Marlowe1994 napisał(a):Zaczyna się martwy sezon.
W czasie wakacji był chyba podobny ruch
Epepa napisał(a):Ja od niedzieli jestem w Zadarze i z tarasu patrzę na starówkę i wyspę Ugljan, która jest dla mnie wciąż tajemnicą.
Super
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Zaczyna się martwy sezon.
Epepa napisał(a):Ja od niedzieli jestem w Zadarze i z tarasu patrzę na starówkę i wyspę Ugljan, która jest dla mnie wciąż tajemnicą.
.png)
.png)
empire13 napisał(a):maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Zaczyna się martwy sezon.
W czasie wakacji był chyba podobny ruch ;
Też mam takie wrażenie.
Grafik trza będzie sobie zrobić .png)
.png)
.png)
empire13 napisał(a):Zatoki Umarłych Hoteli chyba już nie zdążę zobaczyć. Szkoda, bo widzę że warto (a były plany w zeszłym roku).
piekara114 napisał(a):A te grandowskie płytki są przepiękne. Idealnie pasują do takiego śródziemnomorskiego klimatu. Mając domek na południu zapewne coś w podobnym stylu znalazłoby się u mnie. Współczesną wersję takich płytek mieliśmy w mieszkaniu w Trapanii (Sycylia).
Marlowe1994 napisał(a):Myślę, że z takiego obiektu w Polsce, wszystko byłoby rozkradzione. Łącznie z płytkami.
.png)
.png)
.png)
maslinka napisał(a):...
W Kozubniku ...
.png)
romuald22 napisał(a):maslinka napisał(a):...
W Kozubniku ...
Za młodu jeździłem tam wielokrotnie na baseny. Liczba mnoga bo były 3. Płytki dla dzieciaków, normalny do pływania i wtedy rzadkość - basen do skoków. Trzy trampoliny o różnej wysokości. Głębokość 5m. Później kiedyś pojechałem tam na rowerze i wyglądało to makabrycznie.
.png)
ziemniak napisał(a):Z żoną uwielbiamy takie miejsce. Niestety lub stety szybko odchodzą.
Takim naszym hitem jest Ckaltubo w Gruzji. Gorąco polecam, tym bardziej, że z Katowic są bardzo tanie loty do Kutaisi.
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży