Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic, Hotel Bellevue

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dawids94
Plażowicz
Orebic, Hotel Bellevue

Nieprzeczytany postnapisał(a) dawids94 » 24.06.2008 16:45

Witam!
Czy mógłby mi ktoś opisać warunki w Hotelu Bellevue? Głównie chodzi mi o budynki boczne, ale inne opinie tez sie przydadzą..

Zdjęcia również mile widziane:) pozdrawiam
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 24.06.2008 21:49

dawids94 napisał(a):Witam!
Czy mógłby mi ktoś opisać warunki w Hotelu Bellevue? Głównie chodzi mi o budynki boczne, ale inne opinie tez sie przydadzą..

Zdjęcia również mile widziane:) pozdrawiam

Witaj
Byłem w tym hotelu jako osoba postronna czyli jako gość znajomych w roku 2002, czyli jaiś czas już temu, sami mieszkaliśmy w prywatnym apartamencie.
jeśli chodzi o główny budynek, to pokój, w którym mieszkali nasi znajomi miał powierzchnię taką, jaką zajmowało łoze małżeńskie, toaletka przy nogach, kawałek szafki, malutka łazienka, standard średniej jakości, nawet był balkon, na ktorym mieścił sie tyci tyci stolik i dwa krzesła, na których ciężko było usiąść z tej ciasności.
Znajomi mieli pokój na drugim piętrze, okno od strony morza,ktorego nie bylo jednak widać za specjalnie, bo drzewa zasłaniały.
Natomiast od strony kuchni wszystko było idealne
Porównując warunki , które mieliśmy w apartamencie naszym, to niebo a ziemia, nawet bez klimy było chłodno, a nocą przyjemna temperatura, duży taras, widok na morze, wspaniałych gospodarzy.
Także moje odczucia na temat samego hotelu są nie za specjalne, ale może to wina porównania z prywatnym apartmanem i moze ktoś z gości hotelowych będzie miał inne odczucia, ponadto czas leci, moze się cóś zmieniło, pozdrawiam
dawids94
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dawids94 » 26.06.2008 17:16

Dzięki wielkie za odpowiedź. Spróbuje poszukać czegoś lepszego z akceptowanymi zwierzętami, ale od biedy chyba może być i to.. W końcu nie jade żeby siedzieć w pokoju 8)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Orebic, Hotel Bellevue
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone