.png)
.png)
dg napisał(a):a co tam grzebią - jakaś dwu pasmówa?
.png)
FUX napisał(a):kulka53 napisał(a): (jak to w Austrii) płatna
A jakie to ma znaczenie![]()
Od Wiednia i tak musisz płacić....![]()
Kupujesz winietę, a nie płacisz na bramkach....
.png)

.png)
FUX napisał(a):Uważasz więc, że okolo 30 pln, warto zaoszczędzić telepiąc się krajówkami? No chyba, że masz potrzebe zwiedzania austriackich, rozwleklych wiosek z niekończącymi sie ograniczeniami do 50km/h i stadami fotoradarów koło szkół...
Wolny kraj.
Pozdrawiam.
.png)
kulka53 napisał(a):FUX
Oczywiście, że 30 PLN to nie majątek.......... I nie chodzi tu o zaoszczędzenie, mam po prostu taką zasadę, że jeżeli się da zajechać tam gdzie chcę drogą alternatywną, to nie jadę autostradą.
.png)
Adam,K napisał(a):kulka53 napisał(a):FUX
Oczywiście, że 30 PLN to nie majątek.......... I nie chodzi tu o zaoszczędzenie, mam po prostu taką zasadę, że jeżeli się da zajechać tam gdzie chcę drogą alternatywną, to nie jadę autostradą.
Boże! Czemu nie jeździsz koniem z furą? Ominiesz autostrady, zaoszczędzisz kupę kasy i ekologicznie dobrniesz do celu po 8 dniach? I z zasady jak to mówisz nie będziesz mógł nawet wjechac na autostradę.
.png)
padre napisał(a):FUX napisał(a):Uważasz więc, że okolo 30 pln, warto zaoszczędzić telepiąc się krajówkami? No chyba, że masz potrzebe zwiedzania austriackich, rozwleklych wiosek z niekończącymi sie ograniczeniami do 50km/h i stadami fotoradarów koło szkół...
Wolny kraj.
Pozdrawiam.
FUX ja Cie rozumiem ... forkiem MY'07 2.0XC 2006 byloby ciezko sie tak kulac po tych wioskach
pozdrawiam (p@dre)
.png)
"@"FUX napisał(a):Z forum siubaru się znamy, jak mniemam. Kreska czy kropka?
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi