Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mundial 2006 czas zacząć... Obstawiamy?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 11.06.2006 09:45

wojan napisał(a):Holandia-SerbiaCzarnogóra(jeszcze razem) 2:0

Już nie razem. SCG już nie istnieje a w reprezentacji SCG na mundial nie ma ani jednego Czarnogórca i to był nawet jeden z argumentów w głosowaniu na "tak" w niedawnym referendum niepodległościowym.
O niepodległości Montenegro zadecydowało tylko 1000 głosów - kto wie czy nie byli to rozgoryczeni kibice z Czarnogóry....
Reasumując Holandia gra dziś z Serbią i jak dla mnie to niech ich stuknie 5:0. Pozostałe mecze nie zapowiadają się zbyt ciekawie choć Panie zdaje się czekają na przystojnych Portugalczyków... :wink:

P.S.
Meksyk - Iran 2:2
Portugalia - Angola 2:1
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 11.06.2006 10:51

niezawodny napisał(a): Pozostałe mecze nie zapowiadają się zbyt ciekawie choć Panie zdaje się czekają na przystojnych Portugalczyków... :wink:

Yes yes yes ! :sm: Ale tego najprzystojniejszego już nie ma :( a czasy świetnosci Luisa już minęły :P :mrgreen: Może uwidzim jakiegoś innego :idea:
Typować już nie będę :oops: :lol:
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 11.06.2006 10:59

popacym- uwidzim :wink: Od 15 nie przyjmuję telefonów!!!! :lol:
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 11.06.2006 13:06

e.zetka napisał(a):Ludzie, o jakiej pewnej grze Anglików mówicie!!! Paragwaj sam sobie strrzelił gola i to wszystko!!!

święte slowa!!
sam byłem bardzo zaskoczony grą anglików,mnóstwo indywidualności,niezła drużyna a gra....hmmm....cieniutka
pozdrowienia
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 11.06.2006 15:00

To już prehistoria, ale...

Kolumbijski bramkarz po meczu wraca do domu. Wchodzi do kuchni i mówi do żony: - Wygraliśmy z Polską.
Żona patrzy na niego z niedowierzaniem. - Ta, ta... Powiedz mi jeszcze, że strzeliłeś bramkę.

:wink: :lol:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 11.06.2006 15:03

wojan napisał(a):Cześć kibice.Śpicie jeszcze? :lol:
Typy na dzisiaj:
Holandia-SerbiaCzarnogóra(jeszcze razem) 2:0
Meksyk-Iran 2:0
Portugalia-Angola 3:0
Pewnie znowu nic nie trafię :lol:
Pozdrawiam

trafisz, trafisz. W myslach czytasz, z tym że w pierwszym meczu 2:1 będzie. reszta OK :)
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 12.06.2006 06:07

Hm! Chyba rozwiązałem zagadkę tragicznego występu polskich piłkarzy w meczu z Ekwadorem.

Poniżej zamieszczam kilka zdjęć osób temu winnych. Pod nimi rozwiązanie trapiącej wszystkich Polaków zagadki

Ale najpierw zdjęcia!

Obrazek

Najlepsi kibice świata

Obrazek

Najlepsi kibice świata-2

Obrazek

Najlepsi kibice świata-3

Obrazek

Popatrz na następnym zdjęciu na górę zdjęcia ! Nasi tam byli!

Obrazek

Biało-Czerwony stadion.

Obrazek

A teraz rozwiązanie zagadki.

Kto jest winny sromotnej porazki bez podjęcia nawet walki ( z wyjątkiem Smolarka i troszkę Krzynówkaz Borucem)?

!!! KIBICE !!! !!! KIBICE !!! !!! KIBICE !!! !!! KIBICE !!! !!! KIBICE !!! !!! KIBICE !!!

Zaśpiewali "Gramy u siebie, Polacy gramy u siebie!" ?

No to @#$%*! zagraliśmy jak z Kolumbią !

We środę wygramy, pod warunkiem że nasi fani się nie wygłupią z tą piosenką.

POLSKA, Biało-Czerwoni !!!
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 12.06.2006 07:12

Nezłe fotki - rozumiem że byłeś na meczu czyli fajnie masz.

Mecze na dziś i moje typy:
Czechy - USA: 3:1
Włochy - Ghana 1:0
Australia - Japonia 2:2

P.S.
Wątku damskiego c.d.: Portugalczycy byli obiektywnie przystojni i nieźle kopali piłkę. O dziwo Figo jest w formie :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 12.06.2006 08:00

No to teraz ja:
Australia-Japonia 1:2
USA-Czechy 2:3
Włochy:Ghana 0:0
Miłego oglądania (pierwszy mecz chyba tylko w Polsacie sport extra)
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 12.06.2006 08:20

Ciao. Dopiero dziś się tu dorwałam :evil: :evil: :evil: :evil: . A jak w piątek mówiłam znajomym 3:0 dla Ekwadoru, to mnie po piwo wysłali, żebym atmosfery nie psuła. To do jutra sie nie odzywam :evil: :evil: :evil: :evil:

PS. Na piłce znam sie mniej niz średnio, ale jak usłyszałam co mówi Pele o Ekwadorze, to mu uwierzyłam :lol:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 12.06.2006 08:47

niezawodny napisał(a):Nezłe fotki - rozumiem że byłeś na meczu czyli fajnie masz.

Mecze na dziś i moje typy:
Czechy - USA: 3:1
Włochy - Ghana 1:0
Australia - Japonia 2:2

P.S.
Wątku damskiego c.d.: Portugalczycy byli obiektywnie przystojni i nieźle kopali piłkę. O dziwo Figo jest w formie :wink:

Dobra - też sie bawię - ale nie wiem czy mogę, bo z wyjątkiem Włochów kompletnie nie wiem kto gra w pozostałych drużynach :lol: :lol: :lol: :

Czechy - USA: 3:2
Włochy - Ghana 2:2
Australia - Japonia 1:3

Ps. A o Paulecie - co dziewczyny myślicie??????? Albo o tym Irańczyku z 9???????:lol: :lol: :lol: :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 12.06.2006 09:00

Hej hej ! :lol:
Dzisiaj pokibicuję tylko Czechom :devil:
Na Portugalię naprawdę było milo popatrzeć :mrgreen: Szkoda tylko tej niestrzelonej w 18 sekundzie bramki :lol: I paru innych :D
Figo faktycznie miło mnie zaskoczył :lol:
Pauleta nawet nawet ...niczego sobie :nice:
Irańczyków widziałam tylko w przelocie - na tym meczu przerwę sobie zrobiłam :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 12.06.2006 10:42

drusilla napisał(a):Figo faktycznie miło mnie zaskoczył :lol:
Pauleta nawet nawet ...niczego sobie :nice:
Irańczyków widziałam tylko w przelocie - na tym meczu przerwę sobie zrobiłam :lol:

Ps. A o Paulecie - co dziewczyny myślicie??????? Albo o tym Irańczyku z 9???????

No to dziewczyny do roboty - ustalcie najseksowniejszą jedenastkę mistrzostw :lol:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 12.06.2006 10:54

To Wojan - nowy wątek zrobimy chyba :lol: . Ale najpierw może wypada zobaczyć choc połowe tego chłopstwa w krótkich gaciach :lol: :lol: . Dziewczyny! Która ma czas i ogląda - do roboty! Ja tylko te mecze o 21.00 może będę oglądać - jak zdążę wrócić z pracy i upolowac gdzieś tv :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 12.06.2006 10:55

Pomysł bomba ! :lol:
Ja czas mam to będę obczajać :lol:
Na razie zdecydowany mój nr 1 to Raul :mrgreen:
Na 2 miejscu Figo :lol:
Reszcie muszę się jeszcze dokładnie przyjrzeć :lol: Pewnie któryś z Włochów będzie w tej 11-tce :devil:
Z bramkarzy pasowałby mi... Rustu :sm: ale Turcji w tym roku nema :( :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mundial 2006 czas zacząć... Obstawiamy? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone