tompie68 napisał(a):...umowa zawarta na 18 miesięcy (dla nowych klientów na 12 miesięcy).
To się chyba nazywa "dbałość i szacunek" dla "starego" klienta.
Oczywiście wg nc+...
.png)
Raul73 napisał(a):No to ja w takim razie w ogóle nie rozumiem tych z Cyfry składających wypowiedzenia....
Oferta programowa zmienila nam się na lepsze, bo kilka kanałów doszło.
.png)
cronaturki napisał(a):swoją drogą ciekawe kto idąc za "wzorem" z tekstu przytoczone przez alessandro1977 zdecyduje sie na sądową batalie z nc+.
Jeśli ktoś się odważy - życzę powodzenia - przyda się![]()
realista2 napisał(a):szczególnie Sądu Najwyższego
.png)
Mosqito napisał(a):
Raul73, Mam Canal+ Optimum HD + Optimum HD Promo.
Napisz mi z łaski swojej co wg Ciebie doszło ? Bo ja widzę jedynie dodanie wersji HD do przekazu TVN24 i włączenie nsport HD promocyjnie na 3 miesiące.
.png)
Raul73 napisał(a):Mosqito napisał(a):
Raul73, Mam Canal+ Optimum HD + Optimum HD Promo.
Napisz mi z łaski swojej co wg Ciebie doszło ? Bo ja widzę jedynie dodanie wersji HD do przekazu TVN24 i włączenie nsport HD promocyjnie na 3 miesiące.
Po pierwsze - dochodzi nsport.
Po drugie - za chwilę z 5 kanałów C+ zrobi się 6.
.png)
barti75 napisał(a):
Raul jak napiszesz wprost że jesteś przedstawicielem nki lub cyfry+ lub gonisz jedną albo drugą platformę, a zaraz będziesz sprzedawał nc+ to OK nie mam pytań i rozumiem każdy chce zarobić, ale jak nie masz nic wspólnego z tymi platformami to dziwi mnie to że tak ich bronisz i każdego próbujesz przekonać jacy to oni świetni są.
.png)
Mosqito napisał(a):teraz: Canal+, Canal+Sport, Canal+Film, Canal+Gol, Canal+Weekend, Canal+3D..... razem 6
potem: Canal+, Canal+Sport, Canal+Film, Canal+Film2, Canal+Family, Canal+Family2.....no jak w mordę razem 6
napiszę Ci więcej:
teraz: 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv, TRACE, ESPN Classic, CNN, Cartoon Network, TCM
potem: Fox, Sundance, MGM, Discovery Historia, Disney Junior, Cebeebies
teraz: 65zł na 18 miesięcy (dodatkowo 3xFilmbox, 2xCinemax i 3xHBO za darmo na 7 miesięcy)
potem: z tego co dostają migrujący z Cyfry+ z tym samym pakietem ......99zł na 12 lub 18 miesięcy oczywiście bez HBO, Cinemax, Filmbox
i Ty mnie przyjacielu chcesz przekonać że nsport robi różnicę na podwyżkę o 50% ceny miesięcznej ?
Bez jaj...
.png)
.png)
Mosqito napisał(a):Do czasu otrzymania tej propozycji nie do odrzucenia oczywiście masz 100% racji - czekać !
No chyba że jeszcze wszystko się zmieni i wprowadzą jakieś nowe zasady. U nich ostatnio się zmienia jak w kalejdoskopie.
.png)
Raul73 napisał(a):barti75 napisał(a):
Raul jak napiszesz wprost że jesteś przedstawicielem nki lub cyfry+ lub gonisz jedną albo drugą platformę, a zaraz będziesz sprzedawał nc+ to OK nie mam pytań i rozumiem każdy chce zarobić, ale jak nie masz nic wspólnego z tymi platformami to dziwi mnie to że tak ich bronisz i każdego próbujesz przekonać jacy to oni świetni są.
Coś ci się chyba pomieszało albo nie czytałeś wątku od początku, albo w ogóle go nie czytaleś - tak tylko wszedłeś żeby napisać.
Z C+ mam wspólnego tyle, że od 3 lat jestem ich abonentem. Nikogo nie bronię, bo ta fuzja to jedno wielkie sk*** - i wszyscy o tym wiedzą, z szefami nc+ i UOKiK na czele. Jeśli nie obniżą cen za pakiety, to również składam wymówienie - ale ni już, bo teraz to nie ma sensu! A o co mnie chodzilo - to sobie poczytaj wątek, może do ciebie dotrze. Jeśli nie - to już nie moja wina...
.png)
lubelski napisał(a):..dlaczego odeszła.. http://media2.pl/media/101611-Beata-Mon ... =popularne