Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.04.2013 10:11

barti75 napisał(a):Ja czekać nie mam zamiaru na ich jakieś tam oferty czy promocje,a dokładniej mówiąc mam w du..... migrację i nie zamierzam czekać(stąd wysłane wypowiedzenie), i liczyć że łaskawie coś dorzucą, oni mają w du... stałych abonentów to i ja mam ich w du.........e i nie zamierzam migrować jako abonament n-ki do nc+ tylko wypowiedziałem umowę z racji zmiany regulaminu

Skoro, jak mówisz, czytasz wątek od początku, to powinieneś wiedzieć, że mnie cały czas chodzi o abonentów Cyfry. Z abonentami n-ki sprawa jest oczywista. Było już na ten temat kilka stron wcześniej.

Rozbawiło mnie Twoje stwierdzenie, jak napisałeś w którymś poście że ludzie chyba nie zdają sobie sprawy z tego że taka firma jak n-ka czy cyfra+ prowadzi ewidencję wysłanych tzw "zwykłych" listów do swoich abonentów

Chodziło o ewidencję ofert dla abonentów, a nie listów - również było o tym kilka stron wcześniej.

Coś strasznie wybiórczo ten wątek czytasz... :D :D
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 01.04.2013 10:23

Dostałem pismo z C+.
...dla wybranych abonentów... platinum 39zł... all 69zł ... dekoder hd 500Gb 10zł/mies. ... umowa na 36mies. ...

Bralibyście?
nlock
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nlock » 01.04.2013 10:30

krispinus napisał(a):Dostałem pismo z C+.
...dla wybranych abonentów... platinum 39zł... all 69zł ... dekoder hd 500Gb 10zł/mies. ... umowa na 36mies. ...

Bralibyście?

Oferta ok. ale na 3 lata - w życiu !
Solorz się cieszy - u niego najlepszy pakiet z (HBO i Cinemaxem), dekoder 320GB i umowa na 15 miesięcy (tylko poprzez internet) po uwzględnieniu 3 miesięcznego gratisu wychodzi po niewiele ponad 79 zł/mc :!:
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 01.04.2013 10:31

krispinus napisał(a):Dostałem pismo z C+.

Bralibyście?

Czas trwania umowy porażający... taka cena przy opcji 24 miesięcy wydaje się rozsądna...
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 01.04.2013 11:07

Ok.
Bo temat jest jednak za poważny. :wink:
1 kwietnia :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2013 08:13

..no i Polsat śmiga :mrgreen: :mrgreen:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 02.04.2013 13:18

Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 02.04.2013 16:15

Wszyscy N-kowicze bez względu na to czy składali wypowiedzenie w marcu czy w kwietniu mają umowę do końca kwietnia i następnie 14 dni na zdanie sprzętu. Ważne, aby wypowiedzieć pisemnie do 19.04
Przed momentem rozmawiałem z Panem z COK.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 02.04.2013 16:35

Dostałem taką samą informację, dodatkowo uświadomili mnie, że mogę wybrać tylko droższy pakiet niż mam obecnie. Ze względu na "...." mogę uzyskać 10 zł rabatu na pakiet Silver, a do moich potrzeb wystarczy Universe+.
Nie mam więc wyboru, list muszę pisać.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 02.04.2013 19:36

dostałem takiego maila z adresu "anonymous remailer (Austria):
Witam!

Informujemy że telewizja nowej generacji NC+ zostanie uruchomiona 4 kwietnia 2013 roku około godziny 22-23.
Jeżeli chce Pan/Pani przejrzeć naszą ofertę proszę przejść pod ten link

[b]Witam!

Informujemy że telewizja nowej generacji NC+ zostanie uruchomiona 4 kwietnia 2013 roku około godziny 22-23.
Jeżeli chce Pan/Pani przejrzeć naszą ofertę proszę przejść pod ten link

Telefon kontaktowy: 22 22 00 000

Pozdrawia Julienem Verleyem.

linka nie podaję,coby nie posiać czegoś na forum,sam też nie otwierałem.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.04.2013 19:44

Adam,K napisał(a):Wszyscy N-kowicze bez względu na to czy składali wypowiedzenie w marcu czy w kwietniu mają umowę do końca kwietnia i następnie 14 dni na zdanie sprzętu. Ważne, aby wypowiedzieć pisemnie do 19.04
Przed momentem rozmawiałem z Panem z COK.

Nie wierzę im jak psom, dlatego posłałem dzisiaj drugi polecony ze zwrotką.
Miałem tylko wątpliwości jaki jest termin zwrotu dekodera.
Dzięki za info. :D

Dziadek Maciek napisał(a):dodatkowo uświadomili mnie, że mogę wybrać tylko droższy pakiet niż mam obecnie.

Plus umowa na 18 miesięcy.
W buty niech se wsadzą taką "promocję". :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2013 19:55

anakin napisał(a):Miałem tylko wątpliwości jaki jest termin zwrotu dekodera.

..a pudełko masz od dekodera :?: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.04.2013 20:13

lubelski napisał(a):
anakin napisał(a):Miałem tylko wątpliwości jaki jest termin zwrotu dekodera.

..a pudełko masz od dekodera :?: :mrgreen:

Pewnie, że mam. :mrgreen:
Z czysta by pewnie żabojady policzyły. :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2013 20:18

..pytam bo już przeboje miałem ja wymieniałem na ten z nagrywarką...ale ja to uparty jestem :mrgreen: ..a PW to gdzie Ci wcięło spod avatara :?:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.04.2013 20:22

lubelski napisał(a):...a PW to gdzie Ci wcięło spod avatara :?:

Nie używam, bo wisz... :evil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone