Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebić - Dom "Irena"

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojtek51
Croentuzjasta
Orebić - Dom "Irena"

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek51 » 23.07.2006 21:30

Czy ktoś był w Orebiciu w domu "Irena"? Interesuje mnie co możecie powiedzieć na temat zakwaterowania itp. Napiszcie także gdzie w Orebiciu można dobrze zjeść.
EwaW
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EwaW » 18.06.2007 18:16

Wybieramy się w tym roku do "Domu Irena". Może byłeś tam? Napisz coś o warunkach i w ogóle o wakacjach spędzonych w Orebic.
wojtek51
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek51 » 18.06.2007 19:41

Niestety w zeszłym roku trafiłem do innej kwatery. Podobało nam się tak bardzo, iż w tym roku znowu jedziemy do Orebicia.
EwaW
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EwaW » 18.06.2007 22:28

A jak tam z plażą? Mamy 7 - letnie dziecko i wolałabym, żeby było "długo płytko". Czy tam jest taka plaża? I czy miejscowość jest położona na zboczach gór? Wygląda, że nie i że do domu nie będziemy się wspinać, ale chciałabym się upewnić. Dzięki bardzo za odpowiedź.
Azjasia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Azjasia » 28.06.2007 14:46

EwaW napisał(a):A jak tam z plażą? Mamy 7 - letnie dziecko i wolałabym, żeby było "długo płytko". Czy tam jest taka plaża? I czy miejscowość jest położona na zboczach gór? Wygląda, że nie i że do domu nie będziemy się wspinać, ale chciałabym się upewnić. Dzięki bardzo za odpowiedź.

Plaże super, byłam tam z 6-cio latkiem i teraz znów tam się wybieram z moim już 10-latkiem.
Polecam
Azjasia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Azjasia » 28.06.2007 14:51

EwaW napisał(a):Wybieramy się w tym roku do "Domu Irena". Może byłeś tam? Napisz coś o warunkach i w ogóle o wakacjach spędzonych w Orebic.

Ja też będę w tym roku (18.08 - 31.08 ) w Orebicu w innym domu, ale u właściciela "Ireny".
Napisz jak się czegoś dowiesz...

A jeśli chodzi o sam Orebic to jadę tam już drugi raz, bo jestem zachwycona (byłam tam 2003).
Ostatnio edytowano 31.07.2007 14:23 przez Azjasia, łącznie edytowano 1 raz
EwaW
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EwaW » 23.07.2007 21:10

Właśnie wróciliśmy z Orebica. Było cudownie. Przede wszystkim plaża piaszczysta i blisko Dubrownik. 10 dni leżenia na słońcu i chłodzenia się w morzu. Cudo.
A dom "Irena" w porządku. Brak klimatyzacji, ale za to jest telewizja polska, co prawda 1 program (TVN), ale wiadomości wieczorem dobrze obejrzeć. Do plaży szliśmy około 15 minut, ale dzięki temu zrzuciłam ze 2 kilogramy. Czysto, czyste ręczniki do dyspozycji w ilości nieograniczonej, pranie na zamówienie i widziałam, ze prasowanie chyba też. Nawet są parasole plazowe do dyspozycji - bezpłatnie. Właściwie polecam.
Azjasia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Azjasia » 24.07.2007 10:47

Dzięki :!: :D Teraz jestem spokojna i bez stresu odliczam do wyjazdu :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Orebić - Dom "Irena"
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone