mada10000 napisał(a):Bardzo mnie zaciekawiła ta pietrucha w miodzie .
Małe pytanko ?
Jakie przyprawy ,stosujesz (sól.pieprz itp)?
Sól, pieprz
mada10000 napisał(a):Bardzo mnie zaciekawiła ta pietrucha w miodzie .
Małe pytanko ?
Jakie przyprawy ,stosujesz (sól.pieprz itp)?
.png)
Weź mi jeszcze powiedz, że to Twoje dzieło...JackDaniels;) napisał(a):Arbuz na wiele sposobów![]()

.png)
.png)
Przyznam się szczerze, że nie chciało mi się kopiować całości, ale może jednak wy-edytuję, bo nie każdy może zauważyć, że w tytule jest linkBasiulinek napisał(a):Klikam z telefonu i dopiero odkrylam, ze moge przy okazji zajrzec na bloga
Wiec przepis mam
Już, już - pędzę, lecę...darek1 napisał(a):Anai podaj mi na talerzyku deser. tylko dużo nałóż. Zdałoby by się co wypić bynajmniej nie herbatę czy kawę.
Ja tym razem robiłam w największej jaką miałam (28cm średnicy) ale zwykle robię w ciut mniejszej (26cm) i też się mieściCroAna napisał(a):mniammmmm...Anai, na jakiej wielkości formę ów przepis?
.png)

.png)
.png)
Kalmary robiłam raz, właśnie z grilla i wyszły całkiem niezłe...Marko66 napisał(a):Mam pytanie do znawców kuchni chorwackiej - jak samemu przyrządzić lignjie - co polecacie ??
.png)
Anai napisał(a):Kalmary robiłam raz, właśnie z grilla i wyszły całkiem niezłe...Marko66 napisał(a):Mam pytanie do znawców kuchni chorwackiej - jak samemu przyrządzić lignjie - co polecacie ??