Witaj kiemol nie rozumiem skąd ta agresja i do kogo ? stwierdzam, że z Ciebie to jest "patriota", a raczej szowinista. Oj nie dobrze co ty chcesz od tych niemców ?
.png)
.png)
.png)
Kiemol napisał(a):Treść mej wypowiedzi kierowałem pod adresem nijakiego FUX
.png)
FUX napisał(a):Kiemol napisał(a):Treść mej wypowiedzi kierowałem pod adresem nijakiego FUX
A ta forma, to już elegancka nie jest...
Na marginesie, popracuj na swoim słowotokiem, gdyż składnia i ortografia oraz znaki interpunkcyjne, trochę pozostawiają...
Chcesz się odnieść do mojej wypowiedzi, to zrób to merytorycznie.
Ja swojego zdania nie zmienię. Wolę na sąsiednim balkonie miłych Czechów, niż pijanych Rodaków o 10 rano, reklamujących w dłoniach polskie browary.
EOT.
.png)
Kiemol napisał(a):Treść mej wypowiedzi kierowałem pod adresem nijakiego FUX,ale nie po złości,a raczej postanowiłem zwrócić uwagę na problem który poruszył z mojej perspektywy.Co do Niemców...akurat nie powinieneś mnie tak krytykować po zaledwie jednym zdaniu bo znasz tylko ułamek czegoś,co nie jest adekwatne do toku mojego myślenia.Szowinistą mnie nazywasz na podstawie jednego wersetu?Dziwi mnie że nie znasz mojego życiorysu jasnowidzu???Poruszyłem Niemców bo to najbliższy sąsiad,a historie mamy burzliwą tzn.najłatwiej zatem przytoczyć ten naród"o złych manierach"niż np:egzotyczny Bangladesz.Wątpię czy w Chorwacji ktoś uskarżał się na zalew j.bangladeskiego?!natomiast Niemców tam jak"mrówków"!Osobiście nie mam nic do języka germańskiego,gdyż w stopniu kontaktowym dość dobrze go znam,ale mam za złe tym,którzy obrażają rodaków!Ps.Myślę że to nie jest odpowiednia strona do takich dewagacji?!

.png)

.png)
.png)
piosz napisał(a):czy ktoś był w Orebiću w Willi IRENA przy ulicy Matosa? jeżeli tak to prosiłbym o opinie za które z góry dziękuję
.png)
.png)
KB napisał(a):Pierwsze dwa tygodnie sierpnia-to nasz termin.Pozdrwiam i do zobaczenia tym co mają podobny termin wakacji.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne