I jeszcze jedno.
N-kowicze wysyłają wypowiedzenia nie do Warszawy, a do Krakowa na adres korespondencyjny:
"ITI Neovision" Sp. z o.o. Telewizja Nowej Generacji "N"
ul. Conrada 37
31-357 Kraków
.png)
.png)
pela_rgonia napisał(a): Napisałam i wysłałam wypowiedzenie.
.png)

dids76 napisał(a):Pytanko do N-kowiczów. Czy wszyscy dostaliście już listy z "nową specjalną ofertą"?
Dziadek Maciek napisał(a):Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r.
.png)
anakin napisał(a):dids76 napisał(a):Pytanko do N-kowiczów. Czy wszyscy dostaliście już listy z "nową specjalną ofertą"?
Ja dostałem.
Mam umowę do lipca, więc może dlatego...nie wiem.
Oczywiście oferta była tak "atrakcyjna", że natychmiast....wypowiedziałem umowę.
Dziadek Maciek napisał(a):Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r.
Skoro Pani mówi, że dostałeś to dostałeś.
.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Nie dostałem listu, a pani, z którą rozmawiałem twierdzi, że dostałem 29.03.2013 r. Co ja tego dnia robiłem, ze nic nie pamiętam![]()
![]()
![]()

.png)
pela_rgonia napisał(a):http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/julien-verley-prezes-nc-trwa-mecz-arogancji-z-ignorancja-co-wygra
i cytat z powyższego linku:
"Prezes Verley stwierdził w wywiadzie dla GW: Będziemy mogli mówić o sukcesie, jeśli liczba klientów, którzy nas opuszczą, nie będzie w skali roku większa niż wspomniane wcześniej 400 tys. osób."
czyli wisi im czy odjedziemy z nc+. Spisali nas na straty![]()
.png)