.png)
a może od jednego i od drugiego.Bravik napisał(a):A już się łudziłem, że wypleniłeś z siebie to buractwo...
, ale gdy już musi patrzeć na mecze Rakowa, on całym sercem nienawidzi L.W. Jak nie gra Raków, to on także nienawidzi L.W. Takie rozdwojenie jaźni.anakin napisał(a): ...nie interesuje mnie kompletnie polska liga,
. Na tę drugą dolegliwość dostał czopki i o dziwo przeszło, bo to były tylko hemoroidy. Niestety z pierwszym problemem było gorzej. Lekarz stwierdził schizofrenię paranoidalną a to wymaga dłuższego leczenia.anakin napisał(a):zabraknie maści na ból d....
.anakin napisał(a):Jedynie lekarz lub farmaceuta. Choć skłaniam się ku lekarzowi. I to wysokiej klasy specjaliście. Ja wam nie pomogę.
anakin napisał(a):Ty człowieku masz jakieś zmiany w mózgu?.
anakin napisał(a):Onanizujcie się dalej
anakin napisał(a):Teraz fajnie widać jak słoma z butów się sypie, kiedy bata zabraknie.
anakin napisał(a):Albo wiesz co? Weź się gdzieś umówimy i pogadamy

.png)
Co się stało z nasza klasą
... I jak tu panie przez lata tak żyć )) ..Powinniśmy wszyscy dostawać szkodliwe .png)
kaeres napisał(a):Serio ??
Może przypomnę klasyk.
"Oszczędzamy na wakacje aby nie oszczędzać na wakacjach"
A już wodą to poleciałeś z górki
Nie kupuje w Chorwacji tylko się pije z kranu (napełniasz butelki 1,5l i na noc do lodówki).
.png)
boboo napisał(a):Czy urlop, nie tylko od pracy ale również od domu, jest "hulaszczym" trybem życia?
Jeśli ktoś stoi "przy garach" cały rok i chce też od tego odpocząć, to czy jest "hulaką"?
Tak, wiem, jest wielu "włatców", którzy twierdzą, że gotując w otoczeniu o temperaturze powyżej 30°C "Grażyna" odpoczywa od "domowych garów". I oczywiście "Grażyna" to potwierdzi, a jakże...
.png)
Bravik napisał(a):marecky81 napisał(a):Bravik napisał(a):marecky81 napisał(a):Zgoda, ale z tymi głównymi daniami za 8-12 euro to pojechałeś, bo takich cen już nie na od dobrych paru lat.
Podobnie jak Ty z euro po 4,12...
No niestety, złotówka spadła. Dziś w lokalnym bicz barze, przeliczylo mi po 4,21.
Spadła o dwa grosze a nie o dziewięć. Dobra, w takim razie dawaj bankowe potwierdzenie transakcji. Pozamazuj dane wrażliwe, żeby nie było....
Strona MC i kalkulator sprzed chwili.
.png)
marecky81 napisał(a):Też zauważyłem, że w Chorwacji to towar deficytowy i pod marketami prowadzą zapisy na wodę.
.png)
Habanero napisał(a):amatus1 napisał(a):... Temat wydawania kasy to temat rzeka, każdy z nas inny, są ludzie co za 2 tygodnie wydają na rodzinę 20 tyś a są co wydają tego duzo dużo mniej...
Ważne, żeby nie mieć potem bólu d..., że ktoś inny wydał mniej.
Każdy wydaje ile chce i na co chce , bo każdy z nas jest inny, proste.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.