lubelski napisał(a):..no widzisz..każdy przypadek jest inny ..ja mam ten tekst od tygodnia (w "n"), przyszedł razem z tą ichnia e-fakturą. Generalnie to Wy, z "cyfry" zyskaliście a my z "n" straciliśmy bo zamiast badziewnego n premium (ale to był mój wybór ) dodają mi badziewiaste canal cośtam,dom, gotowanie i jakieś fiki miki dla dzieci. Z "cyfrą" mam jak najgorsze skojarzenia i stąd chociażby moja rezygnacja z ich oferty.
Dokładnie - dlatego właśnie napisałem, że to dotyczy tych, którzy nie dostali jeszcze propozycji.
Co do "naszego" zysku, to będzie zależało, jak ostatecznie ukształtują się ceny pakietów. Ogromna większość abonentów Cyfry to kibice (głównie piłki) i to do nich jest skierowana oferta platinum i wyżej - i to oni będą głównym targetem nc+. Ja do tej pory mam pakiet Canl+Start za 43zł, gdzie mam wszystkie znaczące ligi. I mnie to pasowało - Liga Mistrzów mi niezbyt potrzebna, bo mogę sobie obejrzeć w Onecie po 6 zł za mecz albo u nas w barze za darmo
Zobaczymy, co się uda wynegocjować. My mamy czas - oni nie bardzo, bo za chwilę ligi się kończą.

.png)

.png)