napisał(a) labusm » 24.06.2008 21:49
dawids94 napisał(a):Witam!
Czy mógłby mi ktoś opisać warunki w Hotelu Bellevue? Głównie chodzi mi o budynki boczne, ale inne opinie tez sie przydadzą..
Zdjęcia również mile widziane:) pozdrawiam
Witaj
Byłem w tym hotelu jako osoba postronna czyli jako gość znajomych w roku 2002, czyli jaiś czas już temu, sami mieszkaliśmy w prywatnym apartamencie.
jeśli chodzi o główny budynek, to pokój, w którym mieszkali nasi znajomi miał powierzchnię taką, jaką zajmowało łoze małżeńskie, toaletka przy nogach, kawałek szafki, malutka łazienka, standard średniej jakości, nawet był balkon, na ktorym mieścił sie tyci tyci stolik i dwa krzesła, na których ciężko było usiąść z tej ciasności.
Znajomi mieli pokój na drugim piętrze, okno od strony morza,ktorego nie bylo jednak widać za specjalnie, bo drzewa zasłaniały.
Natomiast od strony kuchni wszystko było idealne
Porównując warunki , które mieliśmy w apartamencie naszym, to niebo a ziemia, nawet bez klimy było chłodno, a nocą przyjemna temperatura, duży taras, widok na morze, wspaniałych gospodarzy.
Także moje odczucia na temat samego hotelu są nie za specjalne, ale może to wina porównania z prywatnym apartmanem i moze ktoś z gości hotelowych będzie miał inne odczucia, ponadto czas leci, moze się cóś zmieniło, pozdrawiam