mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Ale z tego co pamiętam Ty nie byłaś sama... i nie późnym wieczorkiem się wybrałaś
...
To fakt,
jednak jestem mądrzejsza![]()
.
Sex w okolicznościach przyrody inaczej smakuje
.png)
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Ale z tego co pamiętam Ty nie byłaś sama... i nie późnym wieczorkiem się wybrałaś
...
To fakt,
jednak jestem mądrzejsza![]()
.
.png)
Potter napisał(a):Tego poprzedniego posta pisałam w odpowiedzi na posta Myszy ...
W tzw. międzyczasie bluesman mi się wcisnął...
Ale nie zmieniam ... Odpowiedź swą podtrzymuję ... tu też pasuje![]()
...
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Fajnie się uśmiechasz![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Fajnie się uśmiechasz![]()
gosiak.k napisał(a): - piękny usmiech i prawie na każdym zdjęciu![]()
Super się czyta i ogląda- taka radość i ciepełko promieniują z Twojej relacji...
ruzica napisał(a):Nadrobiłam w całościprzeczytałam, obejrzałam, gdzieniegdzie poturlałam się ze śmiechu
![]()
mervik napisał(a):..jakby reklama leciała z holidej![]()
....png)
Potter napisał(a):
Powoli czas kończyć tę relację... Do opisania została mi właściwie jeszcze tylko jedna przygoda ...
..png)
mysza73 napisał(a): ... bom ciekawa co tym razem rozwalisz, bo skuterak i auto już było.
....png)
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a): ... bom ciekawa co tym razem rozwalisz, bo skuterak i auto już było.
Mysza, ja mam dwa psy ... ale daję słowo, chyba kupię kota i on zrobi z Tobą porządek!
,
Potter napisał(a):Tak więc mkniemy ... Wiatr rozwiewa mi troczki od kostiumu kąpielowego ...

.png)
Potter napisał(a):Daję słowo, że od poniedziałku biorę się do roboty ... Dokończę tu... Wyrzucę ze dwa zdjęcia z nart... I może coś jeszcze ... Jak słowo daję

.png)
GOLDEN napisał(a):Potter napisał(a):Daję słowo, że od poniedziałku biorę się do roboty ... Dokończę tu... Wyrzucę ze dwa zdjęcia z nart... I może coś jeszcze ... Jak słowo daję
Ja tylko w kwestii formalnej.....W którym wątku mogę znaleść fotki z tych niemiecko-włoskich nart
![]()
![]()
,
.Powrót do Nasze relacje z podróży