Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nokia N8 - opinie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marek75
Odkrywca
Nokia N8 - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek75 » 03.05.2011 11:24

Co sądzicie o tym telefonie? Jak się sprawuje jako zwykła słuchawka?
Android mnie nie pociąga, kumpel z pracy ma galaxy s i widzę jak się męczy, czyta, szuka jeszcze trochę i doktorat zrobi
A ja chcę przede wszystkim prostej obsługi jeżeli chodzi o dzwonienie i pisanie smsów, mobilny internet przyda się na wyjazdach wakacyjnych - pogoda, atrakcje w okolicy itd... dobry aparat i filmy hd , wiadomo nie zawsze mamy ze sobą aparat fotograficzny.
Reasumując, prosiłbym użytkowników N8 o opinie.
Tylko nie w stylu N8 jest blee, a iphone 4 jest lekarstwem na wszysko!!!!
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 03.05.2011 12:06

A może skoro chodzi tylko o dzwonienie i pisanie smsów to warto rozważyć coś niedotykowego... np. Nokię C3...
Pozdrawiam
Marek75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek75 » 03.05.2011 12:36

no właśnie jak pisałem wyżej nie tylko o dzwonienie chodzi

i jeszcze jedno, bardzo proszę trzymać się tematu. Zadałem proste pytanie i na takie odpowiedzi liczyłem. Bez uszczypliwości proszę.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 03.05.2011 13:42 przez Marek75, łącznie edytowano 2 razy
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 03.05.2011 12:44

Marek75 napisał(a):no właśnie jak pisałem wyżej nie tylko o dzwonienie chodzi

No tak: prosta obsługa przy dzwonieniu i pisaniu...; kamera, aparat, net.. to teraz standard właściwie...
bastim77
Autostopowicz
nokia N8

Nieprzeczytany postnapisał(a) bastim77 » 03.05.2011 21:38

mam ten telefon od kiedy sie tylko ukazał niemam co do tego telefonu zadnych ale niemiałem wczesniej dotykowego i nie chciałem ale teraz to sobie niewyobrarzam innego nokia ma to co chciałem , zdjecia I-sza klasa filmy w HD zapomniałem że mam aparat w domu , internet chodzi jak ta lala sciagnelem sobie prog. że działa jako router wifi i siedze z lapkiem ja i ktos jeszcze i mamy neta nie przez bloot.... meile super dzwoni i rozmowy wideo ok , smsy szybko troche wprawy i jest super jak dla mnie jest na 5+ miałem brac iphona 4g ale jakos zawsze nokia i tak padło na Nokie N8

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone