Już poprawiłam. Dzięki za czujność.piekara114 napisał(a):megidh napisał(a):Bilety do Koloseum można kupić 30 dni wcześniej na TUTAJ. Oferta biletów jest różnorodna, ale niestety bilety, które nas interesowały, czyli Full (razem z podziemiami i tarasem widokowym w Koloseum), nie są możliwe do kupienia.
Gosia, ten link przekierowuje do Muzeum Watykańskiego....
To jest niesamowite. Nie jestem w stanie zrozumieć tego systemu sprzedaży biletów.piekara114 napisał(a):Z tymi biletami to jakiś hardcore jest. U syna potwierdzili termin konferencji naukowej (wieczorem w środę) i chciał kupić bilety do Koloseum. Wczoraj, czwartek, 9 kwietnia (bilet chciał na 8 kwietnia) zero, dosłownie zero dostępnych biletów, po ledwie 24 h po wrzuceniu. Były tylko miejsca na sam dół Areny, a on chciał wejść jednak wyżej. Ostatecznie kupił na gyg za 160 zł,a cena z oficjalnej strony dla niego to 2 eur, bo to student. Widać jakoś Ci pośrednicy omijają zakup biletów imiennych.
Faktycznie oferty bezpłatnych taksówek pokazywały mi się podczas wyszukiwania tylko wtedy, gdy kwota za apartament była dosyć wysoka. Przy rezerwacji dla dwóch osób z taką ofertą się nie spotkałam. Oferta bezpłatnej taksówki wygląda w ten sposób:wiola2012 napisał(a):piekara114 napisał(a):Wiola, bo dla darmowych taxi z bookingu są pewne wymagania. Nie każdy obiekt noclegowy bierze w tym udział, i każdy ma ustaloną swoją minimalną kwotę za nocleg, aby mieć możliwość skorzystania z darmowego taxi. ...
Ma to sens. Gosia płaciła duuuużo euro za nocleg to i taxi dostała za free. Jak płaciłam duuuużo pieniążków za nocleg to przeważnie byłam autem swoim lub wypożyczonym i na taxi nie patrzyłam.
I nie mam pewności, czy obiekty noclegowe mają coś wspólnego z tymi taksówkami, bo potwierdzenia rezerwacji otrzymywałam bezpośrednio z Bookingu i żaden obiekt noclegowy nie brał w tym udziału. Kiedyś miałam jakieś pytania odnoście taksówki i dzwoniłam do Bookingu, który przekierował mnie do specjalnego działu zajmującego się taksówkami. Kiedyś spotkałam się podczas rezerwacji z ofertą obiektu noclegowego dot. bezpłatnego transferu, ale wydaje mi się, że to było coś innego niż ta bezpłatna taksówka oferowana przez Booking.

.png)
.png)
.png)
.png)
aczkolwiek dodam swoje trzy grosze… zawsze wtedy obowiązuje jakiś regulamin. Ostatnio w lutym mogłam skorzystać z darmowej taksówki, gdy kwota rezerwacji była min. 2600 zł. A innym razem w Walencji było chyba 1600 zł. I tu było ciekawie, bo ja ze swojego konta nie miałam takiej promocji (z najwyższym statusem), a już koleżanka z niższym statusem już tak.

. Fajnie że jesteś.
Oczywiście limity %zawartości alkoholu obowiązują jak zawsze przy przekraczaniu granic.....png)
ale nie przesadzajmy, kilka dni można łączyć różne czynności