Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 03.04.2013 05:53

I jeszcze jedno.
N-kowicze wysyłają wypowiedzenia nie do Warszawy, a do Krakowa na adres korespondencyjny:
"ITI Neovision" Sp. z o.o. Telewizja Nowej Generacji "N"
ul. Conrada 37
31-357 Kraków
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 03.04.2013 07:31

Właśnie dostałam maila następującej treści.

"Drogi Abonencie,

z okazji Świąt Wielkiej Nocy udostępniliśmy bezpłatnie na najbliższe
3 miesiące kanał nSport, na którym obejrzysz ćwierćfinały Ligi Mistrzów UEFA oraz start nowego sezonu ENEA Ekstraligi Żużlowej.

Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM
nie będą dostępne w ofercie CYFRY+.
Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym
nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament.

W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo
do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany.

Z poważaniem,
CYFRA+"

Ani słowa o migracji do nc+ i propozycji nowej umowy na 18 m-cy.
Adresatem "bezpośrednim" maila jest jedna z firm, którą prowadzę. Mają umowę na 12 mcy z września 2012, canal+ kompakt HD z HBO. Zobaczymy co przyjdzie pocztą tradycyjną.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.04.2013 10:01

A ja mam i cyfrę+ i enkę. Obie umowy kończą się 31sierpnia i pani w BOK powiedziała, że jak nie chcę nic zmieniać to wrócimy do tematu w sierpniu.
pela_rgonia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pela_rgonia » 03.04.2013 12:03

Po tygodniu dodzwoniłam się do nc+. Cała rozmowa z konsultantką wziętą chyba wczoraj z łapanki - ŻENADA. Mam w tej chwili pakiet za 89 zeta + 20 za multiroom. Płacę 109. Pani mi wmawia, że płacę inną kwotę, bo ona tak widzi. Propozycja pakietu platinum za 129 zł, bez HBO (który mam teraz) i multiroomu. Czyli wychodzi jak nic 149 zeta. Na moją uwagę, że prima aprilis już był, propozycja pakietu gold za 89 jeszcze uboższego niż to co mam i bez HBO i bez multiroom. No chyba ich poj...ło. Napisałam i wysłałam wypowiedzenie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.04.2013 12:31

pela_rgonia napisał(a): Napisałam i wysłałam wypowiedzenie.

..witaj w klubie.. :mrgreen:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 03.04.2013 12:42

chyba faktycznie źle sie dzieje w państwie nc+

http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,1 ... SlotII3img
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 03.04.2013 12:46

Pytanko do N-kowiczów. Czy wszyscy dostaliście już listy z "nową specjalną ofertą"? Mam na jeden adres zarejestrowane trzy N-ki, wszystkie w pakiecie podstawowym (54zł/miesiąc) i jeszcze żadnego pisma nie dostałem.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 03.04.2013 13:14

Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r. Co ja tego dnia robiłem, ze nic nie pamiętam :?: :!: :roll: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.04.2013 13:15

dids76 napisał(a):Pytanko do N-kowiczów. Czy wszyscy dostaliście już listy z "nową specjalną ofertą"?

Ja dostałem.
Mam umowę do lipca, więc może dlatego...nie wiem. :?
Oczywiście oferta była tak "atrakcyjna", że natychmiast....wypowiedziałem umowę. :D
Dziadek Maciek napisał(a):Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r.

Skoro Pani mówi, że dostałeś to dostałeś. :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 03.04.2013 13:23

anakin napisał(a):
dids76 napisał(a):Pytanko do N-kowiczów. Czy wszyscy dostaliście już listy z "nową specjalną ofertą"?

Ja dostałem.
Mam umowę do lipca, więc może dlatego...nie wiem. :?
Oczywiście oferta była tak "atrakcyjna", że natychmiast....wypowiedziałem umowę. :D
Dziadek Maciek napisał(a):Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r.

Tak jest,Pani trzeba słuchać
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 03.04.2013 13:37

anakin napisał(a):

Aż się boję do Pani dzwonić bo mi powie że trzy listy dostałem :mrgreen:
pela_rgonia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pela_rgonia » 03.04.2013 13:42

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ju ... a-co-wygra

i cytat z powyższego linku:
"Prezes Verley stwierdził w wywiadzie dla GW: Będziemy mogli mówić o sukcesie, jeśli liczba klientów, którzy nas opuszczą, nie będzie w skali roku większa niż wspomniane wcześniej 400 tys. osób."

czyli wisi im czy odjedziemy z nc+. Spisali nas na straty :cry: :lol:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 03.04.2013 13:45

Dziadek Maciek napisał(a):Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r. Co ja tego dnia robiłem, ze nic nie pamiętam :?: :!: :roll: :wink:

Uuuuu jak to Pani konsultantka z nc+ tak mówi to ni ma bata, że tak właśnie być musi. :mrgreen: :mrgreen: system w końcu nie kłamie :wink: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 03.04.2013 13:45

pela_rgonia napisał(a):http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/julien-verley-prezes-nc-trwa-mecz-arogancji-z-ignorancja-co-wygra

i cytat z powyższego linku:
"Prezes Verley stwierdził w wywiadzie dla GW: Będziemy mogli mówić o sukcesie, jeśli liczba klientów, którzy nas opuszczą, nie będzie w skali roku większa niż wspomniane wcześniej 400 tys. osób."

czyli wisi im czy odjedziemy z nc+. Spisali nas na straty :cry: :lol:

zakładali taką sytuację i dlatego podnieśli ceny
nlock
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nlock » 03.04.2013 13:48

List otrzymałem jeszcze przed świętami. Mam umowę zdaje się do sierpnia. Na razie żadnych gwałtownych ruchów nie robię, mam czas do 19 kwietnia, u mnie w mieście jest punkt, gdzie mogę zanieść rezygnację. Może z działań UOKiK coś wyniknie :?:
Pożyjemy, zobaczymy :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone