napisał(a) maslinka » 07.11.2012 15:05
Dawno tu nie zaglądałam, bo niestety zmogło mnie choróbsko

Nadal nie rozstaję się z chusteczkami, ale przynajmniej nie mam już gorączki, więc mogę pisać
morgana napisał(a):maslinko, piękna była ta Twoja relacja

.
Śliczne dzięki za nią. A ileż miejsc na Braću mi umknęło

.
Co się odwlecze... Zobaczycie te miejsca następnym razem. My w przyszłości musimy zwiedzić więcej zatoczek, np. Farską. Bo na pewno jeszcze wrócimy na Brac!
Lidia K napisał(a):Prawdą jest że i my wstąpiliśmy na 2 godziny do Varaždinu, że i nam się bardzo podobało i uznaliśmy, że warto było sobie zrobić przerwę w podróży w kierunku na południe o czym napisaliśmy w
relacji
Witaj, Małgosiu. Pamiętam Wasz (i jeszcze Danusi) spacer po Varaždinie, bardzo mi się to miasto na Waszych zdjęciach spodobało. Dlatego jak mój mąż zaproponował (z własnej, nieprzymuszonej woli - dziwne

) zwiedzanie po drodze, strzeliłam: Varaždin! I to był strzał w dziesiątkę!
Lidia K napisał(a):Kulki zawsze są fajne. Nieprawdaż?
Oczywiście, że tak

Dziękuję za obecność i pozdrawiam serdecznie

Gosia i Marek napisał(a):Wielka szkoda,ze to już koniec...na prawdę super się czytało. A mi przychodzą do głowy słowa piosenki: NIC NIE MOŻE PRZECIEŻ WIECZNIE TRWAĆ...

Niby nie... chociaż wieczne mogą być wspomnienia

Chyba, że ktoś ma problemy z pamięcią

ARTUR_KOLNICA napisał(a):I ja dołączę się do podziękowań.
Z pewnością Twoja relacja będzie inspiracją do planowania wakacji w 2013r.

Cieszę się, że ta relacja może być dla Was inspiracją

Piter_M napisał(a):Bardzo fajna relacja, dzięki
Jak kiedyś pojedziemy na Brač to trzeba będzie sobie tą relację wydrukować

i wziąć ze sobą.
Dzięki za miłe słowa, Piter

longtom napisał(a):maslinka napisał(a):Fajnie, że wytrzymaliście ze mną tak długo

Jakoś tak bez wysiłku.
Uff, no to mi ulżyło

Pozdrav

CROberto napisał(a):Jak zwykle - na lądzie ,na wodzie,w biegu i przy piwie było z Wami wyśmienicie....
Dzięki

A ja dziękuję za wspaniałe towarzystwo

Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Do zobaczenia w innym wątku, relacji, w Chorwacji lub na górskim szlaku

Do zobaczenia.

Pozdrawiam,
Wojtek

Iwona75 napisał(a):
Idziemy , ale wrócimy .[/quote]
Mam nadzieję