elka21 napisał(a):Co, Ty tak cały czas z tym folksdojczem![]()
![]()
Nie bronie tu nikogo, ale kojarzysz mi się, z tymi, którzy cały czas mówią, o jakimś dziadku z Wermachtu.
sviva napisał(a):marecky81 napisał(a):Też zauważyłem, że w Chorwacji to towar deficytowy i pod marketami prowadzą zapisy na wodę.
Nie ale wystarczy, że masz chore dzieci, które wymagają odpowiednio filtrowanej i mineralizowanej wody. Poza tym nie jadę na wakacje, żeby po sklepach biegać i w kolejkach stać.
.png)
elka21 napisał(a):Co, Ty tak cały czas z tym folksdojczem![]()
![]()
Nie bronie tu nikogo, ale kojarzysz mi się, z tymi, którzy cały czas mówią, o jakimś dziadku z Wermachtu.
A pierwsi polecieli się rejestrować.sviva napisał(a):Bravik napisał(a):Sviva, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili tym Termomixem.
I ty komuś, pajacu, zarzucasz nudne życie.
A widzisz folksdojczu i kolego drugiego folksdojcza - ty masz Termomix a my w Polsce mamy Thermomix
Tylko na tyle cię stać? Na pajaca?
Kolega z Twardorzeczki zwinął forum i bidoki nie macie się gdzie podziać?
marecky81 napisał(a):Wystarczyło napisać, że masz chore dzieci wymagające odpowiedniej wody. Ty napisałeś tylko, że bierzesz wodę że sobą, co zupełnie zmienia kontekst.
Argument kilometrowych kolejek w sklepach rzeczywiście przeważa na rzecz brania wszystkiego że sobą.
.png)
sviva napisał(a):elka21 napisał(a):Co, Ty tak cały czas z tym folksdojczem![]()
![]()
A w czym określenie folksdojcz jest lepsze od Janusza i Grażyny?
Skoro on może ludzi od Januszów i Grażyn to czemu ja nie mogę go nazwać folksdojczem albo polskim niemcem?sviva napisał(a):Bravik napisał(a):Sviva, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili tym Termomixem.
I ty komuś, pajacu, zarzucasz nudne życie.
A widzisz folksdojczu i kolego drugiego folksdojcza - ty masz Termomix a my w Polsce mamy Thermomix
Tylko na tyle cię stać? Na pajaca?
Kolega z Twardorzeczki zwinął forum i bidoki nie macie się gdzie podziać?
jak twój pryncypał od ,,niemieckich filozofów,, , czy ciągle jeszcze piszesz w oparach wczorajszego alkoholu? .png)
croner napisał(a):
Ty naprawdę jesteś taki samjak twój pryncypał od ,,niemieckich filozofów,, , czy ciągle jeszcze piszesz w oparach wczorajszego alkoholu?
.png)
sviva napisał(a):[ ludzi od Januszów i Grażyn wyzywać (czytaj wieśniaki, buraki bo Polacy)
Oczywiście masz na to podkładki? Jakieś kopie volkslisty ltp.sviva napisał(a):(...) Jego kolega jest folksdojczem to i on też może nim być (...)
.png)
boboo napisał(a):Oczywiście masz na to podkładki? Jakieś kopie volkslisty ltp.sviva napisał(a):(...) Jego kolega jest folksdojczem to i on też może nim być (...)
Tak jakoś odnoszę wrażenie, że etnografia tu deczko kuleje.

sviva napisał(a):Habanero napisał(a):amatus1 napisał(a):... Temat wydawania kasy to temat rzeka, każdy z nas inny, są ludzie co za 2 tygodnie wydają na rodzinę 20 tyś a są co wydają tego duzo dużo mniej...
Ważne, żeby nie mieć potem bólu d..., że ktoś inny wydał mniej.
Każdy wydaje ile chce i na co chce , bo każdy z nas jest inny, proste.
Dlatego od 20 stron w temacie razem z kolegą folksdojczem wyzywacie ludzi od Januszy, Grażyn, poddajecie w wątpliwość każdą wypowiedź, uskuteczniacie, że czarne jest czarne a białe jest białe. Ja wiem - wasz pesel ma swoje prawa ale bez przesady.
.png)
croner napisał(a):Od ,,niemieckich filozofów,, ludzi wyzywał tutaj, twój pryncypał z tego forum...
Co do reszty, to jestem pewien, bo na trzeźwo nikt by z siebie takiego idioty nie robił
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.