Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nietypowa kombinacja-rodzice+2 bliźniaki. Proszę o pomoc

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
elkrecik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elkrecik » 27.04.2011 22:45

Witam serdecznie Cromaniaków, to moje początki na forum dlatego proszę o łagodne traktowanie. W Cro byłem kilka razy w Brodaricy, ale jako singiel. Rodzina się powiększyła, mamy dwie córki bliźniaczki (teraz 2,5 roku). Szukamy namiaru na jakąś fajną i spokojną okolicę oraz kwaterę. kwaterę. Rejon nie za bardzo na południe, blisko do morza i najlepiej żwirkowatej plaży. Szukamy czegoś najlepiej z aneksem kuchennym, ważne aby oprócz standardowego łóżka znalazło się miejsce na dwa łóżeczka turystyczne. Dziękuję i pozdrawiam, Krzysiek
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 28.04.2011 07:45

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.04.2011 08:03

elkrecik napisał(a):Witam serdecznie Cromaniaków, to moje początki na forum dlatego proszę o łagodne traktowanie. W Cro byłem kilka razy w Brodaricy, ale jako singiel. Rodzina się powiększyła, mamy dwie córki bliźniaczki (teraz 2,5 roku). Szukamy namiaru na jakąś fajną i spokojną okolicę oraz kwaterę.

Brodarica nie pasuje dla bliźniaczek :?:
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 28.04.2011 08:14

nie będę doradzał ale co to za nietypowa "kombinacja" - tak piszesz, bliźniaczki - tylko się cieszyć przecież nie jest to dziwne chyba żebyś miał siedmioraczki ... .pozdrawiam
elkrecik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elkrecik » 28.04.2011 08:18

Amikol- chodziło mi tylko o fakt, że szukam pokoju, gdzie zmieszczą 2 łóżeczka turystyczne :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 28.04.2011 08:29

elkrecik napisał(a):Amikol- chodziło mi tylko o fakt, że szukam pokoju, gdzie zmieszczą 2 łóżeczka turystyczne :D

Bez urazy, to tylko dobra rada, nie brałabym łóżeczek, to duże dzieci i mogą spać na normalnych łóżkach :) , a ile wicej miejsca w samochodzie :lol:

Pozdrawiam
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 28.04.2011 09:52

fajnie że się nie obrażasz , bo i o co ale...nie podałeś terminu wyjazdu a to może mieć zasadnicze znaczenie
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 28.04.2011 10:05

Cześć, ja też uważam, że to wcale nie jest jakaś dziwna kombinacja. Może warto rozważyć to, co podpowiada Renatalato.. wtedy szukać klasycznego apartamentu z dodatkowym łóżkiem (przeważnie są rozkładane kanapy w salonie czy kuchni połączonej z salonem). Raczej unikać apartamentów typu studio, bo te przeważnie mają wszystko na jednej powierzchni (sypialnia, kąt do spożywania posiłków i wydzielony aneks kuchenny).
Pozdrawiam
mariusz1972
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz1972 » 28.04.2011 10:07

daw7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) daw7 » 10.07.2011 09:38

Ja nawet powiem, że to zupełnie normalna kombinacja. W zeszłym roku byliśmy z rodzinką w CRO, rodzinką czyli(my dwoje, córka 10 lat i bliźniaki po 2 lata)....czyli pięć osób. Na początku zastanaiwliśmy się nad sposobem spania naszych dzieci i nad zabraniem turystycznych SPAŃ ale oduściliśmy sobie. Mieliśmy apartament z dwoma pokojami. Jeden z dużym małżeniskim spaniem a drugi w salonie narożnik. Dzieciaki spokojnie zmieściły się w jednym pokoju (trochę kombinacji) a my w drugim i wszyscy byli zadowoleni. Po całodziennych wyprawach padały tak szybko, że nie liczyło się gdzie będą spały....więc doradzał bym tylko poszukać czegoś z dwoma odzielnymi miejscami do spania i reszta będzie ok.
pozdrav

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone