piekara114 napisał(a):To chyba mało Grecji jeszcze widzieliście![]()
Dla mnie ciekawsze te wc na podeście....
No, szczególnie że na wprost było wielkie lustro
.png)
..png)
Aglaia napisał(a):Te toalety na podwyższeniu to chyba jakaś włoska specjalność.
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):To jest moja ukochana dzielnica w Rzymiemegidh napisał(a):Po przejściu odcinka wzdłuż Circo Massimo przeszliśmy na drugą stronę ulicy i poszliśmy w kierunku ogrodów pomarańczowych na Awentynie.
Sporo chodziliśmy, więc będzie co oglądać.piotrf napisał(a):Piękny , interesujący spacer , Gosiu , z przyjemnością będę śledził następne![]()
Bardzo fajnie nam się w nim mieszkało.piotrf napisał(a):Wasz apartament na siedem noclegów też niczego sobie , wygląda na wygodny![]()
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):To jest moja ukochana dzielnica w Rzymiemegidh napisał(a):Po przejściu odcinka wzdłuż Circo Massimo przeszliśmy na drugą stronę ulicy i poszliśmy w kierunku ogrodów pomarańczowych na Awentynie.
.png)
.png)
Nie ma tam żadnych sklepów, knajpek więc i turystów jest niewielu ...AgaGy napisał(a):mysza73 napisał(a):To jest moja ukochana dzielnica w Rzymiemegidh napisał(a):Po przejściu odcinka wzdłuż Circo Massimo przeszliśmy na drugą stronę ulicy i poszliśmy w kierunku ogrodów pomarańczowych na Awentynie.
Moja chyba też. I uwielbiam panoramę stamtąd.
.png)
To wnętrze jest bardzo surowe, ale dzięki tym kolumnom staje się bardzo dostojne. Zrobiło na mnie spore wrażenie.piekara114 napisał(a):Nawa główna z kolumnami robi wrażenie.
I to właśnie jest urok Awentynu.mysza73 napisał(a):Nie ma tam żadnych sklepów, knajpek więc i turystów jest niewielu ...AgaGy napisał(a):mysza73 napisał(a):To jest moja ukochana dzielnica w Rzymiemegidh napisał(a):Po przejściu odcinka wzdłuż Circo Massimo przeszliśmy na drugą stronę ulicy i poszliśmy w kierunku ogrodów pomarańczowych na Awentynie.
Moja chyba też. I uwielbiam panoramę stamtąd.
Jest spokój, cisza i piękne widoki![]()
![]()