Pozdrawiam
Piotr
.png)
JoannaG napisał(a):Wczoraj na Jurze było zdecydowanie wiosennie, oprócz bardzo fajnej temperatury, bezchmurnego nieba i słońca dzieciaki zauważyły kilka oznak wiosny
Ni i wbraliśmy się wreszcie na polecaną przez Ciebie Dupkęi nam się bardzo podobało, dzięki
ACandrzej napisał(a):Już nie pamiętam, kiedy taką zimę widziałem.
Dla mnie drugie z ostatniej wrzutki najfajniejsze...
piotrf napisał(a):Wojtku , bardzo podoba mi się zima na Twoich zdjęciach , ale zdecydowanie wolę wiosnę , choćby taką jak teraz za oknem - z pięknym słoneczkiem , pierwszymi polnymi kwiatami na łące i ( no właśnie) pierwszym "cygańskim wiatrem"
![]()
longtom napisał(a):W pełni się zgadzam.
Piękny zestawik.![]()
![]()
.png)
ASIULA HK napisał(a):Nefer napisał(a):Ale ja lubię też zimę w realu, a nie tylko na zdjęciach .
Ja też, tylko co z tego, jak w obecnym sezonie u mnie zimy nie było, a o wyjeździe mogłam pomarzyć
.png)
Franz napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Nefer napisał(a):Ale ja lubię też zimę w realu, a nie tylko na zdjęciach .
Ja też, tylko co z tego, jak w obecnym sezonie u mnie zimy nie było, a o wyjeździe mogłam pomarzyć
Pozostanę przy swoim zdaniu na temat pór roku.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):w Mirowie przy gł. skrzyżowaniu jest również ciekawy i ładny domek, o tutaj, obecnie już wykończony,
był on remontowany w czasie jak rewitalizacji poddawany był zamek Boblicki, dlatego zastanawiam się czy nie jest on własnością właściciela Bobolic
Nie zwróciłem na niego uwagi.
A zauważyłeś, że się im to zdjęcie źle złożyło? Na wysokości okiem parteru.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe