W pkt. 5 brak zapisu, że Mistrza Świata podajemy podczas pierwszego typowania i późniejsze typy nie będą brane pod uwagę.
My to wiemy, ale nowi uczestnicy........
No, chyba, że rezygnujemy z tego "nakazu".
.png)
anakin napisał(a):W pkt. 5 brak zapisu, że Mistrza Świata podajemy podczas pierwszego typowania i późniejsze typy nie będą brane pod uwagę.
My to wiemy, ale nowi uczestnicy........
No, chyba, że rezygnujemy z tego "nakazu".

walp napisał(a):W pkt. 3 w fazie grupowej przy typowaniu I kolejki jest mowa o typowaniu mistrza, ale może rzeczywiście nie wynika z tego, że później już nie można. Dopiszę pogrubione zdanie do regulaminu.
.png)
.png)
Ja proponuję przy pierwszym typowaniu wyników grupowych wybrać już mistrza rozgrywek i za to uzyskać powiedzmy 5 dodatkowych punktów do całości typowania.rafalisko30 napisał(a):Proponuję, aby Mistrza wskazywać po fazie grupowej, oczywiście przed rozpoczęciem fazy pucharowej
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Ja proponuję przy pierwszym typowaniu wyników grupowych wybrać już mistrza rozgrywek i za to uzyskać powiedzmy 5 dodatkowych punktów do całości typowania.rafalisko30 napisał(a):Proponuję, aby Mistrza wskazywać po fazie grupowej, oczywiście przed rozpoczęciem fazy pucharowej
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Ja proponuję przy pierwszym typowaniu wyników grupowych wybrać już mistrza rozgrywek i za to uzyskać powiedzmy 5 dodatkowych punktów do całości typowania.rafalisko30 napisał(a):Proponuję, aby Mistrza wskazywać po fazie grupowej, oczywiście przed rozpoczęciem fazy pucharowej
.png)
.png)
Zbyszko666 napisał(a):Czy owe typowanie będzie przewidziane w osobnym wątku ??
.png)
walp napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Czy owe typowanie będzie przewidziane w osobnym wątku ??
Tak. Do typowania będzie założony osobny wątek, w którym dla przejrzystości będą umieszczane tylko i wyłącznie typowania wyników. Dyskusja będzie toczyć się tutaj.
Wątek do typowania zostanie założony dzisiaj.

walp napisał(a):Tak. Do typowania będzie założony osobny wątek, w którym dla przejrzystości będą umieszczane tylko i wyłącznie typowania wyników. Dyskusja będzie toczyć się tutaj.
Wątek do typowania zostanie założony dzisiaj.
walp napisał(a):Mam nadzieję, że wszyscy rzetelnie analizują, a później zostanie tylko "wrzucenie" wyników.
.png)