mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
No to może się spotkamy, gdzie będziesz?
My od 21.04 nad Gardą.
No ładnie Mysza... a mieliśmy SAMI do tych Włoch jechać![]()
Ja już grzeję silnik ;O)
![]()
Ja to się cała już grzeję.
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):No to może się spotkamy, gdzie będziesz?
My od 21.04 nad Gardą.
Oooo, super ! My od 27.04 w Cavallino Treporti. Weronę np. mamy w planach ! Wy pewnie też
![]()
Czyli w Weronie umawiamy się na kawę.
mysza73 napisał(a):Czyli w Weronie umawiamy się na kawę.
Potter napisał(a):Bardzo chętnie .... My co prawda trochę jesteśmy uzależnieni od znajomych ale wszystko uda się pogodzić.
Tony Ty też ? Bo już nie wiem czy żartujesz czy serio się wybierasz![]()
.
KarKoz napisał(a):Widzę, że zapowiada się majowy szturm na Włochy. Ja mam zarezerwowany tydzień w Tiarno di Sotto...
luk006 napisał(a):Cześć Wam.
Udało mi się odgrzebać ten wątek, bo w necie trudno mi było znaleźć cokolwiek na ten temat. Jednak nasze forum jest niezawodne, a miłośnicy Italii mogą od nas uczyć. Swoją drogą czy ktoś może polecić jakieś forum, które będzie przynajmniej w 1/100 podobne do naszego, a będzie dotyczyło Włoch?
Ale przechodząc do rzeczy... Wygląda na to, że tegoroczne wakacje spędzę na kempingu Pra Delle Torri w terminie 12-22.09. Mam pytanie odnośnie cen w restauracjach i sklepikach, które znajdują się na jego terenie. Czy bardzo odbiegają od tych poza kempingiem? Poza tym jeden z basenów - ten najbardziej atrakcyjny dla dzieciaków - jest podobno zamykany 14.09, jednak babeczka z eurocampu poinformowała mnie, że jego zamknięcie może być odroczone w czasie ze względu na mnogość turystów i dobrą pogodę. Czy ktoś może potwierdzić?
Z góry dziękuję za pomoc.
Powrót do Jak nie Chorwacja to ... ???