada część plaży przy kempingu Kozarica, tam jest najwięcej naturalnego cienia.
Szczegóły w mojej relacji z 2010 roku.
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 13.03.2013 12:08

Janusz Bajcer napisał(a):
Asiar napisał(a):Wiem Panie Januszu, nie mam pretensji...cały czas się uśmiecham :)
Proszę i powiedzieć, dlaczego pierwsza jest lepsza?

Mnie w Pakoštane odpowiada część plaży przy kempingu Kozarica, tam jest najwięcej naturalnego cienia.
Szczegóły w mojej relacji z 2010 roku.

Ile ludzi tyle opinii i na pewno będziesz miała twardy orzech do zgryzienia co do wyboru kwatery,dlatego może wejdź na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link przenieś ludzika na ulice o które pytasz przejdź się i zobaczysz co ci bardziej odpowiada.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 12:44

Pólnocna część Pakostane i Pine Beach gwarantuje kamienie, żwir, piasek w wodzie, cień i trochę spokoju. Na miejscu bar z napitkami, lodami, naleśnikami, etc.

Nord See (plaża) jest głośne i bez cienia.

Knajpowo, sklepowo ok.

Popatrz także na termin wyjazdu pod kątem atrakcji w Pakostane.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jest wersja po polsku po mojej „interwencji"...
Po tej ilości wyjazdów w końcu wzięli moje uwagi do serca... :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone