Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nie chce w ciemno !Pilne!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adriada
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adriada » 20.07.2007 12:15

Witam wszystkich,

Coz wystepuje w niewdziecznej roli goopiutkiej panci co to jej sie ubzdural wyjazd w ostatniej chwili :-( Trudno - wymyslila mi sie po raz wtory Cro (pare lat temu bylam na Korculi) :-) No a do wczoraj myslalam, ze jednak Grecja. Teraz zupelnie zbziokowalam, poczytalam forum, poogladalam swoje zdjecia i juz nie chce Grecji.
Pytanie: jak sadzicie, jest jeszcze szansa zarezerwowac apartament na dwie osoby tak do polowy sierpnia na Korculi albo w jakims odludnym innym chorwackim raju? Im wieksze odludzie tym lepiej, zeby do miasta bylo pare km i przy plazy dom. Moze jesli to bedzie dalej od miasta latwiej znalezc? Co o tym sadzicie? Kiedy bylam ostatnio dokladnie tak mieszkalismy, przy plazy, slicznie kamienistej w mnostwem wysepek na horyzoncie. Ehh.
Mam jeszcze szanse? Moze macie jakies namiary? Ktore okolice polecalibyscie (to pytanie tylko przy okazji ;-) Chodzi mi zwlaszcza o snorkeling i spokoj :-)

pozdrawiam :-)
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 20.07.2007 12:35

Hejka
Jeżeli nie chcesz "w ciemno" to może spróbuj na

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jest to agencja, która pośredniczy w wynajmie apartamentów.
Kiedyś to działało tak, że osobiście kontaktowałem się z właścicielami wybranego apartamentu a oni już sami "odpalali działkę" agencji (pani Jasna Alujevic).
adriada
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adriada » 20.07.2007 12:52

Dzieki wielkie za linka, na ktorego rzucilam sie wyglodniala ;-) Korcula jest... under construction ;-(

A moze znasz jakies odludne miejsca w Cro? :-)
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 20.07.2007 13:23

spróbuj :
Tomasz71
Plażowicz
może tam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz71 » 21.07.2007 18:15

dzwoń albo pisz do Gosi / Dramalj - polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
adriada
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adriada » 21.07.2007 18:54

Dziekuje bardzo za namiary. Wszystko jednak wskazuje, ze to bedzie wyspa i to Hvar. Na forum przeczytalam, ze jesli nurkowanie (Hvar) i spokoj (poludniowe wybrzeze wyspy - okolice Ivan Dolac i Zavala) to wlasnie to.
Szukam apartamentu miedzy miasteczkami, czyli miedzy np. Zavala a Ivan Dolac jednak znalezienie takiej opcji nie jest latwe. Latwiej - takie odnosze wrazenie - znalezc cos w miasteczkach.
Wyslalam pare maili i czekam na odzew jesli ktos ma jakies namiary to bardzo poprosze :-)
Jesli sie nie uda, bede musiala zmienic plany (nie ma ikonki z beksa ;-( )
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 21.07.2007 19:05

adriada napisał(a):Dziekuje bardzo za namiary. Wszystko jednak wskazuje, ze to bedzie wyspa i to Hvar. Na forum przeczytalam, ze jesli nurkowanie (Hvar) i spokoj (poludniowe wybrzeze wyspy - okolice Ivan Dolac i Zavala) to wlasnie to.
Szukam apartamentu miedzy miasteczkami, czyli miedzy np. Zavala a Ivan Dolac jednak znalezienie takiej opcji nie jest latwe. Latwiej - takie odnosze wrazenie - znalezc cos w miasteczkach.
Wyslalam pare maili i czekam na odzew jesli ktos ma jakies namiary to bardzo poprosze :-)
Jesli sie nie uda, bede musiala zmienic plany (nie ma ikonki z beksa ;-( )

jesli Hvar,to dowiedz się w Neckermann czy nie mają jakiegoś "last minut",swego czasu mieli bardzo fajną ofertę w Starim Gradzie w bungalowach lub w hotelu Arkada.Byłem w Arkadzie i polecam a bungalowy też niczego sobie :)
adriada
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adriada » 21.07.2007 19:14

Z neckermannem mam bardzo zle doswiadczenia i nigdy wiecej z nimi :-)
Chcemy pojechac autkiem bez biur podrozy :-)

Szukam, stukam, pisze.

Swoja droga musze sie podzielic refleksja - podziwiam wszystkich, ktorzy jada 'w ciemno' :-) Eh, ta ulanska fantazja :-)

Kulturowe (Polska pruska a galicyjska) uwarunkowania organizowania wypoczynku ;-) O, to temat na doktoraty :-)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 21.07.2007 19:20

Zavala ? Proszę bardzo:

Więcej zdjęć i opisów znajdziesz tutaj
adriada
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adriada » 21.07.2007 19:32

Dziekuje slicznie. Mail juz napisany i czekam na odpowiedz. Nie wiem jak ominelam Twoja relacje, widzialam to zdjecie a jednak mi umknelo :-(
Juz powoli chyba trace nad poszukiwaniam kontrole. I na dodatek ja szukam lokum a moj polowek zajmuje sie wyborem sprzetu (nowy aparat) wiec jestem pozostawiona samej sobie.
Ale jest forum! I ono ratuje mi zycje kiedy mam juz dosc. Wowczas siadam i czytam w zasadzie... 'jak popadnie' :-)
kropka60
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropka60 » 22.07.2007 16:41

Służę adresem na super apartament w Primosten niedaleko Splitu. Ewentualne pytania na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
martatu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martatu » 05.07.2010 21:14

Witam,

podbijam wątek sprzed 3 lat, gdyż szukam czegoś podobnego jak autorka, czyli skaliste wybrzeże, ciekawe do snorkelingu i jednocześnie nie zatłoczone. Wyjazd w drugiej połowie sierpnia.
Na wyspie Hvar w Starim gradzie byłam i wolałabym pojechać gdzie indziej.
Czy gdzieś w Chorwacji, nie na wyspie jest podobne ukształtowanie linii brzegowej jak na Hvarze i zaludnienie nad samą wodą nie jak w pekinie?

Przeglądam forum od 3h i wnioskuję że podobnie może być w Murter, Breli (tyle że odniosłam wrażenie że tłoczna).

Byłam bym wdzięczna również za namiary na kwatery - najlepiej soby, bo jedziemy we 2.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone