Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane-ul.K.Domagoja czy K.Stepinca?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 15:56

FUX...Ty to masz siłę przebicia, no i fuxa :)
Dzięki za podpowiedzi :)
A tak głupio zapytam może, ale zapytam...ta Nord See...to właśnie plaża w północnej części, tak?? Bo napisałeś ciut wyżej, że jest tam trochę spokoju, a później, że głośno, to nie wiem :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 16:05

Nie. NS jest obiektem prowadzonym przez Niemca i głównie ta nacja tam przebywa.
To znajduje się na południu Pakostane.
Camping odradzam. Sporo ludzi, małolactwa napitego potrafiący zarzygani spać na leżakach jeszcze koło 7-ej rano.
Przechodziliśmy kilkukrotnie w ramach porannych spacerów i miły widok to nie był.
Odradzam.

Polecam zachwalany przez Janusza camp Kozarica.
Ceny wyższe, ale pełna kulturka!
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 19:01

Rozumiem :)
Dzięki za sugestie, są mi bardzo pomocne. Czy na plaży w pobliżu kempingu Kozarica pobierane są opłaty tzn wejściówki? Bo zamierzam mieszkać w apartamencie nie na kempingu, ale skoro zachwalacie tak tę plażę, to na pewno i mi by przypadła do gustu plaża z cieniem, skałkami i bez wariackiej dziczy :hut:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 19:18

Na camp jest dość trudno wejść przez sam camp.
Zrobisz to od strony miasta.
Najlepsza jest Pine Beach ale to już jest kawałek od Kozaricy.
Zobacz na mapkę Pakostane. To jest za Clubem Pakostane w kierunku północnym. Można dojechać autem ale parking jest płatny. Chyba 20 kun, kiedyś 5...
My jeździliśmy rowerami.
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 19:25

Ale ja nie o tym mówiłam ;) Nie chcę wchodzić na teren kempingu...Czy przed jego terytorium tzn. w kierunku centrum nie ma już takiej fajnej zacienionej plaży? Czy taka znajduję się wyłącznie na campie?
Nie muszę mieć rarytasów, tylko dla męża kawałek krzaka bo biedak nie znosi patelni ;) Oczywiście jakieś cedry, pinie, tamaryszki by również mogły być :D Kurczę...kręcę....ale w końcu jestem kobietą :twisted:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 19:31

Niestety patelnia i dziki tłum leniwców smażących się. Od miasta pod drzewka na camp. Ale nie wiem, czy się obsługa nie miarknie na kibiców z zewnątrz.
Mieszkańcy campu mają bransoletki/opaski.
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 19:33

:evil: No to znów mam bigos zamiast resztek mózgu
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 19:36

A dlaczemu? :mrgreen:
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 19:39

No jak czemu? Boję się dzikich tłumów, chociaż jestem dzika baba, jak to z Bieszczad. :mrgreen: Lubię wiochę aczkolwiek z elementami luksusu :hearts: Chcę również, by mi mąż nie zrzędził co minutę, że mu gorąco, że go w tyłeczek naparza słonko :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2013 19:41

Asiar napisał(a):No jak czemu? Boję się dzikich tłumów, chociaż jestem dzika baba, jak to z Bieszczad. :mrgreen: Lubię wiochę aczkolwiek z elementami luksusu :hearts: Chcę również, by mi mąż nie zrzędził co minutę, że mu gorąco, że go w tyłeczek naparza słonko :roll:

Czytałaś moją relację, widziałaś zdjęcia :?: :?:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 19:43

Pine Beach spełni Twoje oczekiwania!
Nawet możesz obok na FKK się poopalać.
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 19:48

8-O Tak jest Panie Januszu ! :D aleeee, chętnie również poczytam co FUX ma do powiedzenia :hearts:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.03.2013 19:50

Relację propagującą napój chmielowy?

:lol:
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 13.03.2013 19:52

:mrgreen: Lubię piwo, bardzo lubię....uwielbiam :oops:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2013 19:56

Asiar napisał(a):8-O Tak jest Panie Januszu ! :D aleeee, chętnie również poczytam co FUX ma do powiedzenia :hearts:

W takim razie polecam plażę przyległą do kampu Kozarica , z pierwszej miejscówki to kilkaset kroczków. :wink: :idea:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pakostane-ul.K.Domagoja czy K.Stepinca? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone