Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Namiary na apartamenty w KRK(baśka czy malińska co proponuj)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maly1122
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maly1122 » 20.07.2007 13:03

Witam wszystkich serdecznie.

Zamierzam wybrać się we wrześniu od 2do 9 do cro.Jeżeli Ktoś był w rejonach które wymieniłem w temacie bardzo proszę o opinie i o koszta jakie trzeba ponieść za wynajem apartamentu dla 4 osób.

dziękuję i pozdrawiam Wszystkich

Marcin
Użytkownik usunięty
Re: Namiary na apartamenty w KRK(baśka czy malińska co propo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.07.2007 13:22

Może zacznij od któregoś z niżej wymienionych wątków bo te tematy (o Krk) były setki razy wałkowane na forum:
forum/viewtopic.php?t=16410&highlight=
forum/viewtopic.php?t=15200&highlight=
forum/viewtopic.php?t=14426&highlight=
forum/viewtopic.php?t=14327&highlight=
forum/viewtopic.php?t=13881&highlight=
forum/viewtopic.php?t=12279&highlight=
i wiele, wiele innych...... :wink:
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 20.07.2007 13:31

Byłam w Basce od 30 czerwca do 10 lipca . Na maila mogę przesłać wykaz apartamentów z którymi w lutym korespondowałam - coś z niego napewno mozna wybrać . Jesli chodzi o inne informacje to też mogę służyć . W przyszłym tygodniu zamierzam zacząc pisac relację do działu relacji - planujesz jechac we wrzesniu to do tego czasu jakieś informacje jeszcze uzyskasz .
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 20.07.2007 18:33

Witam
Jeżeli można, proszę o namiary, być może skorzystam: mailto: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrav :hut: :papa:
sebo22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebo22 » 23.07.2007 12:34

WITAM SERDECZNIE
CZY MÓGŁYBM RÓWNIEŻ DOSTAĆ NAMIARY NA TE APARTAMENTY JAK RÓWNIEŻ WSZYSTKIE INF KTÓRE MOGĄ SIĘ PRZYDAĆ W PODRÓŻY NA CHORWACJE ?? Z GORY DZIĘKUJE. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
maly1122
Autostopowicz
namiary

Nieprzeczytany postnapisał(a) maly1122 » 23.07.2007 12:41

Ja też chętnie skorzystam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mariusz Gubernat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz Gubernat » 23.07.2007 13:19

Ja też bardzo proszę.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
WójTom
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WójTom » 20.01.2008 13:13

ewa-irena

ja również gorąco proszę o przesłanie na meila namiarów na apartamenty

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 02.02.2008 13:11

Byłem w Baśce w 2007 r.
Za apartament przy plaży płaciłem 50 euro( sierpień)
Apartament składał się z dwóch pokoi kuchni i łazienki. Znajdował się w starej części miasta w kamieniczce na 2 pietrze z balkonem i ładnym widokiem na plażę. Właścicielka miała jeszcze drugą kwaterę troszkę dalej od plaży (ok 250m).
Baśka to fajne miejsce . Ładna plaża i wiele kafejek.

Mogę przesłać namiary. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone