Ale na razie muszę tu jeszcze popracować prawie 17 lat
Tylko się cieszyć z młodości

.png)
Ale na razie muszę tu jeszcze popracować prawie 17 lat

.png)
maslinka napisał(a):
Ja się nie chcę budować, tylko kupić coś do remontu![]()
![]()
Ale na razie muszę tu jeszcze popracować prawie 17 lat![]()
.png)
te kiero napisał(a):Super sprawa, gratulacje, kierunek oczekiwany u nas, aż spojrzałem na loty Krk-Bari.
te kiero napisał(a):Warto się skoczyć i miłości do Cro to nie zabija.
Marlowe1994 napisał(a):Ale na razie muszę tu jeszcze popracować prawie 17 lat
Tylko się cieszyć z młodości
, ale tak, cieszę się .png)

:.png)
maslinka napisał(a):Niesamowita przejrzystość powietrza i bardzo spokojny Jadran
maslinka napisał(a):To owoce liczi, których pełno na drzewach dookoła:
.png)
wiola2012 napisał(a):maslinka napisał(a):Niesamowita przejrzystość powietrza i bardzo spokojny Jadran
To prawda, widać to nawet na zdjęciach, Lopud wydaje się być świetny na spacery.
wiola2012 napisał(a):maslinka napisał(a):To owoce liczi, których pełno na drzewach dookoła:
Pojedliście sobie, wyglądają na dojrzałe i pyszne.
megidh napisał(a):Lubię zaglądać na cmentarze i to nie tylko w Chorwacji. Ten faktycznie jest pięknie położony.
.png)
Te kiero pisał w którymś wątku, że dziwne pustki ostatnio na forum... To prawda i to mimo zbliżającego się sezonu.

.png)
.png)
empire13 napisał(a):Ja cały czas zaglądam. Fakt, ostatnio nie komentuję. Ale zawsze mi się u ciebie podoba
morgana napisał(a):Jesteśmy i chłoniemy te słoneczne klimaty.
Marlowe1994 napisał(a):Te kiero pisał w którymś wątku, że dziwne pustki ostatnio na forum... To prawda i to mimo zbliżającego się sezonu.
Wreszcie wszyscy wszystko wiedzą i wszędzie byli

pomorzanka zachodnia napisał(a):Musiałam trochę nadrobić. Ostatnio zniechęcęnie mnie dopadło![]()
pomorzanka zachodnia napisał(a):Super że odwiedziliście Apulię i nawet BitontoOstatnio oglądałam na yt taki materiał o różnicy między północnymi a południowymi Włochami, głównie pod względem ekonomii i właśnie śmieci. Ja tam się nawet cieszę że ten film nie zachęca turystów do przyjazdu na południe, ale jeden komentarz mnie dobił: że podobno na południu to nawet po włosku nie potrafią dobrze mówić
. To może ja się źle uczę cały czas ?:oczko: .

pomorzanka zachodnia napisał(a):Znów dużo kolorów widzę: na Wyspach Elafickich przez cały rok jest conajmniej wiosna![]()
Lopud - chorwacka Madera
Try3ek napisał(a):Ja tu czekam na sylwester i nowy rok a tu relacja utknęła na 2 tygodnie.
Try3ek napisał(a):Byliśmy w tym czasie w Zadarze niby tylko 300km różnicy a pogoda cieplejsza w Dubrowniku.
crooopka napisał(a):Świetny ten Wasz wyjazd sylwestrowy
Nam udało się zrobić krótki wypad do Słowenii/Wenecji/Rovinj na przełomie stycznia i lutego - super sprawa! Zawsze to więcej słońca niż u nas, a i widok Adriatyku podziałał kojąco...
Czekam na ciąg dalszy
Aguha napisał(a):Ja zaglądam na Forum już tylko dla Twoich relacji, będę dawać znaki dymne, że czytam. Serdecznie
Dawaj znaki, nie tylko dymne